de Geoff Roberts

Locul 6, Roelly Winklarr

Aceasta a fost o relamare mult mai îmbunătățită de la Olympia, în special în special la prejudecăți. În ochii mei, Roelly l -a ridicat clar pe Evan la prejudecăți, cu toate acestea, din păcate, a revenit la spectacolul de noapte cu o distensie vizibilă a burtei, retrogratându -l pe locul șase. Roelly a avut în mod indiscutabil cele mai bune brațe, precum și multe lovituri musculare din spectacol, precum și încă mai are potențialul de a câștiga un spectacol de acest calibru, presupunând că își controlează burta mai bine.

Locul 5, Evan Centopani

Evan arăta bine, ca de obicei, cu toate acestea, îmbunătățirile uriașe pe care le așteptam nu erau acolo. Acestea fiind spuse, Evan și -a îmbunătățit substanțial întregul spate. Acesta a fost de departe cel mai bun pe care l -a fost vreodată în spate dublu, precum și în spate. Din față, burtica lui era doar oarecum distractivă, precum și picioarele sale au continuat să fie umbrite de colosajul său superior. General starea lui a fost excelentă, precum și o situație ar fi putut fi produsă să coboare sau să coboare o zonă în funcție de ceea ce preferați.

Locul 4, Cedric McMillian

Această punere este cu adevărat singura cu care personal nu am fost complet de acord. În afara lipsei minore de măturare quad, corpul lui Cedric era fără probleme. În timp ce Cedric se confrunta cu lipsa de măturare, Justin Compton se lupta cu o secțiune spală, ușor umflată. Eu personal simt că cel mai mic dintre cele două rele este cu siguranță compromisul lui Cedric. Pentru a face un pas mai departe, a fost foarte simplu să faceți o situație și pentru Cedric Beating Branch. Branch este demn de tot respectul din lume, precum și de unii, cu toate acestea, corpul său îi lipsește grav. Branch vs Cedric a fost epitomul adagiului „Apple vs Portocale” în vârstă. Dubla bicep din spate a lui Cedric a declanșat Lee Haney Nostalgia, precum și rutina sa de pozare asemănătoare cu Arnold, au fost la fel de potrivite o rutină cum am văzut vreodată.

Locul 3, Justin Compton

Când Justin a ieșit pe scenă, a fost îndepărtat prompt că a avut probleme să -și controleze secțiunea de mijloc, până când a ridicat bicep -ul dublu din față, precum și brațele sale eclipsau gigantul poster Arnold din spatele lui. Brațele lui Justin, precum și Delts au fost alte lumi, precum și bicep -ul dublu din spate, a fost atât de nucasat încât v -a făcut să vă înclinați capul ca un televizor de vizionare felină. Toate cele spuse, lipsa lui de etanșeitate abdominală a fost la fel de mult pentru mine, privirea trecută în ceea ce privește cedric. Justin este încă viitorul sportului, presupunând că remediează orice îi declanșa problemele abdominale.

Locul 2, Branch Warren

Ce pot afirma despre Branch? Acest tip este un adevărat badass, precum și războinic în toate sensurile acestor cuvinte. Filiala a fost semnificativă în plus față de condiționată supremă. Branch este singurul culturist care poate avea lacrimi vizibile, precum și leziuni, dar te fac să te uiți pe lângă ele prin metoda aspectului său concret. În funcție de preferințele personale, Branch ar fi putut câștiga cel de -al treilea titlu tradițional Arnold în această noapte. El a fost acela, din lipsa unui cuvânt mult mai bun, Knarly.

Locul 1, Dexter Jackson

Simt că Dexter a fost mai mare, la fel de mult mai bun decât el la Olympia, deși doar un pic mai neted. Acum, când afirm un TAD, indică un bitty bitty tad. Ar fi putut să -și fi reușit burta mai bine, cu toate acestea, a fost îndepărtat că a făcut un efort pentru a face acest lucru, întrucât, din moment ce din aceasta burta lui nu a fost o problemă. Dexter este într -adevăr o legendă, precum și sunt recunoscător că am putut vedea această întrebare atemporală făcând istorie în Columbus.

Alte notabile …

Brandon Curry arăta uimitor. Secțiunea sa intermediară nu există, precum și întregul său corp superior apare ca și cum ar fi direct dintr -o carte de benzi desenate.

Eu personal am avut Toney Freeman mult mai mare. Brațele lui, precum și picioarele erau un pic în jos, însă asta a fost în principal de când s -a adus în jos la ceea ce a fost câteva dintre cele mai bune condiționări ale sale până în prezent. Secțiunea lui a fost minusculă, precum și poza lui ar fi fost cea mai bună din emisiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.