de Christian Duque

Andrew Jacked a câștigat încă încă o dată, precum și toată lumea de la Iron Magazine îi trimite felicitările noastre sincere. Campionul Pro Texas a avut foarte mult să se conformeze acestei victorii. În multe metode, câștigul său la Arnold Marea Britanie a ajutat la solidificarea setării sale ca un adevărat concurent pentru domnul Olympia din 2022. Ceea ce a făcut, de asemenea, a fost ideal ca un moment învățat, precum și o experiență descoperitoare. În timp ce campionul a avut cea mai bună structură pe scenă, el nu a reușit să -și susțină discuțiile semnificative de gunoi din Texas.

Să nu ne amintim că, după această competiție, a făcut câteva comentarii că concursul a fost un fel de încălzire pentru Arnold Marea Britanie, precum și că a depus doar 60% efort. Am văzut că alte mijloace media specifică că a declarat cu adevărat 75%. Indiferent de porțiunea, el a specificat că nu a fost 100%, precum și pentru asta, a câștigat reacția nenumăratelor concurenți colegi, și anume Martin „The Martian”, Fitzwater, care a luat pe locul 2 în Texas, precum și a dorit o confruntare în Marea Britanie. În timp ce părea că Jacked era plin de el, deoarece, evident, avea probleme de viză, precum și poate nu a concurat în iaz, el a fost capabil să se rezolve, precum și doar asta. Cu toate acestea, nimeni nu ar putea afirma că a adus 25% mult mai bine în stadiul 2Brospro. De fapt, nu arăta la fel de grozav ca Texas. Arăta mai rău! Structura este ceea ce a câștigat -o pentru el, precum și, de asemenea, adevărul, competiția sa principală, fie părea neplăcută la început și/sau s -a estompat pe tot parcursul emisiunii. Acest lucru din punctul meu de vedere a avut mult mai mult de -a face cu ceea ce se întâmpla cu concursul decât cu orice a pus campionul în joc. Nu cred că niciun tip de concurenți s -a speriat de Jacked. Dacă este ceva, cred că un fantastic mulți dintre ei doreau să stea lângă el, precum și în mod ideal l -au bătut.

Arnold Marea Britanie a fost un train. Fie că a fost vina lui Arnold, vina promotorilor sau un pic din ambele. Adevărul este că fiecare concurent s -a trezit vineri – dacă chiar au dormit – întrebându -se dacă a). Spectacolul avea să apară la fel de bine precum B). Dacă ar fi plătit. imaginați -le nervii. Imaginează -ți rolul emoțional, toate aceste tipuri jetlagged, epuizate, trebuie să fi trecut. La fel ca și în timp ce s-a afirmat că vor fi plătiți înainte de a merge pe scenă, exact câți tipi credeți sincer că au putut să lovească butonul de afaceri ca de obicei, precum și să-și elimine total mintea de la toată incertitudinea Ca bombardarea actualizărilor de la diferitele culturism de știri din mass -media? Cel mai probabil au fost scurși emoțional, precum și nici măcar nu au făcut prejudecățile.

Pentru statul de cortizol, s -a aruncat în jur ar fi cel mai probabil subestimarea secolului. Nimic dintr -o pregătire pentru culturism nu poate pregăti un sportiv pentru acest tip de eventualitate. Dacă este ceva, antrenorii solicită clienților să împiedice rețeaua socială, precum și să încerce cele mai bune să fie cât mai fără stres. Ca să fiu sincer, sunt surprins de exact cât de bine s -au descurcat băieții. Toți și -au pus fețele de joc, precum și au mers la luptă. Dacă nu au fost experții consumați care sunt, poate și -ar fi dorit o dovadă mai concretă că vor fi plătite, însă atunci când liga pro a pășit în asta a fost tot ce aveau nevoie să audă.

Aș dori să reiterez că Pro Liga a salvat ziua. Kudos către Jim Manion, precum și întreaga sa echipă. Arnold nu a făcut nimic. Tot ce a făcut a fost să scoată. A făcut Bupkis pentru sportivi. Cred că lipsa lui de conducere, precum și lipsa lui de a face drept de către sportivi la un spectacol care îi poartă numele ne arată despre ce este cu adevărat. Este posibil să fi fost guvernatorul Californiei, însă, atunci când vine vorba de culturism, el nu este niciun tip de tip de lider. Jim nu ar fi trebuit să intervină. Arnold ar fi trebuit să facă acest lucru instinctiv. Dacă a luat o pierdere, oh bine; Nu este ca și cum nu ar avea o armată de avocați care ar fi mutat cerul, precum și iadul pentru a -l face din nou întreg. Doar că nu erau bani simpli la fel de bine ca el. Dacă Arnold a fost cu adevărat un tip al bărbatului, ar fi putut să le spună promotorilor că își va pierde „taxa de aspect”, precum și să -l folosească pentru a ajuta să pună bani deoparte pentru sportivi. Cu tot filmul său, precum și licențele de bani, ca să nu mai vorbim de milioanele pe care le -a făcut din toți clasicii Arnold din 1989, acest lucru ar fi avut vreun tip de efect asupra portofoliului său?

