, Hei, precum și vineri încântate!

Alerg o jumătate de maraton în acest weekend, precum și Maratonul Ing NY este weekendul viitor. De obicei, acest lucru nu este stilul meu. Sunt un credincios imens în conic conic. Dar, am obținut un salopean gratuit, precum și îmi place jumătățile, precum și în LA, așa că nu am putut să -l refuz. (O să -l iau mai ușor, mult mai multe despre asta mai târziu.)
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Ideea de alergare rămâne sănătos în timpul focarului Covid19
Ideea de alergare pentru a rămâne sănătos în timpul focarului Coronavirus. Poți alerga și să te plimbi afară în timpul șederii la comanda casei? Iată un sfat pentru a vă ajuta să preveniți să vă atingeți afacerea …

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 2 minute, 25 de secunde

Urmatorul
Ziua 3 de antrenament la maraton
00:51

Trăi
00:00
08:21
02:25

Soooo, în această dimineață am făcut o simplă 4 mile, precum și mâine nu fac nimic. S -ar putea să mă ridic în duș, însă este vorba despre asta. Poate.

Când m -am întors, am făcut un mic dejun rapid de ouă, precum și toast (vrei cu adevărat să vezi o fotografie cu asta?). La fel ca acum acum sorbiți niște cafea înghețată.

Vreau cu adevărat un tratament de vineri astăzi – a fost o săptămână nebună! Acest lucru m -a determinat să cred că am ajutat Starbucks la facultate. Vineri dimineața au fost cele mai aglomerate din întreaga săptămână! Părea că o mulțime de oameni s -au tratat într -o cafea elegantă, precum și de multe ori o patiserie într -o vineri dimineață.

Munca lui Ben primește bageluri, precum și gogoși vineri. Vechea mea muncă folosită pentru a face micul dejun în fiecare vineri (o persoană ar aduce micul dejun pentru birou, precum și rambursarea). Da, am lucrat într -un birou cu adevărat distractiv.

Astăzi este Ziua Națională a Pumpkinului !!!

Am înțeles că dovleacul este jucat în Blogland, cu toate acestea, ca cineva cu un cap de dovleac imens, simt că este bine pentru mine să continui să hype.

Iată câteva dintre rețetele mele preferate de dovleac, un pin, pin toate …

Fără plăcintă cu dovleac de coacere

Pumpkin Dip <- Serviți cu bețe de cracker Graham, precum și luați la o petrecere! Clătite de dovleac Clătite de dovleac gratuit gluten Cupcakes ușoare de dovleac Cremă de dovleac pentru napolitane sau clătite Întrebare: Vă oferiți un tratament special de vineri? Care este rețeta dvs. preferată de dovleac? Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați să optați pentru acestea: Rețetă simplă de dărâmări de iaurt pentru scoarță de mentă Rețetă simplă de dărâmări de iaurt pentru scoarță de mentă Rețetă sănătoasă cu scoarță de scoarță de mentă. Încercați acest desert simplu, precum și sănătos, pe baza unui favorit al vacanței! Serviți cu FRU Săptămâna 1 de pregătire a maratonului Disney World Marathon Săptămâna 1 de pregătire a maratonului Disney World Marathon Dopey Dificultate Dificultate Săptămâna 1 Ei bine ... când am luat o decizie de a mă înregistra pentru a conduce dificultatea Dopey săptămâna trecută, am fost în principal surprins Rulați raportul pentru 6 - 12 mai Rulați raportul pentru 6 - 12 mai Salut! Exact cum a fost alergarea ta, precum și mâncarea în această săptămână? Iată rotunirea mea de alergare, mâncare, amuzantă, aleatorie, precum și actualizări de la altul Obiective octombrie Planificator-fără imprimare lunară a obiectivelor de setare a obiectivelor lunare Obiective octombrie Planificator-fără imprimare lunară a obiectivelor de setare a obiectivelor lunare Obiective lunare pentru alergare, precum și fitness. Golul principal, obiectivul lunar, precum și obiectivele minuscule stabilite pe săptămână. Obiective de imprimare gratuite luna PL Ziua mea de odihnă dimineațaRutină Rutina mea de zi de dimineață de odihnă Rutina mea de dimineață într -o zi de odihnă de la alergare. Ce fac, ce mănânc într -o zi de odihnă, precum și alte BTS pentru nici o zi de alergare Cele mai bune curse ale anului, alergând, precum și rețete! Cele mai bune curse ale anului, alergând, precum și rețete! Exact cât de mulți kilometri am alergat anul acesta. Cele mai bune curse, precum și idei de rulare, toate într -o singură postare! Inspectați numărul general de mile, precum și Calo ⚡ de Sharereaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.