Buna ziua! exact ce mai faci? Chiar aici este destul de bine. Am produs un antrenament simplu, precum și o cină sănătoasă aseară pe care mi -am dorit să o împărtășesc. Oricât de întâi am văzut ceva pe calea de alergare pe care nu am mai văzut -o niciodată. Este în principal ciudat de când am trăit chiar aici de aproximativ 6 ani, precum și să alerg această cale de aproximativ 4 până la 5 zile pe săptămână tot timpul – ceva nou este cam ciudat, nu?

Ei bine, alergam doar să -mi ascult podcast -ul zilei, când am văzut o femeie extrem de tatuată care călărea pe un equine destul de alb, precum și maro care venea spre mine pe calea de alergare. Imi place!
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Ziua de pregătire a maratonului 6
Ziua antrenamentului maraton 6. Actualizarea blogului.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 1 minut, 19 secunde

Urmatorul
Ce mănânc într -o zi – Runner Edition
14:26

Trăi
00:00
08:21
01:19

Am oferit un pic de valuri, precum și „Bună dimineața”, însă nu cred că m -a auzit de când nu a răspuns. Așadar, nu am vrut să mă opresc la fel de bine și să fac o fotografie cel mai bine în afacerea ei, deoarece nu eram sigur ce sperie un ecvină (cred că am văzut și numeroase filme?), Cu toate acestea, am prins unul când ei a trecut. Pe metoda de întoarcere am văzut o grămadă uriașă de poo, care era cu siguranță din ecvină, precum și v -am scutit de o fotografie cu asta. Cu plăcere.

Vorbind despre lucruri aleatorii – înțeleg să obțin vânătăi secrete este tipic, însă cred că voi merge la un record aici. Am primit cea uriașă pe stânga câteva zile în urmă, precum și chiar am arătat -o mamei mele. În această dimineață, câteva alte câteva apar. Ar trebui să -mi lovesc brațul în ceva, precum și să nu -mi dau seama!

Poate că sunt stângace, deoarece creierul meu este dezorientat de un accident vascular cerebral cald? Nu am pornit AC în ziua în care am mers la SUA deschise de surfing, deoarece urma să fiu plecat toată ziua.

Când am primit casă la 19:00 am văzut că interiorul, precum și exteriorul erau exact exact aceeași temperatură – aproape 90 de grade. Atât de mult pentru izolație!

Marele lucru despre vară este toate fructele mele preferate în sezon – pepene verde, mango, margaritas … precum și le -am completat.

Ben a declarat că a fost antsy a doua zi, precum și a dorit să facă antrenament. Alerg sau fac un antrenament de reparații de 21 de zile sau ceva la începutul zilei, așa că nu voiam cu adevărat să fac nimic – în plus, am aruncat cina. Așadar, am folosit una dintre cele mai vechi tehnici din carte – un antrenament pentru cărți.

Am alocat fiecare formă un exercițiu, precum și i -am spus să facă numărul de repetări pe care le -a avut cardul cu acordul cu cardurile în valoare de 10. Este distractiv, deoarece nu înțelegeți care este următoarea relocare, precum și este simplu, deoarece toate mișcările sunt familiari – asigurați -vă că aveți o formă excelentă.

Ceea ce nu este simplu (cel puțin pentru mine) este desenarea formelor. Ha! Exact cât de tragică este opera mea de artă?!

Tocmai l -am făcut să continue să aleagă cărți până am terminat să fac cină.

Și cina a fost foarte simplă! Îmi plac lucrurile simple. Sunt leneș.

Am copt câțiva sâni de păsări de păsări fără piele dezosată, cu pansament de ghimbir de condiment, de susan, precum și sos fierbinte. Am aruncat niște legume congelate în cuptorul cu microunde. precum și când s -a făcut aproape păsările de curte, au adăugat o foaie de copt de cartofi la cuptor pentru a găti.

Proteină. Carbohidrați. Legume. Verificați verificarea, precum și verificați.

Apoi, am făcut o prăjitură cu cana cu banane pentru desert, precum și orice a fost cel mai bun în lume.

Întrebare: Vedeți vreodată cai sau alte animale distractive unde alergați?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să le alegeți:

Alergând cu o sugestie de mască, așa cum se vede pe Dr. Oz

Alergând cu o sugestie de mască, așa cum se vede pe Dr. Oz

Tratează cu Mask for Runners Sugestii văzute în spectacolul Dr. Oz 2021. Rularea cu o mască de la Run EARepetați.

Nou sos de sos fierbinte peri peri sos

Nou sos de sos fierbinte peri peri sos

Sos nou fierbinte pe care trebuie să -l încercați. usturoi ideal sos mediu cald excelent pe orice – salate, sandvișuri, burritos, taco

Decembrie care rulează calendar Planificator de antrenament imprimat total gratuit

Decembrie care rulează calendar Planificator de antrenament imprimat total gratuit

Calendar de rulare total gratuit, precum și rularea PDF -ului de tipărit. Calendarul de antrenament din decembrie pentru alergători de exerciții de exerciții și

15 Idei rapide de gustări înainte de rulare

15 Idei rapide de gustări înainte de rulare

Ce să mănânci înainte de a alerga, precum și când să mănânci. 15 concepte rapide de gustări pre -run pentru noi alergători, precum și antrenamente pentru o jumătate de maraton

Ce am mâncat în acest weekend, precum și cea mai bună alergare, precum și mâncarea din noiembrie

Ce am mâncat în acest weekend, precum și cea mai bună alergare, precum și mâncarea din noiembrie

Buna ziua!! Cum stă treaba? Care este partea ta preferată a lunii? Exact cât ai alergat? Exact cât ai mâncat? De ce sunt eu a

Cea mai bună alergare mănâncă, precum și repetarea din aprilie 2018

Cea mai bună alergare mănâncă, precum și repetarea din aprilie 2018

Cele mai bune rulări, precum și mesaje de podcast pe blogul rețetelor din aprilie. Cele mai bune sugestii despre videoclipul Boston Marathon, precum și 3 Componente Recepție

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.