trebuie să curăț frigiderul înainte de a merge în Florida o săptămână, astfel încât iaurtul de ananas Chobani a fost primul pe lista mea de lucruri de mâncat. După un 5,5 mile lent și constant în această dimineață, am făcut un mare bol de dragoste de iaurt.

Altcineva „salvează” aromele preferate de iaurt. Nu știu pentru ce îl salvez? În cazul în care Obama apare peste o zi? Oricum, economisesc cea mai bună mâncare pentru ultimul și astăzi am fost recunoscător că am făcut -o
Ultimele mele videoclipuri

Am un test Covid-19
Obținerea unui test coronavirus – cum funcționează, cum se simte, experiența mea și multe altele. Am primit testul tradițional și Ben a obținut testul rapid Covid-19.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 16 secunde

Urmatorul
American Dirt Book Review
12:07

Trăi
00:00
08:21
05:16

Nu aș putea decide dacă vreau un portocaliu sau niște struguri, așa că am făcut poze din ambele. Până la urmă mi -am dorit portocaliu, dar era prea lene să -l coajez, așa că am mâncat strugurii.

Lucruri pe care le păstrez deasupra frigiderului meu:

1. Kahlua și vodka

2. Pudra proteică

3. Pisica mea

Inca un lucru…

Încerc să fac obiective inteligente (specifice, măsurabile, realizabile, realiste, sensibile la timp) pentru 2011. Un mare obiectiv este îmbunătățirea blogului. Pentru a face un plan de joc bun, am nevoie de ajutorul tău. Dacă aveți o secundă, vă rugăm să luați sondajele de urmărire. M -ar ajuta foarte mult să fac îmbunătățiri la alergare, să mănânc, să repet. mulțumesc foarte mult ?

[Polldaddy Poll = 4292118]

[Polldaddy Poll = 4292108]

[Polldaddy Poll = 4292138]

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.