de Matt Weik

Corpurile noastre sunt în mod regulat atacate! Datorită antioxidanților, celulele noastre sunt protejate de vătămare. Antioxidanții ajută la asigurarea corpului de leziuni radicale gratuite.

Iată un vizual pentru tine:

Tăiați un măr deschis, precum și așezați -l pe masă, precum și bucurați -vă după câteva minute. Încet, veți vedea că mărul începe să se rumenească – aceasta se datorează daunelor radicale gratuite. Deci, exact cum puteți asigura Apple să ajungă să fie putred? Opțiunea de bază ar fi să puneți un pic de suc de lămâie peste măr după ce l -ați deschis, dacă nu o veți mânca imediat. Antioxidanții de la sucul de lămâie împiedică mărul să fie atacat.

Un alt exemplu este daunele radicale gratuite descoperite pe stâlpi sau balustrade atunci când rugini. Rust se datorează oxidării metalului. Antioxidanții sunt celulele, deoarece rugina-oleum este la metal. Cu cât mai multe straturi de Rust-Oleum pe care le-ați pus pe pol, cu atât mai mult, stâlpul este asigurat de a fi deteriorat. Exact același lucru poate fi declarat pentru corpul uman.

Din păcate, daunele radicale gratuite pot face multe lucruri celulelor din corpul nostru – acest lucru poate avea varietate de mutarea celulei, deteriorarea celulei, precum și chiar uciderea celulei. Dacă se întâmplă un tip de unul dintre aceste lucruri, acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății unei persoane. Din nou, aceste impacturi pot avea locație fără niciun tip de simptome anterioare.

Ce precis sunt antioxidanții?
Antioxidanții sunt substanțe chimice care reduc la minimum rata de oxidare la celule, precum și biomolecule. Oxidarea este locul în care reacțiile chimice transferă electroni de la un compus la un agent de oxidare, ceea ce duce la modificarea substanței chimice originale la ceva diferit. Radicalii gratuite sunt vinovații primari în celulele dăunătoare. Alimentele bogate în antioxidanți, precum și suplimentele ajută la oprirea deteriorării radicale gratuite.

O cantitate mare de antioxidanți sunt descoperite în suplimentele alimentare care sunt utilizate pentru a ajuta la oprirea cancerului, precum și a bolilor de inimă – ca să nu mai vorbim pentru a ajuta la sănătatea generală zilnică. Un plan de dietă excelent poate produce nenumărate antioxidanți diferiți, în timp ce suplimentele alimentare au doar anumiți antioxidanți în produsele lor în cea mai mare parte.

Care este funcția antioxidanților?
Antioxidanții sunt substanțe chimice uimitoare de care avem nevoie cu toții. Acestea ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar, care evită deteriorarea celulară, precum și scade pericolul bolilor cardiovasculare. Există o mulțime de studii de cercetare realizate pe antioxidanți, precum și studiul de cercetare disponibil astăzi, toate arată bine. Antioxidanții pot scăpa, prevenind, precum și chiar o boală specifică inversă care se produce din cauza celulelor care au fost deteriorate. Toate acestea par grozave, cu toate acestea, o atracție principală pe care o mulțime de oameni o vor descoperi util este că studiul de cercetare arată cu adevărat că antioxidanții ar putea fi o metodă naturală pentru a reduce procesul de îmbătrânire.

Exercițiul declanșează cu adevărat daune radicale gratuite? Cu toate acestea, am crezut că exercițiile fizice au fost benefice!?!?
Este benefic. Nu credeți că aveți nevoie să încetați să faceți exerciții prompt, deoarece sunteți nerăbdători de daunele radicale gratuite. Cu toate acestea, adevărul este că este adevărat că exercitarea provoacă daune radicale gratuite în interiorul corpului tău. Marea veste este că pozitivele depășesc foarte mult negativele. Când faceți exerciții fizice, consumul de oxigen este sporit (cel puțin trebuie să fie dacă lucrați suficient de dificil). Acest impuls al oxigenului declanșează un impuls al radicalilor gratuite, care dăunează celulelor, precum și provoacă oboseală musculară. Corpul folosește apoi antioxidanți care sunt deja descoperiți în organism pentru a ajuta la minimizarea deteriorării radicale gratuite.

Marea latură a acestei povești este că dovezile arată că exercitarea întărește sistemul de apărare antioxidant al organismului. De la această descoperire că boala legată de anxietatea oxidativă este descoperită într -o rată de incidență mai mică cu persoanele care fac exerciții fizice.

Care sunt anumiți antioxidanți, precum și ce alimente trebuie să cauți?
Vitamina E, beta-caroten, vitamina A, precum și coenzima Q10 sunt toate antioxidanții care asigură membranele lipidice în timp ce vitamina C, glutation peroxidază, superoxid dismutaza, precum și catalaza protejează organismul de radicali complimentari care sunt descoperiți în citoplasma pe bază de apă pe bază .

Ceea ce unii oameni nu recunosc este că obținem o cantitate excelentă de antioxidanți ideali din dietele noastre. Legumele, fructele, cerealele, leguminoasele, precum și nucile sunt toate surse excelente de antioxidanți. Fructe precum afine, zmeură, precum și mure, toate au o cantitate abundentă de antioxidanți în ele. Spanacul, precum și ardeii sunt ambele surse vegetale excelente de antioxidanți. Unele surse mari de cereale care au o cantitate mare de antioxidanți sunt orzul, porumbul, precum și meiul. O sursă neobișnuită de antioxidanți este în produse de cacao, cum ar fi întunecat, precum și bomboane de ciocolată din lapte. Pentru cei care le placesă -și bea antioxidanți vești grozave! Cafeaua, vinurile roșii, precum și ceaiurile, cum ar fi negru, verde, precum și albul sunt excelente pentru a combate daunele radicale gratuite. Cei care încearcă să găsească o gustare sănătoasă pot descoperi, de asemenea, antioxidanți în migdale, pecani, precum și fistic.

Nu mai trebuie să pierdeți somnul din cauza daunelor radicale gratuite (aceasta este într -adevăr o glumă, deoarece personal nu înțeleg niciun individ care o face). Antioxidanții sunt descoperiți într -o mulțime de alimente tipice pe care le consumăm deja zilnic. Dacă descoperiți că nu mâncați o mulțime de exemple furnizate mai sus, vă sugerați extrem de mult să încercați să le adăugați în dieta dvs. Beneficiile pentru sănătate și sănătate sunt abundente, precum și se vor asigura că acei radicali gratuite sunt păstrate la îndemână.

Leave a Reply

Your email address will not be published.