Actualizare 2 iunie 2017 – Astăzi NYSAC a respins plângerea disciplinară a lui Anthony Johnson împotriva lui Cormier. Este demn de remarcat faptul că și -au revizuit evaluarea în reguli de la incidentul Cormier.

Scrisoarea completă a lui NYSAC respingând cererea lui Johnson poate fi descoperită chiar aici (amabilitatea lui Marc Raimondi)

______________________________________________

În această dimineață, au apărut unele controverse în timpul evaluării lui Daniel Cormier pentru apărarea sa din cadrul campionatului UFC Lightweight la UFC 210.

New York specifică compensația atletică folosită Evaluarea timpurie a INS -ului pentru a se încheia la 11:00. Cu minute la stânga, Cormier a lovit cântarul, dezbrăcat, precum și cântărea 1,2 kilograme peste limită.

New York Specificați reglementările de compensare atletică nu permit unui concurent să evalueze peste limita pentru atacurile de titlu cu secțiunea 212.4 (c), remarcând „În meciurile de campionat, participanții nu trebuie să evalueze nu mai mult decât greutatea maximă activată pentru clasa de greutate corespunzătoare”.

Regulile sunt tăcute cu privire la faptul dacă o a doua posibilitate este permisă pentru luptătorii care la început ratează greutatea, cu regulile, menționând doar că „vremurile, precum și locațiile tuturor cântărește în ceremonii vor fi la fel de stabilite de comisie”. Momente mai târziu, Cormier a cântărit din nou. Având în vedere tăcerea de reglementare, precum și formularea de mai sus, care să permită a doua evaluare este probabil o problemă de discreție a compensării, atât de probabil, încă nu există controverse. În plus, NYSAC are un buletin „cântăriți în procedură”, precum și, deși face referire la box, precum și nu MMA, se citește ca respectă pentru atacurile de titlu –

„Într-un atac de titlu, dacă un boxer nu se află la sau sub greutatea contractată atunci când intră pe scară la cântărirea oficială, boxerul va fi furnizat până la două ore pentru a încerca să facă greutatea contractată. ”

Ceea ce era discutabil a fost că Cormier a făcut în greutate a doua oară scăzând 1,2 kilograme în o chestiune de aproximativ două minute. În timp ce acest lucru poate fi explicat prin poate ceva ca o mișcare rapidă a intestinului, acesta poate fi explicat, de asemenea, de Cormier, sprijinindu -se pe prosop în timpul evaluării pentru a lăsa câțiva din greutatea sa să fie strânsă de alții.

(captură de ecran prin fluxul mmafighting)

Cu toate acestea, o infracțiune de regulă care a avut loc probabil este infracțiunea. 212.4 (a) care are nevoie de o evaluare pentru a se întâmpla „în existența adversarului lor”. Adversarul lui Cormier nu a fost prezent în momentul în care a cântărit (dar a fost în apropiere în timp ce cântărea în câteva momente).

Motivul acestei cereri este astfel încât adversarul să poată vorbi atunci când apar probleme precum această controversă.

De asemenea, New York are o interdicție ciudat de redactarea rapidă a greutății extreme, cu toate acestea, în mod bizar, acest lucru nu se declanșează până la 24 de ore înainte de atac (după ce luptătorii câștigă în greutate), astfel încât această regulă nu a fost încălcată. Este stabilit în s. 208.14 din reglementări, precum și citiri ca respectă –

„Niciun boxer expert sau artist marțial mixt nu va participa la niciun tip de concurs sau expoziție care respectă pierderea în greutate de un procent sau mai mult din greutatea corporală în 24 de ore înainte de acest concurs sau expoziție, cu excepția cazului în care este autorizat altfel de comisie. Un combatant poate fi dezaprobat pentru implicarea într -o meci sau expoziție, dacă, în punctul de vedere medical expert al medicului de revizuire, ar fi periculos ca combatantul să se confrunte în meci sau expoziție din cauza descoperirii deshidratării sau a pierderii în greutate extremă. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Cormier Evaluează în Rogishness Proceduri revizuite în timp util în New York, 26, 2017in „New York Battle Sports Law”
Bine ați venit MMA Insiders ListenersAPril 17, 2017
Considerații legale în apelul lui Chris Weidman 10, 2017 Cu 1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.