Buna ziua! Cum stă treaba? Chiar aici merge bine. Am fost destul de productiv cu chestii de blog, precum și am mers la o clasă de rezistență la sală. Încă sunt dureros de maraton în acest weekend (mai ales din moment ce a fost în jos, deoarece acest lucru nu se întâmplă niciodată). Deci, poate am făcut complet un motiv să nu merg. Este o clasă care este de obicei destul de grea atât la lunges, cât și la ghemuțe. Sunt dureros. La fel de bine ca și obosit. La fel de bine ca am un cos (sau trei).

Dar am ales că mi -am dorit să mă întorc pe traseu cu rutina mea de antrenament, precum și asta a presupus că a trebuit să ajung la clasă. Am înțeles că nu voi putea furniza 100% din punct de vedere al tipului pentru lungi, precum și pentru lucruri. Cu toate acestea, m -am prezentat la fel de bine ca am oferit ceea ce am avut astăzi. Astăzi, asta a implicat ajustări, precum și ghemuțe superficiale, precum și este în regulă.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Frumosul meu soț din Pysch Ward: A Memoir – Recenzie de carte
Frumosul meu soț din Pysch Ward: o memorie
de Mark Lukach

Evaluarea cărții audio a celei mai vândute memorii lansate 2017.

Este o ascultare grozavă?
Împărtășesc o evaluare rapidă a cărții oferite pe Audible.

De la Amazon:

O memorie plină de inimă, dar plină de speranță, a unei căsătorii tinere care este redefinită de boala mentală, precum și afirmă puterea iubirii.

Mark, precum și viața lui Giulia au început împreună ca o romantism de basm. Au căzut ca la optsprezece ani, s-au căsătorit la douăzeci și patru, precum și și-au început viața de vis în San Francisco la scurt timp. Cu toate acestea, când Giulia avea douăzeci și șapte, a experimentat o pauză psihotică înspăimântătoare, precum și neprevăzută, care a aterizat-o în Psych Ward de aproape o lună. Într -o zi a fost dinamică la fel de bine ajustată; Următoarea, a fost delirantă, precum și suicidă, a convins că cei care îi plac nu erau în siguranță.

Întrebare:
Ce carte sau podcast ascultați acum ??

Ce ar trebui să ascult în continuare?!

Link -urile către carte, precum și alte evaluări sunt pe RunEatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 31 de secunde

Urmatorul
Recenzie de scurtă durată Athleta.mp4
08:21

Trăi
00:00
08:21
05:31

După ce centrul de fitness am ajuns la magazinul regional de sănătate și wellness alimentar pentru a obține câteva suplimente tiroidiene. Am fost foarte epuizat în ultima vreme, precum și cred că am nevoie să revin la unele alegeri holistice pentru a -i oferi o trezire.

De când veneam din centrul de fitness, îmi era foame / cumpăr mereu ceva de mâncat pe casa metodei de când am online la 3 minute, precum și nu pot aștepta atât de mult să mănânc. Așa că am primit niște Kiwis, precum și am mâncat stilul Apple.

Într -o lovitură de noroc iubitor de ceai, am văzut că ceaiurile de vacanță cerești sunt la vânzare !! Imi plac. La-la-love. Am fost consumat cu ceaiul lor, în special cei de vacanță timp de mai mulți ani, precum și încerc să mă aprovizionez atunci când este la vânzare sau în sezon. (Anul trecut am fost invitat să merg la sediul lor, precum și m -am băut într -o comă de ceai mulțumită.)

Consultați raftul meu de ceai (există, de asemenea, unele stimulează, precum și aur O2, cu toate acestea, 98% ceai).

Bine, acum să vorbim despre rațiunea numărul 218 De ce Monican este un weirdo total …

Imi place ciocolata. Îmi place ciocolata neagră. Îmi plac nucile acoperite cu ciocolată. Cu toate acestea, de obicei nu -mi plac multe bomboane foarte elegante, care sunt disponibile într -o cutie sau caramel acoperit cu ciocolată sau altele asemenea. Așa că sunt un profesionist la consumul de ciocolată cu bomboane acoperite cu ciocolată …

Vedea?

Pot face acest lucru cu bomboanele lui See, fructe de pădure acoperite cu ciocolată, migdale … orice. Este grozav sau ciudat?

La modificarea subiectului departe de obsesia mea ciudată de ciocolată …

Buddy Bobbi face o dificultate de antrenament de vacanță – inspectați -l dacă aveți nevoie de un suport suplimentar, planuri de masă, precum și antrenamente în această lună!

Pile pe mile săptămâna 2 Inspectați miercuri

Cum merge stiva pe kilometri pentru tine? Verificați mai jos, precum și anunțați -ne! (Că rimele, ceea ce tocilar.)

Întrebare: stivați pe kilometri inspectați -vă! Cum merge astăzi?

Ciocolată sau ciocolată cu ceva sau care acoperă ceva?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

PoștăAcțiune

Continuați să le alegeți:

Am cerut rețeta dvs. cea mai fină pentru coacerea vacanței, precum și pentru sărbătorile alimentare

Am cerut rețeta dvs. cea mai fină pentru coacerea vacanței, precum și pentru sărbătorile alimentare

Ziua Națională a Tacosului Soft. Scorțișoara de scorțișoară de la zero, precum și noi recomandări pentru cadouri la cuptor de vacanță.

Rulați raportul pentru 6 – 12 mai

Rulați raportul pentru 6 – 12 mai

Salut! Exact cum a fost alergarea ta, precum și mâncarea în această săptămână? Iată rotunirea mea de alergare, mâncare, amuzantă, aleatorie, precum și actualizări de la altul

Întrebări și răspunsuri pentru mâncare intuitivă și binging, sugestii pentru alergarea de vară, precum și mai multe!

Întrebări și răspunsuri pentru mâncare intuitivă și binging, sugestii pentru alergarea de vară, precum și mai multe!

Rularea preocupărilor alimentare de fitness fizic alimentar, precum și răspunsuri. sugestii pentru alergarea de vară, ce să faci dacă ești deprimat și

Dificultate de rulare online – Ziua 3

Dificultate de rulare online – Ziua 3

Stack on the Miles Online Running Dificultate Ziua 3 Inspectați -vă. Imprimat 50 de mile, 100 mile sau 200 mile.

Exact cât timp trebuie să fie pe termen lung, precum și cel mai bun film de rulare Q&A

Exact cât timp trebuie să fie pe termen lung, precum și cel mai bun film de rulare Q&A

Exact cât timp trebuie să fie pe termen lung pentru o jumătate de maraton? IT Band Sydrome – Exact cât timp ați decolat de la alergare? Rrca coa

Rezervorul de depozitare a rechinilor de duș de rulare, precum și datele prânzului … datele?

Rezervorul de depozitare a rechinilor de duș de rulare, precum și datele prânzului … datele?

Salut! Cum stă treaba? Doar inspectând cu alergarea mea preferată, precum și să mănânc din acest weekend! Ce aveți de gând să faceți? Primul

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.