Astăzi, am un make-a-a-a-a- wish®Foundation, precum și Subway® Restaurants Partnership despre care să vă spun.

Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Podcast recapitulează din 6 august
Și iată un nou videoclip cu o recapitulare rapidă de 3 podcast -uri pe care le -am ascultat ieri.
Podcast -uri recapitulate:

The Drama Club – Episodul din aprilie 2018 despre Monica Lewinsky, precum și episodul din iulie 2018 despre Conan O’Brien, precum și Ducesa de York Fergie. Lucruri fascinante!

The Morning Toast Podcast – episodul de astăzi despre subiecte fierbinți, inclusiv E! Declarația de știri conform căreia emisiunea va fi anulată total (ori a fost schimbată puțin în ultima vreme, însă acum s -a terminat).

Juicy Scoop cu Heather McDonald – Interviu cu căpitanul Sandy de sub puntea Mediteranean

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 26 de secunde

Urmatorul
Ziua 2 de antrenament la maraton
01:45

Trăi
00:00
08:21
07:26

Peste 1.200 de restaurante Subway® din zona din sudul Californiei din Los Angeles și-au unit forțele cu Fundația Make-A-Wish® pentru a oferi înapoi. În perioada 15 mai – 30 septembrie, programul „Share, împărtășim” motivează localnicii SoCal (sau persoanele care conduc prin) să -și împărtășească weekendul cu Subway®, precum și restaurantele Subway® din Los Angeles, vor împărtăși la rândul lor o parte din aceștia Vânzări de weekend până la 100.000 USD cu Fundația Make-A-Wish®!

De asemenea, Subway® a asistat să țină o sărbătoare Make-a-Wish® în care Sonia, în vârstă de 16 ani, a descoperit că va merge la Paris!

Pentru a intra în acest sens, precum și pentru a sprijini programul, accesați un loc de metrou® din Los Angeles, Orange, San Diego, San Bernadino, Riverside, Tri, Kern sau Inyo Regiunea în weekend.

Pentru o mulțime de informații despre restaurantele Subway® participante în apropiere de dvs. vizitați: Subway.com

Pentru o mulțime de informații despre Make-A-Wish, vă rugăm să vizitați: la.wish.org, precum și să vă conformați cu hashtag-urile #youshareweshare #losangeles

Vezi pagina lor de Facebook aici.

Întrebare: prăjit sau nu prăjit?

Eu mereu prăjit. Chiar mi -am prăjit băuturile.

Această publicație de blog face parte dintr -un program de blogging SocialMoms și Subway®. Opiniile, precum și conceptele exprimate chiar aici sunt ale mele.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.