să am căzut. Am căzut în această dimineață în fuga mea. Puchero.

Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Soțul meu fermecător din Pysch Ward: A Memoir – Recenzie de carte
Soțul meu fermecător din Pysch Ward: o memorie
de Mark Lukach

Evaluarea cărții audio a celei mai vândute memorii lansate 2017.

Este o ascultare grozavă?
Împărtășesc o evaluare rapidă a cărții oferite pe Audible.

De la Amazon:

O memorie plină de inimă, dar plină de speranță, a unei căsătorii tinere care este redefinită de problema de sănătate mintală, precum și afirmă puterea iubirii.

Mark, precum și viața lui Giulia au început împreună ca o romantism de basm. Au căzut ca la optsprezece ani, s-au căsătorit la douăzeci și patru, precum și și-au început viața de vis în San Francisco la scurt timp. Cu toate acestea, când Giulia avea douăzeci și șapte, a experimentat o pauză psihotică înfricoșătoare, precum și neprevăzută, care a aterizat-o în Psych Ward de aproape o lună. Într -o zi, a fost plină de viață la fel de bine ajustată; Următoarea, a fost delirantă, precum și suicidă, a convins că cei care îi plac nu erau în siguranță.

Întrebare:
Ce carte sau podcast ascultați acum ??

Ce trebuie să ascult în continuare?!

Link -urile către carte, precum și alte evaluări sunt pe RunEatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 31 de secunde

Urmatorul
American Dirt Book Review
12:07

Trăi
00:00
08:21
05:31

M -am trezit înainte de alarma mea în jurul orei 5:20 astăzi, precum și m -am gândit că este metoda corpului meu de a -mi spune să mă ridic. Am o zi agitată, așa că m -am târât din pat la fel de bine, așa cum am aruncat o privire afară pentru a vedea că era încă extrem de întunecat. Așa că, mi -am pus vesta de rulare incredibil de strălucitoare, astfel încât vehiculele să mă vadă în întuneric. De asemenea, a fost un pic înghețat, așa că mi -am îmbrăcat mănușile Orange NY Mary.

Ei bine, este posibil ca vehiculele să fi putut să -mi vadă vesta roz, cu toate acestea nu am putut vedea pământul, precum și total declanșat, precum și trântit în pământ înainte de a ieși la 1 mile. Am ales o potecă căptușită cu lumini stradale, cu toate acestea sunt 30 de metri între fiecare, unde este la fel de întunecat să vezi pământul.

S -a întâmplat atât de repede încât cred că mi -am auzit genunchii trântind în beton înainte să -mi dau seama chiar ce s -a întâmplat. Din fericire (?) Nu existau vehicule sau oameni în jur, astfel încât ego -ul meu a putut să se ascundă în întuneric.

Sunt recunoscător că îmi foloseam mănușile, așa că mâinile mele nu sunt răzuite. Dar, genunchiul meu ideal a luat toamna, precum și am obținut o zgârietură imensă. Este mai rău în persoană, așa că dacă doriți să găsiți mai târziu, precum și să -l inspectați, anunțați -mă.

Așadar, acum mănânc micul dejun (m -am ocupat din nou de temerile mele, precum și de struguri!), De asemenea, mi -am înghețat genunchiul, în speranța că este doar o rană de suprafață. Se simte deja un pic rigid

Anulat: țin un chat pe Twitter astăzi (marți) la ora 11:00 PT/2PM și totul despre mâncare, precum și alergare. Vino să împărtășești ceea ce mănânci înainte de o alergare uriașă sau după sau în timpul! Puteți să mă descoperiți @ingrunnernation, precum și #ingclassOf2012 astăzi în acea perioadă.

Actualizare: Chatul este anulat din cauza furtunii. Vă voi lăsa să înțelegeți noua dată/oră imediat ce o voi avea.

Întrebare: Sunteți pe Twitter?

Ghiciți cum este cel mai proeminent alergător alimentar după o cursă?!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.