„Wraps Body” au fost în jur de vârste în industria pierderii în greutate și Medspa. Revendicările includ pierderea greutății corporale, pierderea grăsimii corporale și pierderea de centimetri. Infomercialele pentru „centurile de talie” din cauciuc sunt, de asemenea, din nou la televizor și se fac afirmații similare pentru aceste tipuri de ambalaje. Ebook -ul lui Tom: arde grăsimea, construiește mușchiul

Ceea ce puțini oameni își dau seama este că există o diferență substanțială între pierderea grăsimii și pierderea centimetriilor. Atunci când grăsimea corporală scade, măsurătorile circumferinței dvs. vor scădea de obicei, de asemenea, pierderea „grăsimii” și pierderea „inch” nu sunt una în același lucru. Dacă nu știți cum să spuneți diferența, ați putea cădea pentru una dintre cele mai vechi, multe escrocherii notorii de fitness și pierdere în greutate din carte.

Adevărul este că învelișul corpului și centurile de talie nu micșorează celulele grăsimi și nu ard grăsimea corporală – indiferent de tipul de înveliș: bandaje, plastic, folie, vinil sau cauciuc și indiferent de ceea ce sunteți învelit: ierburi, minerale , enzime, alge marine, argilă sau noroi – nu contează. Grăsimea se poate pierde doar cu un deficit caloric din cauza reducerii aportului alimentar, o creștere a activității sau, în mod ideal, o combinație a ambelor.

Ori de câte ori vedeți cereri de pierdere de grăsime pentru ambalaje sau orice alt produs care nu implică un deficit caloric creat deși nutriție sau exercițiu, „alarma înșelătorie” ar trebui să se ducă în cap și ar trebui să stați mereu departe, indiferent de cum constrângerea terenului de vânzări.

În plus, companiile care fac pretenții de pierdere de grăsime ar fi în apă caldă cu Comisia Federală a Comerțului (FTC) dacă ar fi cercetate și prinse, deoarece cererile privind reducerea grăsimilor corporale nu pot fi susținute cu dovezi științifice.

FTC, precum și diverse birouri ale procurorului general de stat au luat deja măsuri împotriva companiilor de înfășurare a corpului în trecut pentru publicitate falsă și revendicări neacceptate. Unele companii pur și simplu au trebuit să înceteze să facă pretenții false, altele au trebuit să plătească și amenzi rigide. Problema, din punct de vedere legal și etic, este cererea făcută. Amintiți -vă, „inci” și „grăsime” nu sunt același lucru.

Unele tipuri de ambalaje pot scoate cu siguranță centimetri (de exemplu, ar putea scădea măsurarea circumferinței taliei, șoldurilor, brațelor și picioarelor), dar nu sunt grăsimi, greutatea apei și lichidul său, iar rezultatele sunt temporare.

Să presupunem că această afirmație este făcută într -o reclamă:

* Pierde până la 15 centimetri în 1 oră! *

Aceasta este publicitatea legală, deoarece afirmația „pierde centimetri” ar putea fi acceptabilă (dacă sunt luate suficiente măsurători ale circumferinței cu o măsură de bandă la suficiente site -uri, care ar putea adăuga până la 15 centimetri în pierderea circumferinței)

Cu toate acestea, cred că aceste tipuri de pretenții sunt înșelătoare (și probabil intenționat așa), deoarece „inci” nu este același lucru cu grăsimea corporală, dar vânzătorii de produse știu că s -ar putea să confundați cu ușurință „centimetri” cu „grăsime”.

Contrastează această afirmație cu aceasta:

* Pierdeți grăsimea corporală fără dietă sau exerciții fizice în 1 oră!*

Această afirmație este complet falsă și din punct de vedere științific nesuportabil.

Din nou, înfășurarea corpului nu poate arde grăsime sau „celulele de grăsime micșorează”.

Dacă pierderea de grăsime ar putea fi obținută cu ambalajele corpului, ar fi foarte ușor să testați și să demonstrați.

Testarea compoziției corporale (grăsime corporală) (mai degrabă decât măsurătorile de inci) ar putea fi efectuate înainte și după înveliș, iar răspunsul („funcționează”) ar deveni ușor expus.

Întrucât nu funcționează, nu veți găsi niciunul de înfășurare care acceptă provocarea dvs. pentru a vă permite să faceți testarea independentă a compoziției corporale a corpului și nici nu veți găsi o serie de dovezi științifice care arată reducerea BodyFat din Wraps.

