Un articol fascinant a fost publicat săptămâna aceasta în British Journal of Sports Medicine, apelând la cercetători să lucreze împreună pentru a lua legătura completă cu Sports Battle Sports Cu capul deliberat lovește zero pentru studiul de cercetare, inclusiv trauma capului în sport.

Contrastarea acestor sporturi cu alte lucruri, luați legătura cu sporturile în care trauma capului este incidentală în loc de un obiectiv cheie al competiției pe care cercetătorii le observă după cum urmează:

Grevele direct la cap sunt deliberate, precum și cruciale pentru succesul în sporturile de luptă precum Muay Thai, Kickboxing, Boxing, precum și MMA. Spre deosebire de alte sporturi, lupta frecvent nu se supune îndepărtării instantanee obligatorii a jucătorului atunci când sunt observate indicații de emoție (adică recunoașteți, precum și eliminați). Acest lucru permite unui concurent accidentat la creier să obțină impacturi suplimentare ale capului, de la adversar sau pardoseala pânză, în ciuda observării indicațiilor tipice de concurență (de exemplu, care se află nemișcat, fără acțiune de protecție, precum și aspect vacant). Incoordinarea motorie, dezorientarea, precum și simptomele precum amețelile, precum și un echilibru rău pot fi subtile, precum și insuficiente pentru a determina sfârșitul unei lupte, supunând combatantul la daune suplimentare, inclusiv leziuni mortale, cum ar fi hemoragie subdurală. În timp ce există spațiu pentru implementarea acțiunilor preventive, intenția deliberată de a induce leziuni cerebrale este cel mai mare factor de pericol pentru concurența în sporturile de luptă. Acest lucru este puțin probabil să se modifice în competiție, cu toate acestea, ar putea fi în formare …

Asociația medicilor de pe malul ringului a publicat o declarație de consens privind administrația de concurență în Combatsports, care se bazează în principal pe sugestii pentru sporturi non-combat, precum și dovezi anecdotice. Studiul de cercetare care evaluează leziunile la cap în sporturile de luptă au fost descoperite a avea un pericol considerabil de prejudecăți, inconsecvență, imprecizie, de înaltă calitate extrem de scăzută, precum și importanță.

Următorul seminar de consens mondial la concurență în sport apare în timp util, precum și în mod ideal, va susține importanța studiului de cercetare de calitate mai bună în confuzie în sportul de luptă. Este crucial să recunoaștem că oboseala în sugestiile grupului sportiv sunt slab implementate în sporturile de luptă, din cauza esenței extrem de sportive a acestor sporturi. Sportivii sportivi de luptă sunt supuși cronic la impacturi deliberate, precum și repetitive ale capului, iar prevalența autentică, precum și efectul la nivel mondial al leziunilor cerebrale în sportul de luptă trebuie să fie abordate.

Articolul complet, intitulat It’s A Brainer: Battle Sports ar trebui să fie zero pentru studiul de cercetare privind concuziunea, poate fi accesat la British Journal of Sports Medicine.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Medicii din ring apelează telefonul pentru mai puțin leziuni cerebrale în Sparring 30 iunie, 2021in „Studii de siguranță”
„Ratele de KOS, precum și TKO în MMA sunt mai mari decât au raportat anterior„ 27 martie 2014 ”„ Studii de siguranță ”
Studiu – Mai puțin de 6% din antrenorii sportivi de luptă au arătat concurență adecvată la 14, 2021in „Studii de siguranță”

Leave a Reply

Your email address will not be published.