Mă bucur de plimbări lungi pe plajă …

Băieți cu șuvițe …
Ultimele mele videoclipuri

Învățând dintr -o alergare proastă
Se întâmplă proaste – iată cum am trecut pe lângă ea și am învățat de la următoarea mea alergare. Sfat pentru a vă ajuta să deveniți un alergător mai bun, fiind un observator neutru al antrenamentelor dvs.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 3 minute, 48 de secunde

Urmatorul
Ziua 2 de antrenament la maraton
01:45

Trăi
00:00
08:21
03:48

și șampanie.

Sau ciocolată neagră atunci când șampania nu este disponibilă.

Ieri, Ben și cu mine am făcut o plimbare pe plajă și am discutat despre cât de clișeu, dar uimitor sunt acele plimbări lungi de nisip … Îmi place.

Apoi, am discutat despre semnele noastre zodiacale și ne -am oprit la un magazin de înghețată despre care familia lui a făcut ravagii. Da, tortul de morcovi are un gust de tort de morcovi. Este uimitor. Am împărtășit un combo de tort de morcovi / razisin.

Tot ce am nevoie în lume este un loc unde să alerg și înghețată cu rom în ea. Amin.

În această dimineață am făcut o alergare de 6 mile la fel ca ieri. O voi schimba mâine.

Ieri: rece și cu muzică = minut mai repede.

Astăzi:

Decembrie 2012 Repere:

Alergare preferată

Las Vegas Rock N ‘Roll Half Marathon a fost cea mai grea cursă pe care am făcut -o anul acesta. Am fost atârnat și o mizerie într -o rochie care arăta prea mult piept. Dar, este distractiv să pot alerga cu Susan, așa că este favoritul meu din această lună.

Al doilea alergător este jumătatea de vacanță în Oxnard

Mâncare preferată

Nu știu dacă a fost că înainte de această masă am subzistat din vodka și roșu taur sau ce, dar pho -ul pe care l -am mâncat după jumătatea maratonului din Las Vegas a fost uimitor!

Postarea preferată pe care aș dori să o repet

Disneyland de Crăciun

În fiecare lună din acest an, am făcut o rundă a postării mele preferate „Eat” și „Repetă”. Dacă doriți să le priviți înapoi aici, acestea sunt:

Repere din ianuarie

Repere din februarie

Repere din martie

Repere din aprilie

May Repere

Repere din iunie

Repere din iulie

Repere de august <- Nu SE. Repere din septembrie Repere din octombrie Repere din noiembrie Întrebare: vreo repere majoră pe care ai avut -o anul acesta? Împărtășește cu clasa, astfel încât să ne putem înveseli cu toții! Întrebarea 2: Cum ar fi plimbările lungi pe plajă? Ce ar spune profilul dvs. de întâlnire online? Îmi place un profil de la Bluntcard Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați cu acestea: Rulează mâncați Q&A Repeat-A-May Partea 1 Rulează mâncați Q&A Repeat-A-May Partea 1 Mai întrebări și răspunsuri - 1 Întrebările dvs. de la rularea Eat Repet Instagram Story Box. Vorbim despre ceea ce am făcut Ce am mâncat în acest weekend și cea mai bună alergare și mâncare din noiembrie Ce am mâncat în acest weekend și cea mai bună alergare și mâncare din noiembrie Buna ziua!! Cum stă treaba? Care sunt partea ta preferată a lunii? Cât ai alergat? Cât ai mâncat? De ce sunt eu a Branduri preferate de haine de alergare chiar acum, care sunt meseria mea și întrebările de resurse umane Branduri preferate de haine de alergare chiar acum, care sunt meseria mea și întrebările de resurse umane Brandurile mele preferate de echipament de alergare și trebuie să aibă haine și încălțăminte de alergare. Sfaturi de tapet maraton. Rularea și ritmul cardiac Ce să mănânci înainte de o cursă de la jumătatea maratonului târziu Ce să mănânci înainte de o cursă de la jumătatea maratonului târziu Ce să mănânci înainte de după -amiaza jumătate de maraton rock n roll las vegas. Cum să alimentați înainte de o jumătate de maraton sau maraton lat Întrebări și răspunsuri la run mănâncă viziere repetate, podcast -uri și se recupereazăzile ry Întrebări și răspunsuri la run mănâncă viziere repetate, podcast -uri și zile de recuperare Cât timp te recuperezi după o jumătate de maraton? Mi -am dat primul maraton complet și mă întreb cât timp decolezi ... sfaturi pentru Pantofi de alergare diferiți pentru diferite alergări? Pantofi de alergare diferiți pentru diferite alergări? Pantofii mei de alergare preferați pentru alergări ușoare, alergări lungi, muncă de viteză și zile de odihnă. cei mai buni pantofi de alergare de purtat când ⚡ de Sharereaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.