Will Smith s-a alăturat familiei Fitbit mai devreme în această toamnă, iar astăzi a renunțat oficial la prima sa colecție de orientare a sănătății Fitbit premium, Strongwill! Abordabil și motivațional, puternicwill prezintă formatorii experți ai lui Will într-o serie de antrenamente care induc transpirații și care stimulează endorfinul, sesiuni de mindfulness și multe altele. De la creșterea fitness -ului dvs. până la obținerea mai bună a ZZZ și îmbunătățirea atenției, colecția StrongWill se concentrează pe ceea ce înseamnă a fi atât de puternic mental, cât și din punct de vedere fizic.

Următoarele videoclipuri sunt acum disponibile, așa că nu ratați:

Puterea în greutate corporală
Provocare de bază
Găsiți -vă centrul
Yoga cu flux de mobilitate
Să mergem cardio!
HIIT al corpului superior

Puteți urmări, de asemenea, împreună cu călătoria de sănătate și fitness a lui Will în viitoarea sa serie YouTube Originals, cea mai bună formă a vieții mele, care are premiera luni, 8 noiembrie pe canalul său YouTube. Și asta nu este totul: în noiembrie, Fitbit sponsorizează turul din cinci orașe din noua memorie inspirată a lui Will, Will, în sprijinul căii sale către wellness. Există o mulțime de lucruri de așteptat cu acest parteneriat nou-și, da, puteți paria că ivii mari de voință abundă.

Aflați mai multe despre ce să vă așteptați de la parteneriat și despre programa StrongWill, pe blogul Google Keyword Express.

Aceste informații sunt doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnostic sau tratament medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă de sănătate sau o afecțiune. Verificați întotdeauna cu medicul înainte de a vă schimba dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness.

Leave a Reply

Your email address will not be published.