Astăzi, Nevada Specificați compensații atletice și-a stabilit precedentul pentru amenzi, inclusiv combatanți autorizați incluși în lupte pre-luptă în timpul evenimentelor de marketing.

În urma întâlnirii lui Jon Jones, precum și a lui Daniel Cormier, la un eveniment de marketing pentru un atac aranjat în Nevada, NSAC a emis fiecare dintre ele o amendă, inclusiv 10% din geantele lor „show” raportate, venind la 9.000 de dolari pentru Cormier, precum și 50.000 de dolari pentru Jones pentru Jones . În plus, Jones a fost achiziționat la 40 de ore de servicii de vecinătate, precum și Cormier a fost achiziționat la un total de 20 de ore.

Motivele pentru mai puține ore pentru Cormier s -au bazat pe o descoperire că Jones a fost agresorul incidentului. Cormier pledează de autoapărare, cu toate acestea, acest lucru a fost respins de compensația cu NSAC, descoperind că, după ce Jones și -a pus fruntea pe reacția adecvată a lui Cormier, a pășit înapoi în loc să -l împuște pe Jones.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

NSAC îl lovește pe McGregor cu un serviciu abrupt, de cartier, pentru aruncarea sticlelor 10, 2016in „Nevada Battle Sports Law”
Jon Jones înșelați Nevada Specificați Comisia Atletică? Va fi Fallout? 30 decembrie 2014in „Nevada Battle Sports Law”
Opțiunile pentru UFC, precum și Nevada, specifică compensarea atletică în acordul cu Jon Jones Scandalapril 28, 2015 cu 2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.