Buna ziua! Călătoresc din nou! Acest lucru devine ridicol. Sau este destul de minunat. Da, merg cu minunat.

M -am trezit super devreme pentru a intra într -o alergare minunată înainte de a sta într -un avion toată ziua. A fost timpul perfect clar pentru o alergare!
Ultimele mele videoclipuri

Travel Jane Review
Travel Jane Portable Review urinale.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 8 minute, 1 secundă

Urmatorul
Masca de față pentru a alerga sau a merge în exterior sfaturi
07:15

Trăi
00:00
08:21
08:01

Micul dejun Partea I: Când m -am întors, femeia Tamale era la colțul de lângă locul meu. Am cumpărat o jumătate de loturi – una pentru a mânca, precum și restul pentru a -i oferi tatălui meu ca rambursare pentru că m -a dus la aeroport.

Micul dejun Partea a II -a: Mi -am făcut o porție uriașă de ovăz într -un borcan. Acesta a fost un borcan PB aproape gol, plin de fulgi de ovăz, precum și albusuri de ou.

În amestec: 2 pachete de ovăz de zahăr brun, 1/3 cană albușuri de ou. Gătit. Apoi adăugat la borcan. (Nu încerc să vorbesc cu tine ca și cum nu ești deștept, vreau doar să fie eliminat, nu le -am gătit în borcan, deoarece acesta este plastic, precum și cel mai probabil s -ar topi.)

Am adus și un tratament pentru câini! Oase, precum și tamale, precum și gogoși, oh my!

Micul dejun Partea a III -a: Într -adevăr au fost gogoși la casa părintelui meu! Așa că, chiar dacă nu mi -a fost foame, am înfipt jumătate din una, deoarece nu puteam lăsa să treacă Ziua Națională a Donutului fără cel puțin o mușcătură!

Apoi, am fost plecat la Lax.

Nu înțeleg dacă am mai menționat acest lucru înainte, deoarece călătoresc foarte mult, precum și întotdeauna împărtășesc bucăți aleatorii pe măsură ce merg … dar, sunt un fan extrem de mare al AirShield. Întotdeauna am un fel de impuls de imunitate suplimentară în aducarea mea pentru a bea în timp ce sunt la terminalul de zbor sau în avion. Oamenii drăguți de la CVS mi -au trimis un pachet de fundamente sănătoase de vară, precum și am apucat -o, precum și l -am aruncat imediat în geantă. sincronizare perfecta!

Cred că suntem atenți în plus la boală, precum și imunitate, precum și tot ceea ce jazz -ul din jurul sezonului de gripă. Apoi, devenim un pic leneș în acest sens în lunile mai calde. Ei bine, nu înțeleg despre tine, însă nu vreau să fiu bolnav atunci când există condiții meteorologice superbe de care să te bucuri! Deci, indiferent de sezonul sau lungimea călătoriilor mele, încerc să rămân cu un pas înainte de a mă îmbolnăvi cu un impuls de imunitate, spălarea cuprinzătoare a mâinilor, precum și o odihnă suficientă. Nu este nepriceput, cu toate acestea mă ajută să mă simt mai bine.

Am cumpărat o cafea înghețată, am băut -o, precum și apoi am reumplut ceașca, precum și am adăugat o filă de scut de aer.

(Runeatrepeat Instagram)

Obțineți CVS, precum și cupoane de emblemă de aur aici.

Întrebare: Călătorești în această vară? Unde sa? Pot sa vin?

Dezvăluire: Sunt mândru să partenerez cu CVS/Farmacie pentru campania „Make It A Summer mai sănătos”. Sunt sponsorizat de CVS/Farmacie pentru postările mele, precum și de activități, cu toate acestea, toate opiniile exprimate sunt ale mele, precum și toate declarațiile de produs sau detaliile programului partajate ar trebui verificate la CVS.com sau cu producătorii corespunzători.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați cu acestea:

11 dintre cele mai bune sfaturi de rulare de vară, precum și planificator de rulare de vară

11 dintre cele mai bune sfaturi de rulare de vară, precum și planificator de rulare de vară

Sfaturi pentru rularea caldă de vară. Verifică înainte de următoarea cursă, la cald, precum și la umiditate! Această listă de inspecție, precum și planificatorul de rulare de vară poate

Las Vegas Food, precum și imagini la hotel din Paris din weekendul Half Marathon

Las Vegas Food, precum și imagini la hotel din Paris din weekendul Half Marathon

RNR Las Vegas Sfaturi de călătorie pe jumătate maraton. Ce să mănânci Casino Paris fierbinteImagini El, precum și cele mai bune mâncare, precum și cocktail -uri. rapid tr

Ambalare pentru Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Ambalare pentru Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Ambalarea pentru vinul de rulare Disney, precum și pentru a lua jumătate de weekend în weekend -ul cursei maratonului. Ce ambalez pentru a rula cursa de 13,1 mile

Sfaturi de călătorie, precum și povești din San Francisco Vacanță

Sfaturi de călătorie, precum și povești din San Francisco Vacanță

Sfaturi de călătorie de la San Francisco. Confesiuni de călătorie din vacanța mea de vară, precum și locații preferate în San Francisco California

Sfaturi sănătoase pentru micul dejun, precum și de ce plăcile de brânză sunt cele mai bune

Sfaturi sănătoase pentru micul dejun, precum și de ce plăcile de brânză sunt cele mai bune

Sfaturi pentru a face un mic dejun sănătos rapid. Exact cum să faci o brânză de brânză. rețete autentice din lapte din California, precum și sfaturi pentru murirea sănătoasă

Evaluarea Jane pentru călătorii pentru alergători

Evaluarea Jane pentru călătorii pentru alergători

Evaluarea Jane pentru călătorii pentru alergători. Am încercat -o, precum și sfaturi de împărtășire! Simplu de utilizat geanta urinală portabilă care este de unică folosință. Băi

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.