Bună ziua! Raportez cu 26,2 mile pentru grămada mea pe mile de astăzi. Iată rezultatele și recapitularea mea Revel City Marathon. Spoiler: 12 lucruri au mers prost cu această cursă. Nu mă așteptam să fie grozav, deoarece eram doar de -a lungul, astfel încât Skinny Runner ar putea lua banda de carpool. Serios.

Atât de super strălucitor și devreme ne -am îndreptat spre Azusa pentru a prinde un autobuz până la început. Primul eșec al zilei am mers la locația greșită și am făcut ultimul autobuz până la linia de plecare. Se pare că 701 West și 701 Est sunt locuri diferite, a gândit cine a gândit?
Ultimele mele videoclipuri

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 12 minute, 7 secunde

Urmatorul
Recenzie de scurtă durată Athleta.mp4
08:21

Trăi
00:00
08:21
12:07

Din fericire, am făcut -o și am ajuns la început, nicio problemă. Dar Fail #2 a fost că atunci când am mers să ne ridicăm salopetele, tipul responsabil a spus că se află în partea de jos a dealului. Deoarece știa că amândoi ne -am înregistrat și că am fost la 26 de mile de la început, a spus că putem spune doar cuiva la final și să obținem un timp de armă, dar nu vom avea calendarul cipului.

Lucrul ciudat cu SR și eu sunt au fost un alergător rar pe distanțe lungi decât nu este super nebun în ceea ce privește timpul nostru și să fie competitivi. Cred că de aceea ne înțelegem atât de bine. Ei bine, asta și eu rămân la ea ca guma pe un pantof, pentru că este singura mea frenetă.

Amândoi am plătit cu o valoare suplimentară de 20 de dolari pentru ridicarea pachetelor de zi de curse și totul, așa că am fost în mare parte trist că nu am putut folosi acești bani pentru a cumpăra mâncare.

Pregătește -te să alergi !!!

Skinny Runner la început, cu un tip care poartă o rochie de spital, în timp ce ziua de curse aruncă echipament.

Pam a făcut pasul grupului 3:40 și l -a zguduit total !!! Super mândru de ea.

Revel Canyon Marathon are un curs rapid grozav. Începe din vârful unui munte și alergați drept în jos pe 13 mile. Apoi sunt câteva dealuri. Probabil că sunt mici, dar se umplu enorm după atâta coborâre.

Este superb. Superb. Mi -a plăcut natura și munții și aerul curat. Mi -a plăcut aspectul de coborâre al cursului, dar a început să -mi omoare quad -urile. Picioarele mele erau deja obosite în general să -mi schimbe antrenamentele în ultima vreme, așa că adăugând coborârea repetitivă și chiar am simțit -o.

Pauze de baie de maraton – Au fost o mulțime de stații de ajutor și Potta Potties. Încercam să o țin, dar trebuia să merg la toaletă în jurul milei 18. Atunci, a trebuit să merg din nou?! Am avut o problemă de stomac care nu s -a mai întâmplat până acum. Voi scrie ceea ce am mâncat în ultima vreme pentru a investiga acest lucru.

Și eșecul final al Americii … Mi -am pierdut iPod -ul recent (citiți: este probabil sub o grămadă de e -mail pe biroul meu) și am ascultat Pandora în timp ce rulau. Întrucât eram în natură pentru această cursă, nu a existat nicio recepție = nici Pandora. Nu am avut muzică până la mile 23. Am alergat 23 de mile fără muzică. Bah. Totuși, cu totul vina mea.

SR și cu mine am alergat majoritatea primilor 12 mile împreună. În ciuda tuturor eșecurilor, ne -am distrat până am ars și am încetinit în jos. Vedeți Instagram -ul meu pentru un videoclip de 9 secunde al distracției.

Am lovit peretele destul de tare în jurul milei 18 și am încercat doar să mă țin pentru viața dragă. Sandy de la soțul lui Boston Brunette a obținut câteva poze bune cu mine pe ușa morții. Din fericire, nu am bătut.

Revel City Marathon făcut în 3:54:16

A fost o cursă grea, dar sunt mândru de mine pentru că am împins. Dar imediat după cursă, vițeii mei s -au simțit super strânși și știu că voi fi dureros mâine. De fapt, mă sperie cât de dureroasă voi fi … îmi doresc noroc.

Pile pe kilometri …

Acum este rândul tău să vorbești … care este grămada ta pe golul de mile pentru săptămâna a doua? Lasă un comentariu cu el!

Al meu: Duminica este o zi de odihnă, dar mă voi întinde și mă voi plimba. Parcurgeți 3 mile în fiecare zi pe deasupra oricăror antrenamente programate.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

AcțiuneContinuați cu acestea:

Recapitularea cursei Irvine Half Marathon

Recapitularea cursei Irvine Half Marathon

Recenzie și recenzie a cursei de maraton. Irvine jumătate nebună jumătate maraton de alergare și recenzie de curse și sfaturi pentru

Planul de antrenament OC Marathon și codul de reducere a cursei

Planul de antrenament OC Marathon și codul de reducere a cursei

Planul de antrenament maraton și jumătate maraton intermediar pentru a obține mai rapid sau PR. Pentru alergători cu un gol de timp. Tradi de forță

Revel Marathon-Big Bear Rezultate și recapitulează

Revel Marathon-Big Bear Rezultate și recapitulează

Revel Run Race Series Marathon Big Bear Race Recap și Top 10 Lista. cei mai buni kilometri de dezvăluire ursul mare și alergând cu mine

Surf City Half Marathon rezultă și recapitulează

Surf City Half Marathon rezultă și recapitulează

Surf City Marathon și Rezultate Half Marathon și recapitulare. Fotografii și distracție de la Half Marathon Run în Huntington Beach

Recapitularea cursei Disney World 10K

Recapitularea cursei Disney World 10K

Run Disney World Marathon Weekend 2022. Disney 10K Race Review and Recap. Top 10 fotografii și momente de la fugă

AFC Half Marathon Race Recap și Fotografii

AFC Half Marathon Race Recap și Fotografii

American’s Finest City (San Diego) Rezultatele cursei de jumătate de maraton și recapitularea. Fotografii AFC Half Marathon. Alergând în

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.