după ceva timp în cameră, a venit timpul să vă îndreptați către Foodbuz Street Food Fair. Acesta a fost ținut în Pavilionul Herbst din Fort Mason.

Am ajuns ideal la apusul soarelui și a fost superb.
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Învățând dintr -o alergare proastă
Se întâmplă proaste – iată cum am trecut pe lângă ea și am învățat de la următoarea mea alergare. Ideea de a te ajuta să devii un alergător mai bun, fiind un observator neutru al antrenamentelor tale.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 3 minute, 48 de secunde

Urmatorul
Test de anticorpi Covid 19
05:19

Trăi
00:00
08:21
03:48

Dar, a trebuit să aruncăm o privire peste un perete murdar lângă niște gunoi pentru a obține o imagine bună …

Merită absolut?

Atunci era timpul să mănânci!

Cât de bine să întâmpinați mâncărurile la o sărbătoare a alimentelor, atunci cu „Foodbuzz” scris în cupcakes?! Ahhhh! Este bine să fii aici.

Mai întâi ne -am așezat și am jucat un mic joc. Fiecare blogger alimentar a fost solicitat să aducă un cadou care să -și reprezinte blogul sau zona. Le -am schimbat într -un joc mic și am marcat absolut!

Placa de gustări de pe masă …

Fiecare dintre noi s -a transformat în descrierea blogului nostru și a darului nostru.

Acesta este cuplul ravenous și sippity sup. Am primit cartea Michael Pollan „În apărarea mâncării”. Am fost incredibil de extatic în acest sens și am făcut ravagii despre modul în care îl iubesc pe Pollan și am citit alte cărți ale lui, dar nu aceasta. Am fost foarte încântat de acest cadou. Așa că, am fost foarte dezamăgit când am mers și m -am bucurat de mâncare, m -am întors pe scaunul meu pentru a -mi găsi cadoul plecat. Boo. Sunt suparat. Să o lăsăm la asta.

Înainte de a -mi da seama că cadoul meu era Mia, ne -am plimbat și ne -am bucurat într -o grămadă de alimente delicioase diferite. Am început cu paella vegană, ceea ce a fost uimitor. Cine are nevoie de carne atunci când știi să lucrezi condimentele? Apoi am ajuns într -un loc pe care îl iubesc pentru nume, dacă nimic altceva …

Un taco legume cu fasole! Iubesc aia. Apreciez când opțiunile veggie au mult mai mult decât doar legume în ele?

În timp ce toată lumea a spus că trebuie să iau „mirosuri ca enchiladas” ca un compliment, aș fi mai degrabă numit „tacolicios” în orice zi. mulțumesc.

Melissa și cu mine am împărtășit câteva chipsuri și salsa cu tacosul nostru!

Pizza a fost savurată. Nimic altceva de raportat despre asta.

Mâncarea mea preferată a nopții a fost acest înveliș indian. Era plin de legume, ou, brânză și condimente de curry. Mi -a plăcut!

Cred că și Melissa a făcut -o?

În cele din urmă, a venit timpul pentru desert!

Plănuisem să devorez aceste cupcakes, având în vedere că am ajuns …

Dar, a trebuit să aștept puțin mai mult, având în vedere că rețeaua alimentară a fost acolo filmând. Cupcakes -urile unde sunt realizate de Mission Minis și rețeaua filmează ceva pentru Cupcake Wars. În cazul în care orice individ are grijă, tocmai am venit cu un nume pentru spectacolul meu de gătit. doar spuneam. A fost mișto să văd camerele care le urmăresc.

Și toată lumea clamând să ajungă în fața camerelor când a venit momentul să săpați.

Dar, nimeni nu a vrut să ia primul cupcake! În cele din urmă, un suflet curajos a luat o decizie de a -l alege. Mi -aș dori să știu cine este asta … El este eroul meu.

Am avut unul din fiecare tip de cupcake. Aroma de dovleac a fost uimitoare.

Dar, știm cu toții că vin pentru înghețată!

Înghețată cu banane cu zahăr brun organic pentru a fi exactă.

Am încercat, de asemenea, o aromă de cafea. Înghețata adevărată este atât de bună, dar inima și papilele gustative aparțin Fro-Yo. Creșterea mămicilor mei ne-ar duce la Fro-Yo pentru a sărbători realizările sau pentru a ne înscris necazurile, așa că este un lucru confortabil pe care cred?

Cineva, despre care voi spune acum este mai inteligent decât orice altfel pe care îl cunosc, a cerut să aibă o lingură de înghețată pusă în berea lor de vanilie. Da, sunt mai deștepți decât tine. Dar este în regulă. Du-te să-ți faci un plutitor de cremă de gheață de bere și fii încântat pe cineva care s-a gândit la asta, chiar dacă nu ai fost tu.

Fetele de înghețată sunt noile mele prietene. Pot fi obținut cu înghețată sau bani (pe care îl pot folosi pentru a obține înghețată).

Tacolicious (asta sunt eu) trebuie să mă culc acum. Ne vedem dimineata!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

PoștăAcțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published.