Ferește -te de noi recomandări periculoase pentru a utiliza zilnic aspirină pentru a opri cancerul
de Tony Isaacs

(NaturalNews) Înainte de orice individ să sară pe vagonul actual de bandă media și să înceapă să ia zilnic aspirina pentru a opri cancerul, există mai multe motive puternice pentru a ezita. Pentru început, studiul care a produs furtuna media a fost defectuos, iar beneficiile revendicate sunt extrem de discutabile.

Noul studiu de aspirină a fost realizat de profesorul Peter Rothwell la Unitatea de Cercetare pentru Prevenirea AVC de la Universitatea Oxford. Potrivit studiului, luarea unei aspirine pe zi ar putea minimiza riscul de cancer în termen de trei ani de la începerea terapiei. Doar doi ani mai devreme, profesorul Rothwell a publicat un studiu anterior care a sugerat că beneficiile de protecție vor fi văzute numai după 10 ani de utilizare zilnică a aspirinei.

Noile descoperiri sunt de fapt doar o reanalizare a aproximativ 90 de studii publicate anterior. Din motive neexplicate, noua analiză nu a reușit să analizeze mai multe studii majore din SUA care nu au reușit să găsească niciun beneficiu de protecție de aspirină. De asemenea, doza medie de aspirină în studiile care au fost aruncate o privire a fost cu mult peste doza recomandată „sigură” de 75 mg.

Profesorul Rothwell pare să fi avut un cerc complet în legătură cu aspirina. În 2007 a publicat un studiu care a constatat că aspirina a fost o cauză majoră a accidentului vascular cerebral la vârstnici și a provocat o creștere de șapte ori a accidentelor vasculare cerebrale în ultimii douăzeci și cinci de ani în rândul pacienților vârstnici. La vremea respectivă, el a alertat că aspirina ar putea înlocui în curând tensiunea arterială ridicată ca fiind principala cauză de accident vascular cerebral în rândul vârstnicilor.

În special, profesorul Rothwell a primit onoruri pentru că a servit în comisii consultative, comitete științifice de judecată și a susținut discuții de la unele companii farmaceutice cu interes pentru agenții anti-plachete, inclusiv Bayer, Astrazeneca, Boehringer Ingelheim, Sanofi-BMS și Servier.

Captura este că nu există o doză sigură de aspirină.
Aspirina (acid acetilsalicilic) este o versiune sintetizată a unui compus descoperit inițial în scoarța de salcie. Unul dintre efectele secundare periculoase mult mai frecvente ale utilizării regulate a aspirinei este sângerarea intestinală. Alte reacții adverse includ ulcere, disfuncții renale și accident vascular cerebral.

Iată doar câteva indicii despre cât de dăunătoare poate fi aspirina:

* Cercetătorii de la Virginia Medical School, care au aruncat o privire asupra documentelor medicale ale deceselor din domeniul sănătății, au estimat că medicamentul ucide aproximativ 20.000 doar în SUA.

* Studiile științifice randomizate care testează aspirina la 5011 persoane în vârstă au arătat că utilizarea aspirinei a provocat o creștere de 4 ori a accidentului vascular cerebral hemoragic și o creștere de 1,6-1,8 ori a accidentului vascular cerebral ischemic.

* După cum s -a menționat în postul de presă Associated din 1999, intitulat „Epidemia silențioasă”, moartea de analgezice (peste ucigașii contra -dureri precum aspirina și alte AINS) este a 15 -a o mulțime de cauză comună a morții în America.

* American Journal of Medicine a raportat că calculele conservatoare estimează că aproximativ 107.000 de persoane sunt spitalizate în fiecare an pentru probleme gastrointestinale legate de AINS și cel puțin 16.500 de decese legate de AINS apar anual în rândul persoanelor cu artrita singură singură

* Anual, 1600 de copii cu sindromul Reye și alte alergii mor din cauza aspirinei.

* În loc să fie un nutrient, aspirina este un anti-nutrienți. Se epuizează corpul acidului folic de nutrienți care salvează viața, precum și fier, potasiu, sodiu și vitamina C. Simptomele epuizării acidului folic includ anemie, defecte de naștere, homocisteină crescută (în sine un factor semnificativ de risc de boală cardiacă), oboseală, cefalee , insomnie, diaree, infecție sporită și căderea părului.

Milioane de oameni iau deja aspirină zilnică din cauza recomandărilor medicilor și a propagandei mainstream că aspirina zilnică va opri atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale. Ceea ce face aspirina este să permită sângelui mai subțire să fie mult mai ușor împins prin arterele înfundate.

Atunci când se referă la oprirea cancerului, a loviturilor, a atacurilor de cord și a altei boli, de departe cel mai bun și sănătos plan este să mănânci o dietă sănătoasă și să conduci un stil de viață activ și sănătos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.