OC Weekly este o revistă alternativă locală din județul Orange. Îl citesc de la liceu când aș ridica o copie la Starbucks, de parcă aș fi fost suficient de uimitoare pentru a „obține”. Au o coloană numită „Întrebați un mexican” în care oamenii scriu, precum și întrebați întrebările lui Gustavo Arellano (The Token Mexican).

Unele dintre întrebări sunt serioase, dar în mare parte este amuzant, precum și distractiv. Ieri am spus pe Twitter că opiniile mele sunt pierdute pe Ben, precum și aș fi fericit să le împărtășesc cu oamenii care nu sunt respectuți de pe Internet (citiți: voi. Ne pare rău.).
Ultimele mele videoclipuri

Înainte de a fi revizuiri străini
Înainte de a fi străini de Renee Carlino Book Review.
Gânduri rapide, precum și recomandări pentru cărți audio. Povestea, naratorul, recenzia, precum și mai multe despre seria A Bun Ascultă.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 9 minute, 42 de secunde

Urmatorul
Ce mănânc într -o zi – Runner Edition
14:26

Trăi
00:00
08:21
09:42

Așadar, dacă cineva are o întrebare care nu necesită un răspuns serios, educat sau fără cuss, vă rugăm să nu ezitați să mă trimiteți prin e-mail la RUNETERPEAT@gmail.com

Niciodată nu voi spune cine a întrebat ce, dar dacă scrii cu o întrebare care este în mod tragic jenant, pot râde puțin pentru mine. Aceasta este toată plata de care am nevoie.

Gândește -te la mine ca un drag Abby pentru noul mileniu. Sau o încrucișare între Chelsea Handler/Kathy Griffin, precum și Oprah? Nu ştiu.

(sursă)

la care se adauga

este egal …

În altă ordine de idei … am mâncat ovăz la micul dejun. Știu că este interesant. Mai ales că nimeni altcineva din blogul de pe blog nu a avut ovăz pentru micul dejun astăzi. Sarcasm. Este ceea ce este pentru micul dejun.

Cel puțin am folosit acest bol super drăguț pe care l -am primit de la Curacao.

A adăugat iaurt la mix pentru proteine ​​suplimentare la la Janetha.

Ieri, după un test foarte stresant, m -am întors în automobil pentru a vedea că lumina mea de control a motorului a fost aprinsă. Primul lucru în această dimineață m -am îndreptat spre mama mea, astfel încât fratele meu să -și folosească mașina de citire magică pentru a -mi spune ce este în neregulă.

Am atâția kilometri pe micul meu ecou, ​​încât chiar am nevoie de o mașină nouă. În plus, Ben, precum și eu doar 1 automobil, așa că avem nevoie să fie unul bun. Caut, dar banii sunt o problemă (când nu este, corect).

După evaluarea automobilului, am vorbit despre GF -ul fratelui meu, Heather, pentru a lua câinii pentru o plimbare lungă cu mine. Ahhhhh. Acum ma simt mai bine ?

Am scos un prânz la mama mea înainte de a mă îndrepta spre sud, spre cealaltă parte a Cortinei Orange – definiție: „Acest termen este folosit de oamenii din Los Angeles, când m -am referit la călătoriile în județul Orange. Aceasta se referă la ideea că oamenii din județul Orange nu știu nimic despre ceea ce se întâmplă în Los Angeles sau chiar în lume, precum și doar sunt preocupați de afacerile locale. Provine de la termenul pentru Rusia „în spatele perdelei de fier” din epoca Războiului Rece. ”

Nu știu de ce mă deranjez chiar cu chipsuri când vreau cu adevărat pâine.

Am cumpărat aceste bomboane pentru ca Matt (fratele meu mai mic) să predea alegerile sale de consiliu ale studenților, precum și au existat resturi. Unul dintre ei a făcut drum în desertul meu de prânz.

Apoi, am făcut drumul acasă. Sunt mult mai aproape decât am fost un an înapoi (salut Maryland), dar este încă o mașină. Nu mă plâng, spun doar.

Nu mă plâng mai ales de gustarea mea uimitoare!

Carbohidrații suplimentari pe care mi -am considerat că le -am consumat din anumite motive. Nu a fost necesar, dar cred că este floricele sub pod acum.

Cina m -a reamintit despre Maryland pentru că am folosit niște condimente Old Bay. (Bună Kristin, mi -e dor de tine!)

Nu voi uita niciodată prima mea sărbătoare de crab în MD. Am avut Old Bay în fiecare unghi, precum și în unghiile mele, dar a fost uimitor. Dintah! Burgerii de somon, precum și cartofii prăjiți.

Fapt: brânza topită face un sandwich atât de sandwich.

Nu aveam niciun tip de sos de tart sau iaurt grecesc simplu pe care îl folosesc de obicei pentru a -l face. Am improvizat cu brânză de vacă râzând, precum și cu savant.

Cu vin. Am nevoie de vin!

Nu știu cum, dar Ben m -a convins să mă plimb după colț până la magazin pentru a -i aduce un bar de înghețată al lui Snicker.

De asemenea, am avut în vedere să iau această băutură sportivă – bere. Dacă Lance Armstrong este pe o băutură, este o băutură sportivă. Fapt.

Am avut o mușcătură de acei Snickers. Cine nu ar fi?

Deoarece nu am niciun tip de întrebări pentru a -i cere un Monican în această seară, te voi părăsi până mâine cu primul meu sfat …

www.natataliede.com

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

AcAcțiune

Poștă

Acțiune

Continuați cu acestea:

Un val de la 6 metri distanță de monicanul tău local

Un val de la 6 metri distanță de monicanul tău local

Poți alerga în timpul focarului Coronavirus? Criza de sănătate mintală linia de text 741741, precum și resursele de violență în familie pentru T

Cum ai supraviețuit divorțului – sfaturi reale care m -au ajutat

Cum ai supraviețuit divorțului – sfaturi reale care m -au ajutat

Sfaturi pentru a face față divorțului sau a unei despărțiri. Cum să fac față pierderii unei relații, precum și instrumentelor pe care le -am folosit pentru a rămâne conec

Sfaturi reale pentru a -și face prieteni noi

Sfaturi reale pentru a -și face prieteni noi

Sfaturi pentru a face prieteni noi ca adult. Cum să întâlnești oameni noi, precum și prietenii în anii 20 30, precum și 40 de ani. Rulează mâncați repetare vid

Ziua de pregătire a maratonului 6

Ziua de pregătire a maratonului 6

Ziua de pregătire a maratonului 6. Rularea actualizărilor zilnice ale blogului, precum și jurnal video. Cum merge alergarea chiar acum, precum și alergarea de astăzi

Se încheie cu noi – Recenzie de carte audio

Se încheie cu noi – Recenzie de carte audio

Se încheie cu noi de Colleen Hoover Review Book Audio. Recenzie rapidă de carte YouTube, precum și recomandări pentru alergători

Ce este un pas, precum și cum să le faci pentru a alerga mai repede

Ce este un pas, precum și cum să le faci pentru a alerga mai repede

Cum să alergi mai repede. Rularea pașilor – rulați munca de viteză de antrenament. Antrenament pentru a deveni mai rapid, precum și PR cu noi antrenamente Speed

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.