ascultă, nu pot face ca toate titlurile mele să fie câștigătoare. Îmi pare rău.

Nina mea a găsit o pisică acum câteva săptămâni. El a fost corned de câinele ei de companie din curte. Și, din păcate, a murit de foame la moarte și prea slab pentru a fugi. Nu era sigură ce să facă cu el, așa că mămica mea s -a oferit voluntar să -l țină până când l -am găsit o casă.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Podcast recapitulează din 6 august
Și iată un nou videoclip cu o recapitulare rapidă de 3 podcast -uri pe care le -am ascultat ieri.
Podcast -uri recapitulate:

The Drama Club – Episodul din aprilie 2018 despre Monica Lewinsky și iulie 2018 episod despre Conan O’Brien și Ducesa de York Fergie. Lucruri interesante!

The Morning Toast Podcast – episodul de astăzi despre subiecte fierbinți, inclusiv E! Anunțul de știri potrivit căruia emisiunea va fi complet anulată (ori a fost schimbat puțin în ultima vreme, dar acum s -a terminat).

Juicy Scoop cu Heather McDonald – Interviu cu căpitanul Sandy de sub puntea Mediteranean

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 26 de secunde

Urmatorul
5 minute de alergare încălziți un
05:34

Trăi
00:00
08:21
07:26

Cred că a fost serios subnutrit, deoarece practic a dublat deja ca mărime!

Dar, credem că a fost o pisică sălbatică toată viața, pentru că este foarte sclipitor și nu -i place să fie reținut.

Încercăm să -l determinăm să se gândească că este încă un copil. Este drăguț, doar prudent de oameni.

Dacă nu -l putem găsi o casă, mămica mea îl va păstra. Dar, dacă cineva are nevoie severă de o pisică, anunță -mă.

Ne -am îndreptat spre mama mea pentru un check -out ieri după -amiază. De îndată ce am ajuns acolo am atacat frigiderul ei. Am făcut o salată mare completată cu caserolă de pâine de porumb sfărâmată și o quesadilla. Mâncarea oamenilor altora este mai delicioasă.

Apoi, Ben și Matt au plecat într -o aventură, iar mami și cu mine am luat câinii pentru o plimbare lungă.

Cina a fost un burrito enorm de la o articulație locală – Pepe. Sunt sigur că Glenn Jones este foarte familiar (a crescut în același oraș ca mine și a mers la liceu la același liceu ca mama mea. Lumea mică!)

Am un burrito vegetarian.

Este amuzant pentru mine când oamenii sunt șocați de cât de mari sunt burrito -urile din Chipotle. Am mâncat burritos de genul acesta, având în vedere că aveam 10 luni (dă sau ia).

Chestia asta este umplută cu fasole, brânză, salată, roșii și o mulțime de important – guacamole! Am indicat doar să mănânc jumătate din ea, dar am sfârșit să mă întorc pentru cealaltă jumătate, deoarece avea un gust atât de bine. Apoi, am simțit că am un mic copil burrito pe nume Pepe în burtă. Fără Bueno.

Ne -am agățat cu fratele meu și cu Heather pentru o perioadă și nu am ajuns acasă până târziu. Am fost mult prea uzat pe blog, așa că de aceea mă prind doar cu tine acum.

În această dimineață, Ben și cu mine am luat o decizie să facem micul dejun și apoi o plimbare. Am biciuit niște clătite cu o parte de fructe.

Am folosit aceeași rețetă pe care am făcut -o vineri – clătite PB ambalate cu proteine, dar am folosit făină de ovăz în loc de făină de arahide și am adăugat o păpușă de dovleac la bătător. Funcționează.

Acum trebuie să fac o plimbare minunată cu colegul meu de cameră

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.