2010 ARNOLD ARNOLD TRADIICE SLAKE PHARD

În fiecare an în Columbus, Ohio, cel mai bun după evenimentul tradițional de culturism Arnold tradițional, sărbătorile se desfășoară în mod obișnuit în jurul orașului. Unul dintre ei este tradiționalul oficial al lui Arnold după petrecere, cu Arnold însuși mergând la eveniment, precum și încă unul este caritatea Jason Dhir Mega-Party după Bash. Ambele sunt petreceri excelente, precum și am o perioadă excelentă la amândoi. Chiar aici sunt informațiile despre petreceri.

Sărbătoarea Arnold cu profesioniștii va fi din nou locația pentru a fi ca cei mai buni experți din lume în culturism, fitness, figură, puternică, precum și alții sărbătoresc adânc în noapte la oficial după petrecere pentru Arnold Classic.

Guvernatorul Arnold Schwarzenegger va face, de asemenea, o apariție la evenimentul care nu poate fi miss al weekendului.

Sărbătoarea Arnold cu profesioniștii va avea loc de la 21 p.m. până la 2 a.m., sâmbătă, 6 martie – respectând prompt cu Arnold Tradițional – la Pavilionul LC, precum și la Bara de muzică A&R vecină, precum și subsolul de pe Neil Avenue din districtul Arena.

Sărbătoarea cu profesioniștii va fi o noapte lungă de distracție, cu băuturi, dansuri, muzică, privire de stele, precum și divertisment de clasă mondială. Stelele de top care se duc anual la sărbătoarea Sporturilor Arnold se vor alătura sportivilor experți de frunte la petrecere.

Stilul sărbătorii din acest an cu profesioniștii va fi „Cirque-SUA”, cu o gamă spectaculoasă de interpreți online, inclusiv acrobați, dansatori incredibili, termină mâncătorii, precum și muzicieni online. Actele includ The Incredible Christopher, Jesse de La Pena (premierul DJ din Chicago), DJ James „Big Daddy” Moore, HighJinks, precum și multe altele.

Autobuzele de transfer gratuite îi vor duce pe cei care merg la Arnold tradițional direct la Pavilionul LC, 405 Neil Ave., vizavi de arena națională.

Celebrarea Arnold cu biletele PRO sunt de 25 de dolari fiecare pentru admitere generală, precum și sunt incluse cu bilete VIP care cheltuiesc 350 USD.

Cei dintre voi din Columbus, pe 6 martie 2010, vor dori să inspecteze această caritate după bash. Este fără a se preocupa de cea mai proastă sărbătoare a industriei de fitness fizic, așa cum susține Flyer. Maestrul promotor, Jason Dhir este atunci când deține din nou cel mai semnificativ după petrecere în biz. Am fost la această sărbătoare în fiecare an, deoarece înființarea sa, precum și devine mai mare, precum și mult mai bună în fiecare an. Jason aduce întotdeauna cele mai bune vedete de fitness fizic, precum și celebrități „mainstream”.

În acest an, sărbătoarea va avea loc la Boma Niteclub 583, E. Broad St., Downtown Columbus. Ușile se deschid la 22:00. Pentru a cumpăra bilete sau pentru multe mai multe informații, consultați GrooveTickets.com sau Jasondhir.com. Verificați înapoi pentru o rutină de evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.