*Îmi amintesc că am citit într -o carte de călătorie cu ani și ani în urmă, că localnicii nu spun„ frisco ”cu referire la San Francisco. Din această cauză nu spun niciodată „frisco”, dar iubesc o aliterare bună, așa că am făcut o excepție?

Fapt amuzant: nu am mai zburat niciodată la SF! Crescând am mers acolo de câteva ori în excursii de familie și Ben și am făcut o excursie distractivă rutieră și la SF, dar nu am zburat niciodată. Este la 7 ore de mers cu mașina de mine, dar este unul superb dacă luați coasta.
Ultimele mele videoclipuri

Am un test Covid-19
Obținerea unui test coronavirus – cum funcționează, cum se simte, experiența mea și multe altele. Am primit testul tradițional și Ben a obținut testul rapid Covid-19.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 16 secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 4
01:21

Trăi
00:00
08:21
05:16

Îi sugerez cu mare drag oricui. Conducerea pe coasta din California vă va face să vă dați seama de ce sunt îndrăgostit de acest loc?

În această dimineață, am făcut un pic de mărunțit și am făcut un duș ca o amabilitate pentru colegii mei fluturași. Cu plăcere.

Apoi, am aruncat ultimul din dovleac într -un bol cu ​​brânză de căsuță, semințe de chia, cereale, unt de migdale și unt de dovleac < - definitiv steaua spectacolului. Mi -am apucat bolul de bunătate pentru micul dejun pentru a merge și l -am lăsat pe Ben să conducă? Sperăm că voi reveni la o bucătărie curată (indiciu, indiciu). Îmi va lipsi această vreme superbă! A fost uimitor că ultimele zile. Fierbinte, dar superb. Și o să -mi lipsească și acest tip superb! Odată ce am trecut de cea mai lentă linie de securitate din lume (au antrenat pe cineva și a fost brutal) m -am oprit la Starbucks pentru o cafea cu spice cu dovleac Venti 2 Pumpkin cu cameră? Acesta este doar o oră de zbor, dar gustările sunt întotdeauna necesare atunci când călătorești. Mereu. Este știință. Câte poze poți face din tine și gustările tale înainte ca colegii tăi pasageri să înceapă să te privească ca și cum ai fi ciudat? Nici unul. Nu o faceți dacă vă pasă ce cred oamenii despre voi. Ne vedem mai târziu! Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.