Headgear. Ajută? Dăunează? Diferite sporturi de luptă s -au jucat cu liniile directoare de -a lungul anilor, iar studiile medicale privind valoarea căptușelii pot fi puțin împrăștiate și incomplete. Încercarea de a completa acest decalaj, Asociația Medicienilor din Ringside au evidențiat datele la conferința lor anuală din 2022 din Las Vegas Nevada, oferind o perspectivă asupra a ceea ce va spune declarația de consens în curând publicată.

Subiectul a fost abordat de Dr. Kevin Deweber, un medic cu o experiență de mulți ani în sporturile de luptă și medicul olimpic al SUA pentru mai multe discipline de -a lungul anilor.

Dr. Deweber a oferit următoarele aspecte ale ceea ce va spune declarația de consens:

Dr. Deweber a recunoscut că primele criterii sunt intenționat vagi, deoarece este nevoie de mult mai multe cercetări pe teme esențiale.

Taxele esențiale au fost următoarele

Căptușeala se descurcă foarte bine în scăderea tăieturilor la față

Nu există niciun motiv pentru a avea linii directoare diferite pentru bărbați și femei, cu excepția cazului în care există date care justifică

Headgear scade (cel puțin în studiile de laborator) transferul de forță de la mănușă la țintă

Dar, atunci când sportivii au fost influențați „comportamentele” lor sunt influențați.

Nu există date care arată căpitalele evită confuziile

Iată imaginea. Headguards scad un anumit transfer de forță de la mănușă la cap. Dar sportivii care poartă căptușeală tind să facă mult mai multe fotografii la cap și tind să facă fotografii mai grele la cap. Aceste agenții imobiliare pot compensa foarte bine orice beneficii de la scăderea transferului de forță. În funcție de cât de multe „comportamente” sunt influențate, pot fi chiar un negativ net.

Educația sportivilor este esențială pentru a se asigura că sportivii care poartă căști nu obțin un fals sentiment de siguranță și securitate că sunt protejați cumva de traumele cerebrale.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Mai multe orientări privind siguranța sportului de luptă din partea Asociației Physicianului de pe Ringsion. 28, 2014
Asociația Medicienilor din ring spune „eliminarea” TRT TUE în Combat Sportsjanuary 27, 2014in „dopaj”
Medicii din ring publică declarație de consens despre Fighter Brain Imaging 13 iunie, 2022in „Studii de siguranță”

Leave a Reply

Your email address will not be published.