, încerc primul meu ideal de curățare acum !! La fel ca și fie credeți „cool, care?! Sau „Ugh, nu cred în curățările”.

Simt că am văzut atât de multe curățări pe internet, precum și m -am gândit să fac una pentru cel mai mult timp. Cu toate acestea, am ezitat întotdeauna din câteva motive … Îmi place să mănânc, o mare parte din ele sunt pline de zahăr, cred că corpurile noastre sunt destul de eficiente la curățarea de sine, precum și am menționat că îmi place să mănânc?
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Golden Retriever nu -și va lua pastilele!

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 2 minute, 19 secunde

Urmatorul
American Dirt Book Review
12:07

Trăi
00:00
08:21
02:19

Dar am auzit foarte multe despre Chef V Cleanse care suna mult mai bine decât orice alt tip de altul …

Sucul ecologic este amestecat pentru a obține mult mai multe lucruri grozave din băutură

Include o băutură proteică

Sucul nu este o tonă de suc de fructe, precum și zahăr

De asemenea, include o supă pe care să o ai la sfârșitul zilei

O oferă direct la ușa mea

De asemenea, mi -am dorit cu adevărat să încerc o curățare, deoarece nu mă simt ideal afirmând „Nu cred în curățenie” dacă nu am încercat niciodată unul. Având în vedere că fac acreditarea de coaching pentru sănătate și wellness, am înțeles că o mare parte din viitorii mei clienți mă vor întreba despre curățări. Vreau să am o înțelegere de primă mână pe acest subiect. Cred cu adevărat că acesta este unul minunat dacă veți încerca unul.

Și … asta este atât pentru mine, cât și pentru corpul meu. Tiroida mea este încă lentă, în ciuda faptului că sunt pe medicamente, precum și să iau suplimente holistice. După o mare parte din studiu de cercetare, precum și litigiul, am cerut să modific planul meu de dietă, precum și ca un „început nou” pentru mine. Este aproape o metodă ceremonială pentru a începe un nou capitol de a avea grijă de corpul meu cu mâncare mult mai bună.

Așa că astăzi a fost prima mea zi în Chef V Cleanse – sunt 3 zile, 5 zile, precum și opțiuni de 7 zile. Încerc cele 3 zile, însă, având în vedere că nu am făcut niciodată o curățare de o zi, nu sunt sigur dacă voi putea să stau cu ea tot timpul. Am încercat să mă pregătesc pentru succes, curățând zona mea de bucătărie de orice tip de alimente neplăcute!

Primele lucruri în primul rând, am mers pe scurt în această dimineață. Nu ar trebui să faceți niciun tip de exerciții fizice intense în timp ce sunteți curățat, așa că l -am păstrat extrem de ușor.

Primul suc ecologic al zilei … mi-a fost un pic teamă că nu va fi grozav, având în vedere că am înțeles că nu este plin de zahăr, cu toate acestea este delicios! Este într -adevăr extrem de revigorant.

Am avut prima băutură proteică a zilei cu privire la metoda de acupunctură. Și acest lucru a fost cu adevărat grozav. Toate curățările includ o ceașcă Shaker care a fost utilă toată ziua.

(Există mult mai multe sucuri, precum și tone de apă care se întâmplă și pe tot parcursul zilei.)

Am fost plăcut șocat și de ciorbă. Are cartofi minunați, precum și este extrem de bun!

Și acum sorbi un suc ecologic, precum și vorbesc cu voi oameni grozavi. Voi recunoaște că vreau un ideal de tratament acum. Dacă aș avea ceva în casa mea, cel mai probabil l -aș mânca, așa că este minunat că am curățat gunoiul!

Marii oameni de la Chef V au oferit vizitatorilor RER o rată de reducere de 55% din orice tip de curățare! Acest lucru este mult mai bun decât orice tip de rată de reducere sau voucher pe care le -am văzut vreodată de la ei.

Cod de reducere: inspectați mult mai multe informații despre Chef V Cleanse chiar aici, precum și utilizați codul RER pentru 55% reducere !!

Voi conforma cu gândurile mele după curățare. Permiteți -mi să înțeleg dacă aveți vreun tip de întrebări!

Întrebare: Ați făcut vreodată o curățare? Ai vrea?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Este laptele de ciocolată cea mai bună băutură vindecătoareCu Jason Karp Podcast 112

Este laptele de ciocolată cea mai bună băutură vindecătoare cu Jason Karp Podcast 112

Ce trebuie să mănânci, precum și să bei după o alergare sau un antrenament? Este laptele de ciocolată o băutură excelentă de vindecare pentru alergători? Vorbind cu un

Mi -am rupt cu adevărat piciorul și meciul de cizme

Mi -am rupt cu adevărat piciorul și meciul de cizme

Sugestiile de deteriorare ale piciorului trebuie să aibă. Cele mai bune cizme de mers, pantofi de fractură, pachet de gheață, suplimente, precum și instrumente pentru a vă ajuta

Ce mănânc într -o zi – pentru alergători

Ce mănânc într -o zi – pentru alergători

Ce mănânc într -un videoclip de un alergător. Jurnalul alimentar de orice am mâncat cândva mic dejun, prânz, cină, precum și gustări. la care se adauga

Alergarea este cea mai bună metodă pentru a slăbi, dar …

Alergarea este cea mai bună metodă pentru a slăbi, dar …

Exact cum să slăbești în greutate, precum și să te bucuri în călătorie. Idei pentru a pierde în greutate cu alergarea. exact cum să te bucuri în alergare, precum și să te simți goo

Exact cum și de ce să dezvăluiți pe cineva pe podcast -ul rețelei sociale 110

Exact cum și de ce să dezvăluiți pe cineva pe podcast -ul rețelei sociale 110

Trebuie să vă desfășurați pe Instagram sau Facebook? De ce. Când. precum și exact cum să nu urmărești cu dragoste. Îngrijire de sine, precum și social media

Cele mai bune dintre produsele naturale Expo Inflo Favorites, precum și alimente sănătoase Bingo Bingo

Cele mai bune dintre produsele naturale Expo Inflo Favorites, precum și alimente sănătoase Bingo Bingo

Salut! Expoziția Natural Products (aka #expowest pe social media) a fost în acest weekend în Anaheim, CA. Este o conferință mare

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.