ultima cursă din 2012 făcută și făcută

Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Ziua 3 de antrenament la maraton
Ziua 3 de antrenament la maraton

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 51 de secunde

Urmatorul
Ziua 3 de antrenament la maraton
00:51

Trăi
00:00
08:21
00:51

În această dimineață am condus Moșul la Sea Half Marathon din Oxnard. Oxnard se află la aproximativ 2 ore la nord de județul Orange, așa că am gătit un plan în urmă cu câteva săptămâni pentru a vorbi Skinny Runner pentru a veni cu mine. Bonus adăugat: a condus! Mulțumesc bunătate că are un smartcar, așa că gazul a fost de doar 0,03 USD sau ceva.

Cu toate acestea, cu mașina de 2 ore a indicat un apel de trezire la 4 dimineața. Nu este oribil, dar m -am luptat cu o durere în gât, având în vedere că m -am întors de la Vegas luni. M -am trezit simțind mai puțin de 100%, dar cursa de spectacole trebuie să continue.

Drive Drive Drive.

Am ajuns în zona de parcare ideală în program și am sărit din mașină pentru a pune mâna pe accesoriile noastre de costum și pentru a ne urca pe navetă. (Mi -am împletit ținuta aseară la Goodwill.)

Cursul este punct în punct (începe într -o locație și terminat în alta), dar a existat o linie lungă de autobuze care așteptau ca alergătorii să le completeze! Am fost în câteva minute.

Am avut ceva timp să ucidem la început, așa că ne -am omorât camerele …

(Sursa imaginii: skinnyrunner.com)

Cursa: Cursul este complet plat, cu excepția unui pasaj scurt la Mile 6. Mi -a plăcut! Chiar dacă este o cursă mai mică, sprijinul de aplaudare a fost grozav! O mulțime de oameni au ieșit și a fost foarte apreciat.

Am avut o cursă bună, am început prea repede, dar nu am murit complet. Am alergat ieri 10 mile și purtam o rochie și ciorapi, așa că nu mă așteptam la un PR. Sunt aici pentru o perioadă bună, nu mult timp

Timp de jumătate de maraton – 1:48:46 Pace – 8:17

Skinny Runner a fost făcut în 90 de minute și s -a bucurat înapoi pentru a fi fotograful meu de curse personal! Acest lucru economisește aproximativ 226,00 USD pentru un 8 × 10.

(Sursa imaginii: www.skinnyrunner.com)

Ce naiba purtam?

Sr mi -a spus că se va îmbrăca ca o trestie de bomboane, așa că m -am gândit că voi fi doar o fată înfometată care o va alunga, dar știam că.) Nimeni nu o va primi și b.) Nu o voi prinde niciodată, așa că trebuie să trebuie Adu -mi propriile bomboane.

Așa că, m -am dus la bunăvoință și am ajuns ca ajutor al lui Moș Crăciun.

Nu Micul ajutor al lui Moș Crăciun: (sursa imaginii)

Situația costumului: Am fost aseară la bunăvoință cu o minte deschisă. Nu am avut mult timp și m -am gândit că „o voi face să funcționeze”. Am văzut pălăria pe podea sub un ecran … acum a mea. și apoi a identificat rochia și nilonii. Aveam de gând să pun o centură cu ea, dar a ridicat -o prea mult.

Nu am mai alergat niciodată într -o rochie sau dresuri, dar a fost în regulă. Rochia a fost un pic mult, având în vedere că nu o voi mai purta niciodată, dar am primit o mulțime de complimente pe ea, așa că cred că a meritat până la urmă. Costumul total a fost sub 14,00 USD.

Adăugați acele șosete incredibile de vacanță pe care mi le -a trimis Procompression (pe care le voi purta zilnic până pe 5 ianuarie), iar ajutorul lui Moș Crăciun este gata de plecare!

În drum spre casă ne -am oprit la Whole Foods și am atacat locul.

Gânduri finale: am avut o explozie! Cursul a fost plat (salut, dragoste.) Și a fost o cursă mai mică, cu sprijin solid. Aș face din nou această cursă.

Post Run Gânduri: Gâtul meu se simte de parcă se umflă, așa că iau niște ibuprofen și un cookie pe care l -am primit la linia de sosire. Un cookie pe zi îl ține pe doctor. Sau ceva.

Întrebare: Ai alergat în acest weekend? Unde? Te -ai îmbrăcat vreodată pentru o cursă?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Recapitulare a cursei de vin alb și de a lua jumătate de maraton

Recapitulare a cursei de vin alb și de a lua jumătate de maraton

RUN RECAP DE RECAPARE DE RASE DE HALF MARATHON. Vin alb și Dine Half Marathon 2021 Idei Trucuri și recenzie a celor 13,1 mileSurf City Half Marathon rezultă și recapitulează

Surf City Half Marathon rezultă și recapitulează

Surf City Marathon și Rezultate Half Marathon și recapitulare. Fotografii și distracție de la Half Marathon Run în Huntington Beach

AFC Half Marathon Race Recap și Fotografii

AFC Half Marathon Race Recap și Fotografii

American’s Finest City (San Diego) Rezultatele cursei de jumătate de maraton și recapitularea. Fotografii AFC Half Marathon. Alergând în

Recapitularea cursei Irvine Half Marathon

Recapitularea cursei Irvine Half Marathon

Recenzie și recenzie a cursei de maraton. Irvine jumătate nebună jumătate maraton de alergare și recenzie de cursă și idei pentru

Ce să mănânci înainte de o cursă de la jumătatea maratonului târziu

Ce să mănânci înainte de o cursă de la jumătatea maratonului târziu

Ce să mănânci înainte de după -amiaza jumătate de maraton rock n roll las vegas. Cum să alimentați înainte de o jumătate de maraton sau maraton lat

Lace Up Irvine Half Marathon

Lace Up Irvine Half Marathon

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Județul Orange a condus jumătate, 5k, rezultatele releului și recapitularea. 2019 Lace Up Run Race Disc

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.