Am condus Suncadia Half Marathon în acest weekend! La fel ca și un bun prieten al meu, Skinnyrunner, au condus maratonul complet, precum și a câștigat locul 1! Felicitări pentru ea !!

(Amintiți -vă când SR a avut un blog de alergare, precum și amuzant, precum și ar face plimbări cu mine tot timpul, precum și să mă aleagă la curse? Mi -e dor de asta, nu?)
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Ce mănânc într -o zi – Runner Edition
Ce am mâncat într -o zi. Jurnalul alimentar de la un alergător care nu se antrenează în prezent pentru un maraton sau jumătate de maraton. Mic dejun, prânz, cină, precum și gustări plus sfaturi.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 14 minute, 26 de secunde

Urmatorul
Achiever înalt – Great Ascultă Recenzie de carte
06:12

Trăi
00:00
08:21
14:26

Oricum…

Am fost invitat să conduc sărbătoarea Suncadia Multi-sport, precum și am avut alegerea mea de curse-Bike Tour, Marathon, Half Marathon, Path Race sau 5K! Aveam de gând să alerg complet, cu toate acestea am ales să cobor până la jumătatea maratonului, deoarece, deși am condus recent un Miler, precum și 18 Miler, nu simt că sunt în cea mai bună formă, precum și la fel de bine Vreau să fie un marș la moartea mea.

Maratonul complet a început la 7:30, precum și la începutul complet 8:00. Așa că, în timp ce așteptam jumătatea să înceapă, am văzut că SR a trecut pe lângă Mile 2.

Apoi, am lovit Porta Potties, precum și am declarat -o pe această vacă înainte de a mă îndrepta spre start.

Cursa este totul pe proprietatea Suncadia. Aceasta a fost posibilitatea ideală de a verifica, precum și încântarea în zona stațiunii.

Este cu adevărat frumos, precum și ecologic aici! Cu toate acestea, este la fel deluros. Programul este destul de dificil, precum și unele părți erau vânt.

După ce am urcat câteva dealuri, cu siguranță am fost mulțumit că am ales să fac jumătatea.

Este o cursă dificilă, oricât de distractivă, precum și drăguță. Am trecut pe lângă o mulțime de peisaje excelente, însă punctul culminant absolut a fost când am văzut un cerb cel mai bun înainte de mile 12 !!!

A trebuit să mă opresc și să fac un videoclip, precum și câteva poze. Asta mi -a făcut total ziua! Nu trebuie să văd această viață sălbatică în județul Orange.

Programul este pe piste pavate sau străzi care se desfășoară în jurul proprietății rezidențiale – cu excepția .1 mile care este de la început / suprafață la stradă.

Am completat jumătatea maratonului în puțin sub 2 ore. Pentru că cursa a fost atât de dificilă, încât am încercat doar să -mi fac cele mai frumoase, precum și să conduc tangentele.

Acesta este un eveniment relativ mic, cu 60 de alergători în maratonul complet, precum și aproximativ 150 de alergători în jumătatea maratonului. Expoziția, precum și sărbătorirea post-cursă sunt puțin la fel de bine, cu toate acestea au existat o mulțime de banane, z-bare, bare de clif, precum și apă. De asemenea, a existat un bilet de bere pe salopetă, însă nu sunt o fată de bere. Preluarea pachetelor, cursa începe, precum și orice altceva pot crede că a fost bine organizat.

Ce obișnuiam cu jumătatea maratonului Suncadia:

A. Visor Procompression, precum și șosete

B. Danskin Sportsbra

C. Rezervor portocaliu

D. Pantaloni scurți de alergare lungă

E. Pantofi de alergare Brooks

Întrebare: Te -ai opri într -o cursă pentru a face o fotografie cu un cerb? Ce animal ar fi nevoie să te oprești?

Am fost invitat să conduc Festivalul multi-sport Suncadia. Toate opiniile sunt ale mele.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să le alegeți:

Rezultatele Surf City Half Marathon, precum și recapitularea

Rezultatele Surf City Half Marathon, precum și recapitularea

Surf City Marathon, precum și rezultatele Half Marathon, precum și recapitularea. poze, precum și distracție de la jumătatea maratonului alergând în Huntington Beach

Revel Marathon-Big Bear Rezultate, precum și recapitulare

Revel Marathon-Big Bear Rezultate, precum și recapitulare

Revel Run Race SeriesRecapitularea uriașă a ursului maraton, precum și top 10. cei mai buni kilometri de revelați urs uriaș, precum și alergând cu mine

AFC Half Marathon Race Recap, precum și fotografii

AFC Half Marathon Race Recap, precum și fotografii

American’s Finest City (San Diego) Rezultatele cursei la jumătate de maraton, precum și recapitularea. Fotografii AFC Half Marathon. Alergând în

Lace Up Irvine Half Marathon

Lace Up Irvine Half Marathon

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Regiunea Orange rulează jumătate, 5K, rezultatele releului, precum și recapitularea. 2019 Lace Up Run Race Disc

Recapitularea cursei Irvine Half Marathon

Recapitularea cursei Irvine Half Marathon

Recapitularea cursei la jumătate de maraton, precum și recenzie. Programul de rulare Irvine Half Crazy Half Marathon, precum și evaluarea cursei, precum și sugestii pentru

Rezultatele OC Half Marathon, precum și primele 13 puncte de vedere

Rezultatele OC Half Marathon, precum și primele 13 puncte de vedere

OC Marathon, precum și rezultatele cursei la jumătate de maraton. Regiunea Orange Recapit, precum și cele mai bune părți ale rulării de 13,1 mile. rate de reducere pentru altele

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.