săptămâna aceasta, UFC a emis un comunicat de presă care evidențiază un nou sponsorizare „încălțăminte” între promotor, precum și un „brand inovator de performanță produs de Trailblazing World Entering, precum și antreprenor Dwayne „The Rock” Johnson „.

Oferta de încălțăminte va avea nevoie de luptători pentru a purta aceste încălțăminte/diapozitive în timpul plimbării lor până la cușcă, precum și poate dincolo (adică îndatoririle săptămânii de luptă etc.).

Comunicatul de presă a tăcut pe două lucruri cheie. Exact cât de mult este această ofertă, precum și exact cât de mult obțin luptătorii. Acum, reporterul John Nash, indică faptul că luptătorii primesc în mod evident 0,00 USD în plată din această ofertă, precum și chiar trebuie să facă lucrări suplimentare din aceasta.

Am adresat VP -ul de comunicații al UFC pentru comentarii cu privire la raportarea lui Nash. Voi actualiza acest articol cu răspunsul lor dacă ar oferi unul.

Johnson se mândrește cu faptul că această ofertă este #forthosewhowalkthewalk. Dacă luptătorii primesc 0,00 USD, care este departe de a fi adevărat.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Uniforme UFC Reebok, precum și contracte concurente Zuffa 5December 5, 2014 Cu 5 comentarii
UFC este necesar să dezvăluie documente care arată negocierea strategiilor de afaceri în Anti Trust Suitfebraru 21, 2017
McGregor / UFC Rift, precum și promoție „rezonabilă” 21, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.