ziua a început cu o alergare de îngheț. Ei bine, nu ar fi înghețat dacă aș fi avut mâneci lungi, cu toate acestea, părea cald înainte de a ieși afară. Oh bine. Aveam să fac o cursă de viteză, cu toate acestea am nevoie să descopăr o nouă cale, deoarece nu funcționează acolo unde sunt acum.

Am primit un e -mail că clasa mea timpurie a fost anulată. Da! Acest lucru indică faptul că nu trebuie să mănânc boluri de iaurt în timp ce conduc, sunt sigur că colegii mei navetiști sunt încântați de asta.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Achiever înalt – Great Ascultă Recenzie de carte
Achiever înalt de Tiffany Jenkins Review Book. Evaluarea rapidă a noii memorii a vieții duble a unui dependent de medicamente. verificat de autor.

Carte ușoară de ascultat în timp ce alergați, mâncați sau orice altceva fac oamenii.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 6 minute, 12 secunde

Urmatorul
5 minute de alergare încălziți un
05:34

Trăi
00:00
08:21
06:12

Acest lucru indică că am avut timp să fac ouă. Bagel cu brânză cremă de dovleac, precum și PB & PB pe lateral.

Sap ouă la micul dejun, însă nu trebuie să le fac suficient în timpul săptămânii. Acest lucru a fost incredibil de satisfăcător.

Actualizarea unghiilor Toe: este ca un dinte liber – încă atârnat, totuși, totuși, țineți la fel de mult pentru a se smulge. Mă doare când încerc să -l șterg. O voi pune sub pernă când va cădea în cele din urmă. Există o zână de unghii de la picioare?

Un an în urmă astăzi am verificat Connecticut …

Monica face Connecticut, precum și toaletă portabilă

Lumi în afară, huh.

Întrebare: Țineți cont când v -ați pierdut primul dinte?

Eu: eram o înflorire târzie. Țin cont de instructorul meu de grădiniță oferindu -vă o cutie specială în formă de dinte atunci când ați pierdut primul dinte. Îți pui dintele în el, precum și apoi îl pui sub pernă.

Ei bine, nu mi -am pierdut primul dinte sub după ce a fost terminat grădinița, am fost trist. Dar, mama mea a fost instructor la instituția mea, precum și a cerut instructorului meu K pentru o cutie în formă de dinte. A fost o ofertă uriașă pentru mine

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.