Actualizare – 6 august 2014 – Raportul Bleacher, care inițial a rupt această poveste, a obținut corespondență între avocații lui Sonnen și Comisia Nevada.

Argumentele legale au avansat în cea mai mare parte argumentele de mai jos și, în plus, indică comentariile înregistrate ale președintelui NSAC, Francisco Aguilar, unde a fost de acord că Metamoris „nu este supus” interdicției impuse lui Sonnen. În ciuda acestui fapt, se presupune că NSAC nu se întoarce și nici Sonnen nu este Sonnen.

Iată copii ale scrisorilor avocatului lui Sonnen către NSAC

Președinte-Aguiilar-literă-08-01-2014

Președinte-Aguiilar-Ullow-Up-Letter-08-04-2014

Se pare că un joc de pui legal va avea loc. Dacă Sonnen concurează și se eliberează amenzi, instanțele din Nevada li se va solicita probabil să cântărească acest lucru și, în final, să decidă cine este cel mai bun în această luptă de testamente.

_____________________________________________________________

Astăzi, s -a zvonit că Comisia de atletism a statului Nevada a amenințat că va fi „pensionată” atletul MMA, Chael Sonnen, 250.000 de dolari „pentru încălcarea testului de droguri eșuate dacă concurează la Metamoris”. Problema? Probabil că nu au tot ce este mai bun în acest sens.

Pe scurt, Sonnen a primit o suspendare de doi ani de către Comisia Nevada în urma unor teste mai multor droguri eșuate. L -ar fi putut amenda pentru încălcările sale la acea vreme, dar nu. În schimb, au renunțat la amenzi în locul unui acord pe care Sonnen l -ar coopera cu NSAC pentru a aborda politicile PED și a asigurat chiar mai mult acordul său că nu va „lupta” în nicio altă jurisdicție în timpul suspendatului său.

Când Nevada și -a dat seama că Sonnen era programat să concureze la Metamoris, un eveniment profesionist de grappling găzduit în California, se pare că unii au considerat că această combatere a declanșat o încălcare a acordului securizat. Problema în acest sens este că, probabil, Metamoris nu poate fi considerată o „luptă” în conformitate cu legea Nevada.

Nevada era bine conștientă că nu l -au putut interzice pe Sonnen să combată într -o altă jurisdicție. Apreciez acest lucru, NSAC a fost foarte atent la formularea pedepsei lor, care a fost exprimată după cum urmează:

„Vom solicita acordul domnului Sonnen că nu va lupta în nicio altă jurisdicție pentru aceeași perioadă de timp.” Sonnen a fost de acord cu acești termeni. Singura întrebare este dacă concurența în Metamoris poate egala o „luptă”, așa cum este definită în Legea Nevada, încălcând astfel acest acord, permițând Nevada să -și reconsidere sancțiunile.

Comisia nu s -a deranjat să definească ceea ce au implicat prin luptă. Probabil că tern -urile ar fi interpretate sinonim cu tipurile de evenimente pe care Comisia Nevada le are autoritatea de a le reglementa. În conformitate cu politicile sportive de luptă din Nevada, termenul „luptă” nu este definit, în schimb sintagma „luptă neînarmată” este folosită și este definită după cum urmează:

„Boxul sau orice formă de concurență în care se lovește de obicei o lovitură, care poate fi în mod rezonabil de așteptat să provoace vătămare.”

Esențialul pentru un eveniment care nu este capturat de această definiție este cuvântul „lovitură” care ar fi sinonim cu greve. Este greu de observat cum acordul lui Sonnen ar putea fi încălcat prin participarea sa la un eveniment de grappling, care nu permite lovirea.

În cele din urmă, există un principiu legal cunoscut sub numele de Contrantentem, care implică în esență că orice ambiguitate dintr -un contract trebuie să fie interpretată împotriva persoanei care a redactat fraza ambiguă. În cazul lui Sonnen, stipularea că nu „luptă” într -o altă jurisdicție a fost un termen convenit de Sonnen, în esență, creând un contract verbal. NSAC a selectat acest termen și nu a reușit să -l definească în cadrul ședinței. Comisiei nu trebuie să i se acorde beneficiul unei interpretări largi a termenului după fapt, iar principiul Contra Proferentum urmărește să evite un astfel de rezultat.

Comisia Nevada, deși este posibil să nu fie mulțumită de intenția lui Sonnen de a concura într -un eveniment cu profil înalt, în orice posibilitate îi lipsește puterea de a redeschide această problemă și de a -l lovi pe Sonnen cu această amendă amenințată.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Mai multe despre NSAC care a împins limitele legilor care guvernează pe 24, 2014
UFC 184 California Bound? Licența condiționată a lui Vitor poate provoca probleme legale pe 24 octombrie 2014
Domeniul de aplicare neclar al NSAC din competiția de testare a drogurilor PowersMay 19, 2015 în „Nevada Combat Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.