mulțumită de mulțumire!

Am o mărturisire mare de făcut:
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Masca de față pentru a alerga sau a merge în exterior sfaturi
Sugestii de mască de față pentru alergare sau mers afară în timpul focarului de coronavirus. Trebuie să purtați o mască de față și cele mai bune opțiuni pentru alergători.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 15 secunde

Urmatorul
Carte neortodoxă și recenzie Netflix
07:28

Trăi
00:00
08:21
07:15

Nu am ajuns să fac trotul de curcan în această dimineață

Sper că Bobbi mă va ierta pentru că m -am clasat pe ea (a condus cursa cu fam). Dar, aseară, așa cum eram așteptat să caut indicații și să -mi pregătesc echipamentul, am fost foarte nemotivat. Chiar nu voiam să o fac din anumite motive. M -am gândit doar să mă fac, dar de ce? Alergarea este de așteptat să fie distractivă. Nu știu dacă sunteți conștienți, dar nu sunt un alergător profesionist (șocant). Adidas nu mă plătește să mă prezint și să port pantofii (chiar dacă chiar îmi doresc să o facă). Deci nu am plecat.

Mă simt ca un fulg, dar, în același timp, îmi place să alerg și pur și simplu nu am vrut să mă ocup de energia nervoasă a unei curse astăzi.

Am sfârșit prin a face 9 mile ușoare la timpul meu. Am fost încântat să am acest timp singur cu gândurile mele despre această dimineață de Ziua Recunoștinței

Micul dejun post-rulat: ovăz de dovleac cu semințe de chia și unt de arahide.

Atunci a venit timpul să termin prima mea încercare de umplutură de pâine de porumb! Aseară am făcut un lot dublu de pâine de porumb.

În această dimineață am tăiat -o și am prăjit piesele.

În timp ce se prăbușeau, am sărit țelină și ceapă. În cele din urmă, am adăugat „crutoane” de porumb la țelină și ceapă și am adăugat bulion de legume, stafide aurii și condimente. A fost foarte simplu.

În alte vești mult mai gustoase … Am făcut aluatul lui Mamapea aseară. Am folosit toate chipsurile de ciocolată pentru că nu simt nevoia să achiziționez chipsuri PB atunci când există cele de ciocolată.

Acestea sunt uimitoare. Uimitor. Cum ar fi, aș prefera să mănânc acestea decât un cookie de ciocolată de brutărie – și acestea sunt favele mele!

Nu am o mică bucată de înghețată (ați văzut cantitatea de înghețată pe care o folosesc? Scoop -urile mici nu sunt binevenite aici). Așadar, am folosit o lingură mare de măsurare și a funcționat perfect după un spray de antiaderent.

Am mâncat aproximativ 3 prea numeroase dintre acestea și m -am simțit bolnav pentru restul nopții. Dar, aș minți dacă aș spune că nu voi mai face asta.

Pisica mea stă pe o scară.

Fericit mulțumit mulțumit!

Fapt amuzant: Ziua Recunoștinței este vacanța mea preferată! Bună ziua, o zi despre familie, mâncare și gătit?! place.

Sigur, toată lumea se reunește și de Crăciun, dar îmi place tensiunea de a da cadouri. Cred că motivul sezonului este pierdut

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.