Bună ziua! Exact cum merge săptămâna asta? Exact ce mai faci cu Stack pe kilometri ?? Încerc să le stivuiesc, deoarece intenționez să mănânc o mulțime de caserole minunate de cartofi, precum și plăcintă, precum și fiecare altceva în această săptămână! Împărtășesc mai jos rețeta minunată a caserolelor de cartofi din Nina.

Dar mai întâi să vorbim de alergare! Starea vremii de toamnă este perfecțiunea pentru alergare. Este excelent la fel de bine dimineața, cu toate acestea se încălzește pe măsură ce devine mai târziu în zi. Am făcut 9 mile astăzi.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Ideea de alergare rămâne sănătos în timpul focarului Covid19
Ideea de alergare pentru a rămâne sănătos în timpul focarului Coronavirus. Poți alerga și să te plimbi afară în timpul șederii la comanda casei? Iată un sfat pentru a vă ajuta să preveniți să vă atingeți afacerea …

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 2 minute, 25 de secunde

Urmatorul
Recenzie de scurtă durată Athleta.mp4
08:21

Trăi
00:00
08:21
02:25

Afirm asta în fiecare an, cu toate acestea este atât de incredibil de adevărat – Ziua Recunoștinței este ziua mea preferată a anului. Imi place!! Îmi place că este o zi doar despre a fi recunoscător, precum și de a mânca mâncare. Îmi place mâncarea, precum și sunt incredibil de recunoscător pentru toate binecuvântările mele.

În fiecare an, fac caserolă de cartofi minunată, precum și caserolă de porumb pentru Ziua Turciei. Rețeta originală de caserolă de porumb a venit de la mama fostului meu iubit. Când am avut -o chiar prima mea Ziua Recunoștinței cu ei, am avut -o, precum și am cerut prompt pentru rețetă, precum și am făcut -o anual de atunci. Chiar o fac de Crăciun, precum și de Paște câțiva ani!

Rețetă de caserolă de porumb

1 cutie de pâine de porumb (am folosit orice de la Jiffy la TJ)

2 oua

8 oz. iaurt grecesc sau smântână

1 poate porumb, drenat

1 poate porumb crem

2 TB Unt topit

Direcții: cald până la 350 de grade. Amestecați toate ingredientele. Turnați în caserolă unsă (8 × 8 sau similară), precum și coaceți timp de aproximativ 40-45 minute sau până la setare.

Note de caserole de porumb: *Am dublat rețeta ori de câte ori o fac, așa că folosesc o masă de coacere mai mare, precum și mă coace mai mult de o oră.

Rețeta este menită să fie integrată cu o cutie de pâine de porumb jiffy sau una de dimensiuni de asemenea. Dacă utilizați o cutie mai mare (cum ar fi cele de la TJ), este posibil să fiți nevoit să adăugați o jumătate de cană de lapte pentru a o subția.

__________________________________________

Preferința mea personală este minunata caserolă de cartofi. Nina mea a făcut fiecare Ziua Recunoștinței (majoritatea membrilor gospodăriei mele au propria lor masă de semnătură pe care o aduc). Mi -a plăcut, având în vedere că sunt mic. Un an avea să fie în afara orașului pentru Ziua Recunoștinței, așa că a făcut -o în avans, precum și a renunțat -o. La fel ca și câțiva ani mai târziu, când urma să fie cu gospodăria ninoului meu pentru Ziua Recunoștinței, am cerut -o rețeta, ca să o fac.

Acum îl fac anual, precum și aduc obiceiul, precum și delicioasa. Este o rețetă incredibil de obișnuită de caserolă de cartofi, cu toate acestea, o topim cu pecani, precum și cu zahăr brun în loc de marshmallows.

Rețetă de caserolă de cartofi dulci:

Ingrediente de cartofi dulci:

2 kilograme de cartofi minunați

3/4 cană zahăr granulat

1/4 cană lapte evaporat cu conținut scăzut de grăsimi

3 linguri de unt

2 ouă mari

1/2 linguriță sare

1 linguriță extract de vanilie

Topping:

1 cană pecani tocați

1 cană zahăr brun, ambalat

1/2 unt de stick, spațiu temperat

1/2 cană făină

1 linguriță de sare

Direcții: spălați, puncția, precum și înfășurați cartofi minunați în folie. Coaceți la 350 de grade aproximativ o oră sau mai mult până la moale. Lăsați un pic excelent, precum și decojiți pielea. Spălați -le, precum și amestecați cu alte ingrediente. Whip cu mixer de mână. Se toarnă în caserolă unsă. Amestecați împreună ingredientele de top. Se presară peste caserolă. Coaceți la 350 de grade timp de 35-40 de minute sau până când toppingul este maro, precum și uimitor.

Câștigătorul inspectării săptămânii trecute este: PAIGE !!!

Continuați munca grozavă! Îmi place să citesc toate check-in-urile tale. Dacă aveți un moment dificil pentru motivație, ați verificat comentariile, precum și check-in-uri de săptămâna trecută aici. Nu avem cu toții 100% din obiectivele noastre, însă încercăm 100%. Nu vă oferiți. Este ultima săptămână.

Pile pe kilometri Inspectați -vă!

Marți trecute Antrenament !! Ce faci?? Va fi o săptămână dificilă pentru a obține câteva antrenamente grozave pentru cititorii mei americani. Exact cum depășiți obstacolele ??

Verificați -vă cu stiva pe Update Miles!

Trimite -mi cartea de lucru

1 etave

Împărtășirea este grijulie!

1
Ac

Acțiune

TweetAcțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.