Timpul de guacamole ar trebui să fie în fiecare zi. Cred că America ar trebui să aibă timp Guac, precum Anglia are timpul ceaiului. Cine se află?

Astăzi am folosit oferta noastră abundentă de avocado pentru a face faimoasa guacamole a Moniciei. Din păcate, această rețetă este într -adevăr un „global ocular” pentru a măsura o rețetă cam, așa că nu este ușor pentru mine să dau sume specifice. Dar, vă pot spune ce am pus în amestec:
Ultimele mele videoclipuri

Am un test Covid-19
Obținerea unui test coronavirus – cum funcționează, cum se simte, experiența mea și multe altele. Am primit testul tradițional și Ben a obținut testul rapid Covid-19.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 16 secunde

Urmatorul
Cum se face antrenamentul corpului inferior pentru alergători a
03:09

Trăi
00:00
08:21
05:16

– Avocado

– Ceapă (lucru roșu sau verde)

– Cilantro

– Sare

– Praf de usturoi

– Salsa (pentru că sunt la fel de lene să toci roșii fine)

– Suc de lămâie

– Sare de sezon?

Spălați avocado și adăugați restul componentelor după gust. Apoi, crăpa deschide o coronă și apucă o pungă de chipsuri. Sapa!

Mi s -a spus că acest Guac este cel mai bun pe care l -au avut vreodată mulți oameni. Aceasta poate fi atingerea mea mexicană, dar aș dori să cred că este rețeta mea specială.

Mai devreme astăzi mi -am împachetat prânzul pentru a mânca pe drum. Am avut un interviu la 12:30 și apoi o grămadă de erori. Am înțeles că nu planificarea ar însemna că aș avea un dezastru excesiv de foame și egal. Sunt fericit că am crezut înainte. Aceasta este cutia de prânz a mamei mele …

De asemenea, m -am oprit în Del Taco pentru o răcoritoare?

În această după -amiază am săpat în porumbul de fierbător. Lucrurile astea sunt delicioase, chiar dacă am ars -o puțin.

Preluare pachet! Una dintre sarcinile mele a fost o oprire la oficiul poștal. Am trimis câteva pachete de fundamente care nu s -ar forma în bagaje.

Pisica mea îmi place <3 El s -a încolăcit în spatele pradării mele ieri în timp ce am făcut blog. Acest lucru nu se întâmplă des, așa că trebuie să însemne că și el mi -a fost dor de mine! Mi -a fost dor și de el. (Vă rugăm să ignorați mizeria noastră, este jenant. Dar, nu atât de jenant încât nu postez această poză.) Găsire nouă la loturile mari! Crizele subțiri de soia ale lui Stacy. Acestea sunt ușor dulci. Este ciudat să mănânci crizele de soia care nu sunt sărate, dar mi -au plăcut. Vedeți -vă vineri! Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați cu acestea: Ce te ține înapoi de obiectivul tău de alergare Ce te ține înapoi de obiectivul tău de alergare Mentalitatea ta este ceea ce te împiedică cu adevărat de obiectivele tale de alergare. Nu este capacitatea ta de a rula atât de repede sau de departe La mulți ani de la Run Eat Repetă! La mulți ani de la Run Eat Repetă! an Nou Fericit!! Mă întorc de la un timp liber și vreau să vă trimit cele mai bune dorințe pentru 2022. Mi -a fost dor de tine și de blogging și f Hack Guacamole Hack Guacamole Rețetă de guacamole super rapidă și ușoară. Încercați acest hack de guacamole rapid pentru guacamole de calitate gustoasă și restaurant cu O cu O Ce am mâncat astăzi jurnalul alimentar - Săptămâna de antrenament maraton 4 Ce am mâncat astăzi jurnalul alimentar - Săptămâna de antrenament maraton 4 Ce mănânc într -o zi. Jurnalul alimentar care rulează blogul de antrenament pe blogul 4. micul dejun, prânzul, cina și gustările plus note pe Miles în general și cel mai bun din februarie 2021 Miles în general și cel mai bun din februarie 2021 Câți kilometri ai alergat luna aceasta? @Runeatrepeat Instagram sȘablon conservator pentru alergători. Cele mai bune alergări și mănâncă pentru Motive pentru care oamenii rulează față de motivele pe care le alerg Motive pentru care oamenii rulează față de motivele pe care le alerg Meme amuzante de alergare pentru motivul pentru care oamenii aleargă. Rulați Actualizarea Disney Training. Rulând memento -uri despre comunitate și ⚡ de Sharereaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.