am zguduit azi din fuga mea. Aș dori să cred că un scor de credit din California Smog Air, însă am înțeles că este cu adevărat, deoarece este atât de plat aici. rute plate = rulări rapide!

Am sfârșit prin a fi trezit incredibil de târziu, aseară, agățat cu fratele meu, precum și cu prietena lui. Ne -au ales de la terminalul de zbor în jurul orei 10:30, precum și am prins la fel de mult ca!
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Podcast recapitulează din 6 august
Și iată un nou videoclip cu o recapitulare rapidă de 3 podcast -uri pe care le -am ascultat ieri.
Podcast -uri recapitulate:

The Drama Club – Episodul din aprilie 2018 despre Monica Lewinsky, precum și episodul din iulie 2018 despre Conan O’Brien, precum și Ducesa de York Fergie. Lucruri fascinante!

The Morning Toast Podcast – episodul de astăzi despre subiecte fierbinți, inclusiv E! Declarația de știri conform căreia emisiunea va fi anulată total (ori a fost schimbată puțin în ultima vreme, însă acum s -a terminat).

Juicy Scoop cu Heather McDonald – Interviu cu căpitanul Sandy de sub puntea Mediteranean

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 26 de secunde

Urmatorul
Antrenament de corp mai mic de 4 minute pentru alergători
04:49

Trăi
00:00
08:21
07:26

Ben, precum și în cele din urmă, am mers la culcare în jurul orei 2:00 EST. Apoi, m -am trezit la 6:30 am PST simțindu -mă un pic dezorientat.

Dar am așteptat cu nerăbdare să alerg în orașul natal, așa că am pornit câțiva kilometri. Am sfârșit prin a face 3 mile mai repede decât am alergat într -o perioadă extrem de lungă.

3 mile în 25:17

Mile 1: 8:45

Mile 2: 8:24

Mile 3: 8:05

Am declarat un pic de rugăciune de mulțumire pentru asta?

După alergare, am apucat o banană cu PB, precum și am întins puțin. Genunchiul meu încă doare, așa că sunt recunoscător că am făcut doar 3 mile.

Micul dejun a fost un burrito de ouă, precum și afine

„Pune ceva sos fierbinte pe copilul meu burrito …”

Apoi, Ben la fel de bine ca mine am luat Roxy, precum și Bailey pentru o plimbare.

Roxy aka „The Roxican”

Bailey aka „Bay Leaf”

Am folosit să privesc înainte să merg cu ei după muncă. Este minunat să te întorci.

Noaptea trecută după ce mi -am curățat dinții am descoperit asta în patul meu – felina mea mă aștepta! M -a lingut toată noaptea. Exact cât de adorabil este asta?!

„Vegas” (pe care l -am descoperit la bancă când era pisoi)

Mami -ul meu a obținut cea mai mare recoltă de avocado din copacii ei din curte! Frigiderul nostru este plin de avocado incredibil de copt, precum și de gustos, cerșesc să fie mâncat! Am sfârșit prin a săpa în ele aseară, cu toate acestea sunt multe multe altele de unde a venit de la <3 De asemenea, avem un pic de smochin în spate. Cred că acum sunt ideale coapte, cu toate acestea am fost la fel de bine îngrozită să le încerc. Încerc să -mi păstrez smochinul doar la stilul Newton. Dar, l -am convins pe Ben să o încerce. El a declarat că nu a fost extrem de bine, însă poate că nu a fost folosit? Trebuie să ajung la magazinul alimentar pentru niște papitas (mâncare așa cum îl sună telefonul gospodăriei). Mami, precum și Matt sunt în Alaska până vineri, așa că nu le vom vedea până atunci! Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați să optați pentru acestea: Funcționarea informațiilor de rulare, precum și a coronavirusului, precum și a resurselor Funcționarea informațiilor de rulare, precum și a coronavirusului, precum și a resurselor Alergarea în timpul Coronavirusului rupe ideile pentru a rămâne în siguranță, sănătos, precum și sănătos. Resurse pentru informații despre Covid19, precum și Runnin Stack on the Miles Day 4 - Alergarea nu este terapie, dar ajută Stack on the Miles Day 4 - Alergarea nu este terapie, dar ajută Dificultate de rulare online Ziua 4 Inspectați -vă. Amuzant alergător memoram Instagram, precum și idei pentru a avea grijă de stres și anxietate, precum și stresAlergând pe Marco Island Florida 2021 Alergând pe Marco Island Florida 2021 Unde să alergi pe Insula Marco Florida. Idei de rulare pentru călătorii, precum și excursii de vară pe plajă. Blog Florida Run și Exact cum să utilizați tehnica de rulare / plimbare pentru alergări lungi Exact cum să utilizați tehnica de rulare / plimbare pentru alergări lungi Exact cum să utilizați tehnica de alergare/plimbare pentru antrenamentele de maraton pe termen lung. Truc la jumătate de maraton, precum și antrenament complet. De ce să alergi/să mergi m Stack pe milele care rulează dificultate 2020 Stack pe milele care rulează dificultate 2020 Dificultate de rulare gratuită 2020. Stack On the Miles Run Dificultate cu tracker de kilometri imprimat, precum și sfaturi de rulare. Obțineți FR Obiective pentru a vă ajuta să alergați mult mai bine - stivați pe mile Dificultate Ziua 1 Obiective pentru a vă ajuta să alergați mult mai bine - stivați pe mile Dificultate Ziua 1 Ziua de alergare gratuită de 30 de zile de 30 de zile 1. Exact cum să vă stabiliți obiectivul de alergare. Stack On the Miles Run Dificultate noiembrie 2021 ⚡ de Sharereaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.