trofeul tuturor trofeelor. Abs -urile rupte sunt indicii de mare sănătate, putere, precum și da, chiar și capacitate sexuală. La fel ca și doamnelor, nu credeți că tipul nostru nu -i place un apartament, precum și o secțiune fermă. Dacă vă bucurați vreodată de un sport chiar și cu femei atletice, veți fi atrași de cele trei zone fierbinți ale unui corp feminin – coapse, fund, precum și abs. Pe lângă acestea sunt trei părți ale corpului pe care orice tip de femei le poate personaliza cu un plan de dietă curat, precum și un antrenament eficient. Abs pe tip este ultima piesă a puzzle -ului pentru a face fotografia completă. Sigur, un corp imens poate părea intimidant, cu toate acestea, un set de ABS bine definit poate fi la fel de intimidant, precum și poate face un corp aproape cel mai bun.

O burtă sculptată de pe o femeie poate accentua un raport WASIT-THIP mai mic, ceea ce face ca umerii să pară mult mai rotunjiți, precum și fundul tău să pară mult mai ferm, precum și mai plin.

Bărbat sau femeie, este dificil să fii trimis ca atrăgător dacă nu elaborezi o secțiune plană, fermă, intermediare.

3 motive cruciale pentru a antrena abs

* O mijlocie mai puternică. Lucrul cu un nucleu slab este ca și cum ai trage un tun din canoe. Este doar o chestiune de timp înainte să te rănești. Un miez puternic acționează ca o centură pentru a -ți stabiliza trunchiul pentru a minimiza pericolul durerilor de spate, precum și rănilor.

* Un impuls de încredere uriaș. Orice persoană care are abs se va aduce cu mult mai multă mândrie, precum și cu respectul de sine. Nu veți fi conștienți de sine și nu veți experimenta stres și anxietate cu privire la corpul dvs. producând mai puțin stres.

* Sănătate de lungă durată. Expunerea abs-urilor cu șase pachete va avea nevoie de un plan de dietă extrem de curat, precum și de devotat, care elimină o mulțime de alimente responsabile pentru obezitate, diabet, precum și alte boli care pot face ravagii asupra sănătății tale.

Sfaturi de perfecțiune ab-solute

1. Cele mai bune antrenamente AB din lume nu vor atrage niciun fel de interes dacă un strat de grăsime le acoperă. Antrenamentele AB nu vă determină să pierdeți grăsimea corporală în stomac (în orice tip de grad considerabil), așa că asigurați -vă că respectați un plan de dietă curat, precum și un program de antrenament adecvat, cum ar fi

2. Pe partea de flip, nu fiți ignoranți până la punctul în care nu vă antrenați niciodată abs, deoarece acestea sunt acoperite de grăsime. După cum s -a menționat mai sus, instruirea ABS -ului dvs. oferă mult mai multe beneficii decât un simplu impact vizual.

3. Utilizați aceste antrenamente AB pentru a vă inspira să vă antrenați mai greu, precum și un plan de dietă mai greu, deoarece înțelegeți că comerțul va fi trofeul tuturor trofeelor!

La antrenamente …

Circuitul abdominal #1

Acest circuit dificil poate fi îmblânzit dacă abs -urile dvs. sunt deja groase, precum și apariția, cu toate acestea, trebuie să fie utilizate în continuare după antrenamentele cardio sau după antrenamentele dvs. de antrenament în greutate pentru a vă îmbunătăți condiționarea ABS.

Deoarece acest circuit se bazează pe rezistență, precum și pe volum, puteți dezvolta la fel de mult ca acest circuit 2-3 x un antrenament sau zilnic.

AB Circuit #2

Dacă încercați să găsiți antrenamente AB mai mici, atunci inspectați acest videoclip. Voi împărtăși top 3 exerciții AB mai inferioare:

Vreau să înțeleg ce antrenament AB de mai sus intenționați să utilizați, precum și să mă permit să înțeleg cel mai greu lucru despre obținerea a șase ABS de pachete în secțiunea de comentarii de mai jos.

P.S. Apropo, nu sunt sigur dacă știți, însă vara trecută, în doar 10 săptămâni am trecut de la aproximativ 215 de kilograme, precum și 18% grăsime corporală … la 200, precum și 8% grăsime corporală.

Aceasta este aproximativ o pierdere de 23 de kilograme de grăsime, în timp ce obțineți aproximativ 8 kilograme de mușchi slab! Am folosit exact aceleași recomandări pentru a-l ajuta pe amicul meu Peter să piardă 100 de kilograme de grăsime în 6 luni.

Puteți verifica mult mai multe pe www.yoursixpackquest.com dacă obținerea a șase abs -uri este obiectivul dvs. – acest site este pentru dvs.

Pentru totalul lui Vince Delmonte, fără sistem de pachete de pachet ABS, fără sens, faceți clic aici!

————————————————— … Despre autor: Vince înțelege ce este nevoie pentru a dezvolta mușchi, a pierde în greutate, precum și a scăpa de genele mușchi neprietenoase în cel mai scurt timp posibil. Era atât de slab în creștere, încât a câștigat porecla Skinny Vinny.

Concurența în sporturi pe distanțe lungi, cum ar fi alergarea, precum și triatlonul timp de zece ani, nu a ajutat să -și îmbunătățească posibilitățile de a -și depăși genele nefavorabile de masă musculară.

Pe parcursul programului de șase luni, Vince a câștigat peste 41 de kilograme de masă musculară grea, precum și a urcat pe scara de la o sumă de 149 de kilograme la un muscular de 190 de kilograme fără droguri, fără o mulțime de suplimente, precum și antrenament doar trei zile pe saptamana.

După ce a intrat în lumea modelării competitive de fitness fizic, el a sfârșit prin a fi campionul canadian de proiectare a fitnessului fizic în cel de -al treilea spectacol! Îmbunătățirea sa a atras chiar interesul revistei fizice la nivel mondial de fitness fizic, care a prezentat o răspândire de 2 pagini a poveștii sale de îmbunătățire.

Vince are o diplomă de onoare în kinesiologie, precum și a fost instructor personal de fitness timp de cinci ani. Acum împărtășește aceste informații cu oricine este sever cu privire la construirea de masă musculară – în special peo slabăcare nu poate obține greutate în masă musculară. De curând, el a scris noua carte electronică „Fără construcții de masă musculară nonsensă: trucuri de persoană skinny pentru a obține un câștig de masă muscular.” Acesta este un manual de 199 de pagini care îi învață pe oameni slabi exact cum să dezvolte masa musculară, precum și să obțină greutate rapidă în mod natural, precum și în mai puțin timp.

Vince consideră că majoritatea persoanelor slabe sunt înșelătoare, precum și dezinformate greșit cu ceea ce este nevoie pentru a dezvolta mușchiul. În mod natural, persoanele slabe, cerința de a juca printr -un set diferit de politici, precum și obiectivul său este să echipeze, precum și să notifice fiecărui client să atingă adevăratul său genetic potențial total de medicamente.

Vince Delmonte este autorul NO NONSENSE MUSCLE MASS CONSTRUCTION: Skinny Persoane Tricks pentru a fi descoperite masa musculară scandaloasă pe www.Vincedelmontefitness.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.