Major League Fishing (MLF), cea mai mare organizație de pescuit din turneu din lume și Bally’s Corporation (NYSE: Baly), o companie lideră a companiei Omni-Channel din S.U.A. de jocuri și divertisment interactiv bazat pe terenuri, au anunțat o tranzacție care desemnează Bally ca Bally ca MLF Exclusive Sports Parting, Daily Fantasy Sports (DFS) și partener gratuit pentru joc (F2P) pentru Circuitele Turneului MLF-toate primele pentru industria profesională a pescuitului profesional . Această tranzacție reprezintă al cincilea acord de pariuri sportive ale lui Bally cu o ligă sportivă profesională, în urma acordurilor anunțate anterior cu Liga Națională de Hockey, Asociația Națională de Baschet, Asociația Națională de Baschet pentru Femei și Baseball Major League.

Parteneriatul include cartea sportivă online a lui Bally, Bally Bet, devenind sponsorul titlului premiului MLF Angler of the Year (AOY) pentru Bass Pro Tour, cel mai vizibil și competitiv circuit al turneului. Premiul pentru câștigătorul Bally Bally Bally Bally Aoy va fi de 100.000 USD. Parteneriatul include, de asemenea, drepturi pentru Bally’s de a transmite Bass Pro Tur Events prin propriile aplicații.

„Pe măsură ce ne pregătim pentru începutul sezonului nostru 2022, parteneriatul nostru cu Bally va oferi fanilor noștri fideli și pescarilor noștri o altă cale unică pentru a se angaja cu pescuitul profesionist și Bass Pro Tour”, a declarat președintele MLF și directorul executiv Jim Wilburn. „Acest parteneriat marchează un moment important pentru pescuitul în liga majoră în sectoarele în creștere a jocurilor din SUA și a pariurilor sportive din SUA. Integrarea celei mai bune pariuri sportive online din Bally și oferte unice de jocuri cu MLF-ul MLF Live® și platformele prietenoase cu fanii ne poziționează pentru a conduce vizionarea, participarea și adoptarea pe scară largă în rândul fanilor sportivi. ”

Ca parte a acordului, tehnologia lui Bally va alimenta două noi jocuri de pescuit fanteziste libere pentru joc pentru sezonul 2022. Jocul MLF Predictor, un joc captivant care oferă fanilor șansa de a face predicții la evenimentele Bass Pro Tour pentru premii, va fi lansat pentru un sezon complet. MLF Fantasy Fishing va debuta, de asemenea, în 2022 atât pentru MLF Bass Pro Tour, cât și pentru MLF Tackle Warehouse Pro Circuit. Jocul gratuit pentru joc va permite fanilor să-și selecteze echipa de pescari pentru fiecare turneu, să creeze ligi private cu familia și prietenii lor și să câștige zeci de mii de dolari în numerar și premii. Detalii suplimentare despre predictorul MLF și jocurile de pescuit fanteziste vor fi anunțate în curând.

„Știm cât de pasionați sunt milioanele de pescari de agrement despre rândurile profesionale ale sportului lor”, a declarat Adi Dhandhania, director de operare al Americii de Nord pentru Bally Interactive, divizia digitală a companiei. „Acest parteneriat integrat este o vitrină perfectă pentru Bally, care ne permite să folosim pariurile noastre sportive, sporturile de fantezie zilnice și jocurile gratuite pentru a îmbunătăți experiența fanilor de pescuit în cadrul mass-media MLF și evenimente live.”

Sezoanele profesionale de pescuit profesionist din 2022 se vor lansa la începutul anului viitor, cu Tackle Warehouse Pro Circuit Stop 1 la Sam Rayburn Reservoir, 27-30 ianuarie, iar Bass Pro Tour Etape în Monroe-West Monroe, Louisiana, 5 februarie- 10.

Pentru detalii complete și informații actualizate despre pescuitul Major League, turneele și sponsorii săi, vizitați MajorLeguefishing.com. Pentru actualizări periodice, fotografii, știri despre turnee și multe altele, urmați rețelele de socializare ale MLF la Facebook, Twitter, Instagram și YouTube.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.