în urma unei revizuiri independente de 60 de zile în comentariile făcute de fostul antrenor principal al Cleveland, Hue Jackson, pe care Browns l-a plătit sau a oferit altfel stimulente pentru a pierde jocurile în sezoanele 2016-17, fostul avocat al SUA și SEC Președintele Mary Jo White și o echipă de avocați de la firma Debevoise au stabilit că niciuna dintre acuzații nu poate fi justificată.

Ancheta nu a găsit nicio dovadă care să sugereze că planul de patru ani al lui Browns sau proprietatea clubului sau personalul de fotbal au căutat să piardă sau să stimuleze pierderile și să nu ia nicio decizie în mod deliberat pentru a slăbi echipa pentru a asigura o poziție de proiect mai favorabilă.

Revizuirea cuprinzătoare a inclus cooperarea completă a Browns și interviurile cu Jimmy Haslam și actualul și foștii membri ai organizației. În timp ce antrenorul Jackson a acceptat inițial să se întâlnească cu anchetatorii, el în cele din urmă nu a făcut acest lucru.

Deși nu a putut să vorbească direct cu antrenorul Jackson, echipa Debevoise a avut acces la declarațiile sale publice și la înregistrările și mărturia sa într -o procedură de arbitraj anterior. De asemenea, clubul a produs mii de pagini de documente, inclusiv e -mailuri, texte, memorii interne și punți de prezentare, precum și alte materiale referitoare la operațiunile clubului și înregistrările și mărturia în procedura de arbitraj dintre club și antrenorul Jackson.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.