Din păcate, cererile de pierderi de grăsime false sunt încă destul de răspândite, așa cum va demonstra o căutare ușoară pe internet pentru „învelișul corpului”. Cu toate acestea, cele mai frecvent utilizate revendicări sunt pentru pierderea de „centimetri”.

Centrul pierdut provin pur și simplu din pierderea lichidului. Și ghiciți ce-acei centimetri (sau greutatea apei) vor reveni cel mai bine în zile, dacă nu în câteva ore, de îndată ce vă re-hidratați complet.

Alte afirmații făcute pentru ambalajele corpului includ detoxifierea, circulația îmbunătățită și pielea mai strânsă, mai netedă și mai clară. Mulți cercetători de sănătate și fitness, precum și agenții guvernamentale, cum ar fi Administrația pentru Alimente și Droguri (FDA), vă vor spune că aceste afirmații sunt „discutabile” și, în mare parte, anecdotice.

Unii experți chiar avertizează că anumite tipuri de ambalaje pot fi periculoase, în primul rând datorită pierderii/deshidratării lichidelor rapide și excesive.

Dacă doriți să vă înfășurați, deoarece considerați că se dezlănțuie sau considerați că este un tratament „asemănător cu spa”, acesta este un lucru. Amintiți -vă doar, ambalajele nu au absolut nimic de terminat cu pierderi de grăsime.

Aș sugera să evitați complet orice companie care face reclamă pierderii de grăsime atunci când pierdeți doar apă și centimetri pe care o pierdeți, deoarece o companie necinstită este una pe care nu doriți să o achiziționați deloc.

Un ultim lucru – acesta este un subiect în timp util, deoarece, deși „ambalajele” au fost în jur de veacuri și este veche veche, am descoperit că informațiile informaționale pentru „centurile de talie” sau „ambalajele de saună” s -au întorsLa televizor în vigoare și văd că înlocuiesc anunțurile de mai multe ori, ceea ce implică că oamenii îl achiziționează.

Tot ce am spus doar despre ambalajele corpului se aplică și acelor centuri de talie de cauciuc.

La o căutare pe web, tocmai am făcut -o pentru acele înfășurări ale taliei curelei de cauciuc, am descoperit că unele dintre site -uri încă fac pretenții precum „grăsime topită” (total falsă, nu susțin și o cerere ilegală).

Alte site -uri par să se ferească de FTC să le viziteze, așa că fac o melodie întreagă și dansează în jurul problemelor legale spunând chestii de genul „transpirați centimetri”, „căldură terapeutică”, „vizează zonele cu probleme” și deci pe. Chiar dacă aceste afirmații nu sunt ilegale, promoțiile sunt încă înșelătoare …

Modelul profesional de fitness este imaginat scoțând centura de cauciuc, dezvăluind smulgerea șase pachete de mai jos … ca și cum acele abs -uri ar fi rezultatul purtării centurii! Gândire doritoare! Acestea sunt modele profesionale, oameni. Au obținut abs -urile în același mod în care toți ceilalți cu ABS i -au obținut – cu un deficit de calorii dintr -o combinație de dietă strictă și antrenament greu!

Învelișurile și produsele cu centură de talie ar putea scoate unele centimetri sau greutate de apă, dar nu pot scoate o singură uncie de grăsime. Cumpărătorul aveți grijă.

Programe precum ars grăsimea, hrăniți mușchiul sunt concentrate pe pierderea de grăsime, nu pe pierderea apei sau pierderea de centimetri. Când grăsimea corporală scade, circumferințele în centimetri vor scădea, dar „grăsimea” pierdută și „centimetri” pierdute nu sunt una în același lucru.

* Acest scurt articol este exclusiv pentru IronMagazine.com, reproducerea într -o formă fără consimțământ prealabil este strict interzisă.

Primește o carte total gratuită, învață cum să scapi de grăsime încăpățânată și turbo-încărcat-ți metabolismul vizitând: www.bururthefat.com

Pentru construirea completă a mușchilor lui Tom Venuto, sistemul de ardere a grăsimilor, faceți clic aici!

_________________________________________________________________ Tom a scris 140 de articole și a fost prezentat în revista Ironman, culturism natural, dezvoltare musculară, mușchi-zine, exerciții fizice pentru bărbați și exerciții pentru bărbați. Tom este expertul pentru pierderi de grăsime pentru Global-Fitness.com și editor de atunci pentru femalemuscle.com, iar articolele sale sunt prezentate frecvent pe literalmente zeci de alte site-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.