Bună! Publicarea de astăzi este o cerere specială de la fratele meu. Bine, nu chiar. El doar mă tachina la fel de bine ca o împărtășesc mai jos. Oricum, mai întâi vorbesc despre cea mai recentă obsesie a mea … folosind pulbere de proteine ​​de ciocolată pentru orice. Mai întâi am făcut scuturarea proteinelor de căpșuni cu ciocolată, precum și astăzi le -am scufundat în amestec de iaurt/proteine ​​pentru o gustare.

A fost și super simplu. Am amestecat doar o jumătate de pachet de pulbere de proteine ​​(pachetele de proteine ​​AVO au o porție uriașă) cu un iaurt de vanilie.
Ultimele mele videoclipuri

Alta minunată a mea din Pysch Ward: A Memoir – Recenzie de carte
Cealaltă jumătate a mea minunată în Pysch Ward: o memorie
de Mark Lukach

Evaluarea cărții audio a celei mai vândute memorii lansate 2017.

Este o ascultare grozavă?
Împărtășesc o evaluare rapidă a cărții oferite pe Audible.

De la Amazon:

O memorie plină de inimă, dar plină de speranță, a unei căsătorii tinere care este redefinită de boli mintale, precum și afirmă puterea iubirii.

Mark, precum și viața lui Giulia au început împreună ca o romantism de basm. Au căzut ca la optsprezece ani, s-au căsătorit la douăzeci și patru, precum și și-au început viața de vis în San Francisco, la scurt timp. Cu toate acestea, când Giulia avea douăzeci și șapte, ea a experimentat o pauză psihotică îngrozitoare, precum și neprevăzută, care a aterizat-o în secția de psihologie aproape o lună. Într -o zi a fost vibrantă, precum și bine ajustată; Următoarea, a fost delirantă, precum și suicidă, a convins că cei care îi plac nu erau în siguranță.

Întrebare:
Ce carte sau podcast ascultați acum ??

Ce ar trebui să ascult în continuare?!

Link -urile către carte, precum și alte evaluări sunt pe RunEatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 31 de secunde

Urmatorul
Memorie Jessica Simpson – Open Book Review
06:05

Trăi
00:00
08:21
05:31

Apoi am scufundat o mulțime de căpșuni în amestecul de ciocolată, precum și le -am pus în frigider pentru a seta o perioadă. Nu a tastat o coajă dificilă ca majoritatea căpșunilor acoperite cu ciocolată, cu toate acestea a fost delicioasă !!

Astăzi a fost o zi de odihnă de la alergare, așa că am făcut un antrenament de rezistență acasă. Vegas m -a observat pentru ascensoarele dificile.

De asemenea, m -a zgâriat când dansam cu el. Feline Dancing este opțiunea mea cardio în zilele de odihnă. (Pare mai rău în persoană, precum și sunt super remarcabil, așa că a trebuit să fac o poză.)

Aș scăpa de el, cu toate acestea, el este un spooner atât de grozav. Pe lângă faptul că a avea un animal de companie care doarme 23 de ore pe zi face ca orice tip de lucru să par să pară cu adevărat productiv.

Înapoi la ceea ce crede fratele meu, ar trebui să fac blog despre …

Ha!

Ți -am spus vreodată că atunci când sunt la telefon, precum și conversația s -a terminat, sunt ca și cum „bine…” la fel de bine ca și eu?

Nu înțeleg de ce fac acest lucru, însă nu mă pot opri. Mama s -a enervat pe mine. Fratele meu mi -a spus practic că este nepoliticos, însă este doar automat în acest moment.

Odată ce recunosc că trebuie să pleci sau ceva ce sunt la fel de bine. Clic. Pare eficient. Are sens pentru mine. Este tipul de implicit, îmi place, precum și vom vorbi din nou la un moment dat în viața noastră. Asa de…. Da, faceți clic.

Întrebare: Care este un obicei gospodăria dvs. sau prietenii buni vor să vă opriți?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați cu acestea:

Cele mai fine bare proteice pentru alergători- Ce să mănânce înainte, precum și după o alergare

Cele mai fine bare proteice pentru alergători- Ce să mănânce înainte, precum și după o alergare

Cele mai fine bare proteice pentru alergători. Ce să mănânci înainte de o alergare, după o alergare, precum și gustări. Top 5 bare preferate, precum și nutriție BR

PB, precum și gustare de iaurt de ciocolată pentru o rețetăPB, precum și gustare de iaurt de ciocolată pentru o rețetă

Rețetă de iaurt de ciocolată PB. Tratați -vă pentru unul cu unt de arahide, precum și cu ciocolată – gustare sănătoasă ambalată cu proteine, precum și vindecare

Este laptele de ciocolată cea mai bună băutură vindecătoare cu Jason Karp Podcast 112

Este laptele de ciocolată cea mai bună băutură vindecătoare cu Jason Karp Podcast 112

Ce ar trebui să mănânci, precum și să bei după o alergare sau un antrenament? Este laptele de ciocolată o băutură excelentă de vindecare pentru alergători? Vorbind cu un

Rețetă simplă cu 3 componente de iaurt

Rețetă simplă cu 3 componente de iaurt

3 rețetă de popsicule cu iaurt component. Gustări sănătoase de vară, popsicule de iaurt înghețat cu iaurt autentic din California, precum și FRUI

Rețetă de scufundare de spanac ambalată cu proteine ​​ușoare

Rețetă de scufundare de spanac ambalată cu proteine ​​ușoare

Rețetă de scufundare de anghinare de spanac ușor realizat în aragazul lent. Acest aperitiv simplu este ambalat cu nutreți sănătoși de la V

Recita componentă simplă de ciocolată cu ciocolată-3

Recita componentă simplă de ciocolată cu ciocolată-3

Simplu de ciocolată Chia Pudding 3 Rețetă componentă. Budincă rapidă de ciocolată cu semințe de chia, precum și lapte de ciocolată. Protein PAC

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.