O anchetă a unui avocat juridic din afara nu a găsit nicio dovadă că orice instructor Yale, altul decât fostul instructor de fotbal al femeilor, Rudy Meredith În afară de doi solicitanți identificați anterior au primit astfel de aprobări.

Ancheta de patru luni, realizată de firma de avocatură Wilmerhale, la cererea lui Yale, a inclus o revizuire a mii de lucrări și interviuri cu antrenori și administratori în atletism și admitere.

Investigația externă este una dintre o serie de proceduri pe care Universitatea le -a inițiat pentru a se asigura că integritatea procesului său de admitere. A stabilit noi protocoale pentru recrutarea atletică și și -a consolidat procedurile de admitere. De asemenea, lucrează cu firma de consultanță PricewaterhouseCoopers (PWC) la garanții suplimentare.

Meredith, care a demisionat în noiembrie 2018, s-a declarat vinovat în martie pentru acuzații legate de fraudă, după ce a admis autorităților federale că a participat la o schemă de luare de mită condusă de William Singer, CEO al unei companii de pregătire a colegiului din California. Schema lui Singer a implicat, de asemenea, să plătească mită antrenorilor la mai multe alte universități selective și să ajute solicitanții să înșele teste standardizate.

Dintre cei doi solicitanți cărora Meredith a furnizat aprobări atletice frauduloase, unuia i s -a refuzat admiterea în timp ce celălalt a fost admis la Yale. Admiterea acelui student a fost anulată după ce Yale a aflat despre schemă.

Sub conducerea directorului atletic Victoria Chun, noile protocoale au fost bine stabilite pentru a sprijini o coordonare mai atentă și o comunicare substanțială în procesul de recrutare pentru fiecare dintre cele 35 de echipe sportive ale Yale. În cadrul noilor protocoale, antrenorii se vor întâlni frecvent cu supraveghetorii lor sportivi – administratorii repartizați să supravegheze echipele atletice ale Yale și să ofere o supraveghere mai atentă în toate aspectele programului unei echipe, inclusiv recrutarea. Antrenorii au fost informați că strângerea de fonduri nu este un criteriu pentru evaluările lor.

Administratorii sportivi care nu sunt asociați cu echipa vor verifica acreditările atletice ale fiecărui recrut, folosind surse disponibile public. Atunci când susține un potențial student-sportiv, un instructor va include trei referințe externe pentru a confirma statutul de atletism al unui recrutat. În plus, vor fi luate precauții pentru a se asigura că Yale monitorizează și înțelege cazurile în care un sportiv recrutat nu ajunge să se alăture sau să se alăture, dar mai târziu pleacă, echipa pentru care au fost recrutați.

„Avem norocul să avem antrenori, personal și sportivi impresionanți”, a spus Chun, care s-a alăturat lui Yale în iulie 2018. „Lucrând împreună, vom încorpora aceste noi garanții în timp ce recrutăm tineri angajați în excelență academic și atletic și care Se străduiește să aibă un impact pozitiv asupra comunității Yale și nu numai. ”

În plus față de modificările legate de atletismul varsity, Oficiul de Admitere de licență va institui proceduri pentru verificarea multor cereri de acreditare academică și extracurriculară în aplicațiile lor. Aceste proceduri vor suplimenta procesele existente ale biroului, care includ colectarea de informații din mai multe surse, necesitând transcrieri oficiale ale liceului și rapoarte de testare standardizate și contactând frecvent oficialii liceului. Ofițerii de admitere au început deja o revizuire extinsă a procesului de examinare a cererii pentru a identifica zonele în care poate fi posibilă frauda.

Decanul de admitere la licență și ajutor financiar Jeremiah Quinlan a reiterat angajamentul universității de a evalua fiecare solicitant printr-un proces atent de revizuire a întregii persoane. „Procesul de admitere este creat pentru a lua în considerare potențialul special al fiecărui solicitant de a contribui la comunitatea Yale și de a beneficia de resursele Yale. Considerăm numeroasele aspecte contextuale care modelează călătoriile educaționale ale elevilor înainte de aplicarea și lucrul cu conștientizarea avantajelor mari, complexe și adesea multigeneraționale și dezactivarea elevilor experimentează elevii. Sunt recunoscător că procesul nostru atent, deliberativ și centrat pe om ne permite să identificăm și să răspundem la studenții remarcabili promițători din toate mediile. ”

PWC a sugerat protocoale și îmbunătățiri suplimentare în documentația Yale cu privire la procedurile și deciziile sale de admitere, inclusiv un audit anual al cererilor și sistemelor pentru monitorizarea aspectelor procesului de admitere care pot avea un risc mai mare de fraudă.

„Misiunea lui Yale depinde de capacitatea noastră de a menține și asigura un proces de admitere care aduce studenților noștri uimitori din campusul nostru, cu o gamă largă de talente, interese, puncte de vedere și medii”, a declarat președintele Peter Salovey. „Membrii personalului în birouri de admitere și atletism și din întreaga universitate au lucrat neobosit și cu pasiune pentru a asigura integritatea politicilor și procedurilor noastre de admiterenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.