Cmon, devine real, cu toate acestea lăcomia lui nu ar permite niciodată un astfel de act altruist. Lasă pe altcineva să aibă grijă de sportivii să -și facă spectacolul. Cred că mulți dintre noi au descoperit despre ce este vorba despre Arnold.

De asemenea, sper că Andrew a descoperit că nu puteți face declarații precum cele pe care le -a făcut în Texas. Când vorbiți despre exact cât de grozav sunteți la fel de bine, nu puteți să -l susțineți – nu este un aspect minunat. Într -o metodă extrem de autentică, am fost surprins că judecătorii i -au oferit victoria. La fel ca acesta este un punct pe care îl doresc judecătorii cu adevărat în urmă. Cu siguranță o fac la nivel de amatori. Dacă văd un amator aduc un nivel specific de calitate, ei suntsă mă aștept la acea profunzime sau mai mult, pentru a oferi scoruri favorabile. Dacă un concurent nu se potrivește, nu răsplătesc asta. Recompensă doar progresul. Acesta este motivul pentru care culturismul este declarat a fi o competiție între ultimul tău aspect. Nu ești tu vs toți ceilalți – ești tu vs. Când Jacked a declarat că Texas este doar 75% (presupunând că a declarat că, precum și nu 60%), ar fi trebuit să fie reținut la propriul său standard mai ridicat. Când a ajuns pe scenă de -a lungul iazului arătând mai rău decât victoria anterioară, aș fi crezut că ar fi fost penalizat.

Un dezacord similar poate fi făcut cu privire la Ramy imens în 2021, domnul Olympia. Judecătorii de acolo au permis ca fenomul egiptean să păstreze titlul, în ciuda adevărului, el nu a făcut nicio îmbunătățire din victoria sa din 2020, precum și arătau cu adevărat mai rău. De asemenea, el ținea apă, precum și nu se lupta aproape la fel de dificil ca Brandon, Hadi, sau William când poza pe scenă. Mai mult decât atât, Brandon a făcut îmbunătățiri, a fost metoda mai condiționată, precum și a furnizat inima sa, precum și spiritul în timpul pozelor obligatorii, precum și poză. Plasările lui Brandon nu s -au modificat din 2020 până în 2021. Dacă numai judecătorii au judecat metoda Pro, pe care o judecă pe amatori – am avea un grup mult mai competitiv de tipuri în culturismul deschis pentru bărbați. Dacă judecătorii l -au judecat pe Pro, așa cum îi judecă pe amatori, este posibil să fi avut, de asemenea, un alt campion de culturism deschis pentru bărbați din Arnold din Marea Britanie din 2022.

Din nou, nu afirm că Andrew nu a meritat să câștige. De asemenea, nu afirm că există vreun tip de strigăt public pentru decizia judecătorului. Au înțeles, dar, Andrew a cerut să fie reținut la o publicație de bază mai mare Texas Pro, precum și el nu a fost atunci când a fost apăsător. Acest tip de discuții de gunoi ar trebui să includă consecințe; Mai ales dacă nu este nimic, oricât de cald. Poate că este ceea ce este necesar pentru divertisment, precum și poate că este foarte distractiv la sfârșitul zilei, cu toate acestea, lucrurile ar fi putut să meargă greșit pentru el. Competiția sa principală a avut propriile lor probleme, cu toate acestea erau amândoi gata. Într -adevăr, am afirmat că toată lumea din top 6 a reușit să se gândească extrem de bine la toate rahaturile cu numele de nume, precum și la promotori vineri dimineață. Din nou, nu afirm cine a fost mai mult de vină, însă nu ar fi trebuit să scadă niciodată metoda pe care a făcut -o.

În încheiere, felicitări pentru Andrew – precum și toți băieții care vor continua să acumuleze puncte pentru Olympia. Cred că Andrew trebuie să înceteze să se mai confrunte până la Vegas, precum și să -și ofere corpului un tip de respirație restrânsă. Cred că va fi extrem de periculos, precum și va intra în concurs cu un zgomot semnificativ. Din nou, aș dori să -l felicit pe campion, precum și să -i doresc nimic, oricât de continuu a continuat.

Sunteți de acord cu locurile de la Arnold Marea Britanie? Ai avut Andrew Jacked câștigând, precum și exact cum crezi că va face la Mr. Olympia din 2022? Ca întotdeauna sper că v -a plăcut să citiți articolul meu la Iron Magazine. Mă uit cu nerăbdare să vă citesc comentariile în comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.