Joseph M. Hanna, partener în biroul Buffalo al Goldberg Segalla, a fost numit la grupul de mediator pentru Curtea de District din SUA pentru districtul de vest pentru districtul de vest din New York (WDNY). Judecătorul șef Frank P. Geraci, Jr., a anunțat noii mediatori pentru WDNY miercuri, 19 iunie.

Aceasta marchează prima extindere a grupului de mediator al Curții din 2012. „Un semn distinctiv al medierii este capacitatea sa de a depăși discuțiile tradiționale de soluționare și de a explora rezultatele creative care răspunde nevoilor și intereselor participanților”, potrivit site -ului WDNY. Dincolo de etica și abilitățile lor extraordinare și de pregătirea extinsă pe care trebuie să o sufere, mediatorii trebuie să demonstreze, de asemenea, un angajament pentru soluții creative și eficiente care servesc în mod echitabil interesele tuturor participanților.

Hanna este președintele sportului național de Goldberg Segalla, la nivel național, de divertisment și de vânzare cu amănuntul și de ospitalitate și are o experiență vastă reprezentând atât persoane și corporații majore și francize în mediere pe o gamă largă de probleme. El este, de asemenea, membru al Institutului Internațional pentru Prevenirea Conflictelor și Panourile Rezoluției de Neutre distinse, un grup de lideri globali în furnizarea și promovarea soluționării alternative de litigii.

„Creativitatea, eficiența costurilor și concentrarea pe soluții sunt valori de bază la Goldberg Segalla și au fost centrale în practica mea de avocat”, a spus Hanna. „Sunt incredibil de onorat să mă alătur acestui grup distins de avocați și judecători în servirea WDNY ca mediator.”

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.