, îndulcitori artificiali, precum și îmbunătățitori de arome sunt periculoase
de Dr. David Jockers

(NaturalNews) Datorită societății noastre, ca zahărul, oamenii de știință au reușit să creeze sintetic îndulcitori artificiali, precum și îmbunătățitori de arome. Acești îndulcitori artificiali ne oferă exact aceeași plăcere ca zahărul fără calorii, precum și impacturi dăunătoare asupra semnalizării insulinei, precum și formarea trigliceridelor. Aceasta include aspartam, acefultame potasiu, glutamat monosodic, sucraloză, precum și numeroase altele. Din păcate, acești îndulcitori artificiali, precum și îmbunătățitori de arome se descompun în agenți chimici extrem de toxici, care deteriorează regiunile esențiale ale organismului.

Îndulcitorii ideale sunt dezvoltați în natură, precum și sunt procesate minim. Acestea ar include zahăr organic, stevia, miere crudă, sirop de arțar, etc. Cu cât este mai mare procesarea, cu atât poate fi îndulcitorul mult mai dăunător. Îndulcitorii artificiali sunt concepute în mod obișnuit în totalitate într -un laborator sau încep ca zahăr, precum și trec prin prelucrări mari. Câțiva dintre cei mai nocivi îndulcitori artificiali și îmbunătățitori de arome includ următoarele:

Aspartame: autorizat inițial în 1981 pentru utilizarea în alimente este de 200 de ori mai dulce decât zahărul. Este compus din 50 la sută fenilalanină, 40 % acid aspartic, precum și 10 % metanol. S -a demonstrat că excesul de fenilalanină întrerupe nivelurile tipice de serotonină în sistemul anxios, care poate duce la tulburări depresive, emoționale și psihotice. Persoanele care preiau continuu în aspartam vor avea fenilalanină ridicată.

Acidul aspartic: o excitotoxină care de fapt excită neuronii, precum și distruge celulele. Metanolul este, de asemenea, o neurotoxină, precum și absorbția sa este, de asemenea, îmbunătățită atunci când aspartamul este încălzit peste 86 de grade Fahrenheit. Această încălzire rupe metanolul în formaldehidă, care dăunează sistemului anxios, precum și este extrem de cancerigen.

Acefultame Potasiu: Acest îndulcitor artificial este de obicei utilizat de ori în combinație cu alți îndulcitori artificiali, cum ar fi sucraloză și/sau aspartame pentru a masca orice tip de tip de după. S -a demonstrat că acest îndulcitor stimulează secrețiile de insulină, chiar dacă nu stimulează glicemia. Insulina crescută crește inflamația, precum și imunitatea împiedică. Deoarece acefultame nu stimulează zahărul din sânge, această reacție de insulină poate stimula hipoglicemia reactivă. A fost legat de leucemie, cancer de sân, cancer de timus, precum și boli respiratorii cronice.

Sucraloză: Acest îndulcitor artificial este comercializat ca și cum ar veni
din zahăr natural. Cu toate acestea, este extrem de prelucrat cu trei clor
atomi care deteriorează microflora în intestinul uman. Biochimistul
Dr. James Bown afirmă că „sucraloza este doar zahăr cloruit”. Sucraloză
s -a dovedit că deteriorează glanda timusului, precum și inflameul ficatului și
rinichi. Clorul este un anti-septic natural care dăunează intestinului uman și
distruge microflora care duce la formarea candida, intestin iritabil
Sindromul, colita ulcerativă, boala Crohn, obezitatea, precum și cachexia.

Benzoat de sodiu: Acesta este un tip de sare conservativă solubilă în apă care
este produs prin adăugarea hidroxidului de sodiu, precum și a acidului benzoic. Este descoperit în
Multe băuturi răcoritoare, băuturi energetice, precum și alte alimente procesate, precum și băuturi.
Utilizarea benzoatului de sodiu a fost puternic legată de
Tulburări neurodezvoltate, cum ar fi ADHD, precum și tulburări inflamatorii
cum ar fi Astma. Combinația de benzoat de sodiu, precum și acid ascorbic
(vitamina C), care este destul de tipic în băuturile răcoritoare, precum și energia proeminentă
Băuturile produc benzenul compusului extrem de cancerigen. Benzenul este
legat de numeroase cancere majore, cum ar fi leucemia, precum și limfomul.

Glutamat monosodic: acest îmbunătățitor de arome incredibil de nociv, precum și conservant este utilizat în numeroase conserve, precum și alimente ambalate. Centrul Arizona pentru Medicină Avansată a specificat că promovează creșterea celulelor canceroase, precum și este extrem de neurotoxică în organism. Alte studii au legat -o de leziuni hepatice, inflamație cronică, dureri cronice, precum și rezistență la pierderea în greutate. Este inclus în mod obișnuit sub nume înșelătoare, cum ar fi extractul de drojdie autolizat, aromele naturale, proteina de soia, izolatul proteinei din zer, etc.

Despre autor:
Dr. David Jockers are la fel de bine ca Centrul de Sănătate și Wellness Exodus din Kennesaw, Ga. Este un medic viu maximizat. Experiența sa este în pierderea în greutate, nutriție personalizată și exerciții fizice și îngrijire chiropractică corectivă structurală. Pentru mai multe informații, accesați www.exodushc.com pentru a descoperi un medic viu maximizat în apropiere de dvs. accesați www.maximizedliving.com Dr. Jockers este de asemenea oferit pentru consultări la telefon lung pentru a vă ajuta să bateți bolile, precum și să vă atingeți sănătatea și sănătatea obiective

Leave a Reply

Your email address will not be published.