Este timpul pentru The Stack on the Miles Dificul 2015 !!! Sunteţi gata???!!

Pile de pe kilometri este un eveniment anual pe internet, unde ne dificultate să mergem sau să alergăm mai mult în luna noiembrie. Scopul este de a stiva pe mile suplimentare, nu de kilograme în timpul acestei perioade umplute de mâncare!

Aceasta este a 7 -a stivă anuală pe Miles Challenge !!! Primul a fost în 2009, precum și am câștigat a doua locație pentru cei mai mulți kilometri. Am preluat -o în 2010, precum și aș dori să participi.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Ce mănânc într -o zi – Runner Edition
Ce am mâncat într -o zi. Jurnalul alimentar de la un alergător care nu se antrenează în prezent pentru un maraton sau jumătate de maraton. Mic dejun, prânz, cină, precum și gustări plus sfaturi.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 14 minute, 26 de secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 4
01:21

Trăi
00:00
08:21
14:26

Ce: Gratuit pe Internet Dificultate de a vă deplasa mai mult în luna Turciei.

Cine: Toată lumea este invitată să se alăture. Peste tot în întreaga lume!

Când: 1 noiembrie – 28 noiembrie

Unde: Virtual!

Înscrieți -vă pe acest tip de mai jos, precum și reveniți zilnic la Runeatrepeat.com în noiembrie pentru a rămâne la răspundere, precum și pentru a fi intrat într -un desen pentru premii.

De ce: Dificultate, precum și motivați -i pe ceilalți să se deplaseze mai mult în această lună. Este vorba despre stabilirea unui obiectiv, precum și a rămâne responsabil cu check-in-urile de zi cu zi. Nu este o competiție pentru cei mai mulți kilometri de mai mult timp – este vorba despre obiectivele tale.

Se încarcă…

Regulile:
1. Indicație prin completarea acestui formular.

Puteți să -l completați prin link sau pe tipul încorporat în acest post. Va exista o locație pentru numele dvs., e -mail, precum și obiectiv pentru lună. Înscrierea te face eligibil să câștigi premiile, cu toate acestea trebuie să te inspectezi la sfârșitul săptămânii cu un comentariu despre exact cum ai făcut -o pentru a fi eligibil pentru premiul săptămânii respective.

2. Setați un gol pentru a merge sau a alerga sau a muta x cantitate de kilometri sau minute în noiembrie. Acestea ar putea fi kilometri sau un timp stabilit pe banda de alergare sau în exterior/în interior, mersul sau alergarea sau ciclismul … faceți exercițiul preferat!

Exemple:

Voi parcurge 50 de mile în noiembrie!

Voi face o plimbare de 30 de minute în fiecare zi!

Voi merge la Pilates de 3 ori pe săptămână!

Voi merge pe câinele vecinului meu când vor fi la serviciu, precum și, în mod ideal, nu vor apela la telefon din nou polițiștii …

3. Lăsați un comentariu pe Runeatrepeat.com în fiecare sâmbătă în noiembrie, cu check-in-ul kilometrajului/minute pentru săptămâna respectivă.

Comentarii cu privire la aceste postări vor fi intrate în cadoul din acea zi. Puteți avea o zi de odihnă sau o zi în care aveți nevoie de „oprit”, însă trebuie să faceți check-in, precum și să fiți responsabil pentru a câștiga.

Da – puteți inspecta cu o „zi de odihnă” sau „sunt tragic, precum și am dormit” sau „Am„ am o mahmureală a gripei, trimiteți ajutor ” – este vorba despre a rămâne cinstit, precum și în general.

Căutăm dezvoltarea nu perfecțiune – așa că inspectați zilnic pentru a menține impulsul!

Grămadă pe logo -ul Miles 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.