Hei acolo, precum și bine ai venit într -o nouă zi? După ce am crezut despre ultimele mele zile, recunosc că am luat IE pentru aprobat, precum și am cerut să fac un efort pentru a reveni la trenul sănătos. Nu toată lumea trebuie să depună un efort atât de mare, însă nu toată lumea trebuie să obțină 8 ore de somn pentru a preveni bingingul. Toată lumea este diferită.

Iată trei lucruri sănătoase pe care le -am făcut pentru mine astăzi …
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Memorie Jessica Simpson – Open Book Review
Recenzie despre noua carte a lui Jessica Simpson – Open Book. Cântăreața, precum și antreprenorul, vărsă trucuri, precum și din culise surprind toate în memoria ei.

Recenzie a cărții Audible – Jessica Simpson o citește singură! În plus, există melodii de beneficii atunci când primiți versiunea audio!

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 6 minute, 5 secunde

Urmatorul
Învățarea dintr -o fugă săracă
03:48

Trăi
00:00
08:21
06:05

1.) S-a ridicat la fel de bine ca și nivelul de 30 de zile al lui Jillian. Apoi, a făcut un mic dejun sănătos, care nu are nevoie de mine să conduc cu genunchii. Un smoothie de protoni ecologic cu prowder (pulbere de protien), spanac, lapte de migdale, gheață, semințe de chia.

Și cereale cu stafide, precum și caju pe lateral …

2.) După cursul meu de dimineață am avut cu o oră înainte să fiu la serviciu. Am luat o decizie de a obține o lovitură de gripă, precum și un suc în loc să fac bloguri, din acest motiv, postarea tardivă. A fost de două ori mai mare de când îmi doream un suc, precum și am trecut de „gripă” din lista mea.

Sucul m -a făcut să mă simt fantastic (ca întotdeauna)! Cu toate acestea, deja simt că brațul meu stâng se înnebunește de la lovitură. Bătrâna aceea mi -a lipit cu adevărat. Asta sau combinația dintre Jillian, precum și o lovitură în braț mi -a ucis mușchiul.

3.) Mi -am împachetat prânzul aseară pentru a atenua o anumită presiune din dimineața mea agitată. În amestec – o cutie de somon, mayo, precum și savură. Am pus salata de somon pe un pat de spanac, ceapă, precum și roșii.

Când eram la Whole Foods care aștepta pe sucul meu, de asemenea, am apucat o sul de granola cu cereale integrale pentru a opta pentru asta. Acest lucru este plin de cereale, semințe, precum și nuci.

Are și stafide! Nu aș putea rezista la o mușcătură?

3 1/2. Ne pare rău, oamenii au ratat din rafinament. Încă mă simt exact la fel, așa că cel mai probabil o voi aborda extrem de curând. Tocmai am compus un flux extrem de conștiință, precum și am crezut că trebuie să compun despre asta atunci când eram mai puțin uzat la fel de bine și de dispoziție?

Întrebare: Ce lucruri sănătoase ai făcut pentru tine astăzi?

Scrie -le chiar dacă este ceva ce faci zilnic. Nu ne amintim să ne oferim un scor de credit, deoarece suntem atât de utilizați pentru a fi sănătoși, cu toate acestea ar trebui să mai aveți credit!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.