Data: joi, 23 iunie 2022

Timp: 2: 00-3: 00 PM ET

Titlul IX al modificărilor educației din 1972 interzice discriminarea de gen de către școlile la nivel național, inclusiv în atletismul intercolegial. Dar aproape toate colegiile și universitățile din America o încalcă. Și istoria dovedește că vor oferi echitate de gen doar dacă studenții-sportivi sunt dispuși să lupte.

Acest webinar special – la cea de -a 50 -a aniversare a zilei în care titlul IX a devenit lege – va învăța studenți, sportivi, părinți, studenți, antrenori, administratori, oficiali de colegiu, avocați, presă și oricine este interesat de ce titlu IX necesită, fie că trebuie să ia acțiune și de ce.

Acesta va educa și împuternici sportivii studenți actuali și potențiali-care au puterea de a aplica titlul IX-și, sperăm, să le inspire și să le activeze și pe toți ceilalți pentru a se asigura că școlile oferă în sfârșit echitatea de gen pe care o solicită titlul IX.

Printre subiectele stabilite pentru discuții:

· Oportunități de participare

· Ajutor financiar atletic

· Tratament și beneficii

· Numele, imaginea și asemănarea (nil)

· NCAA și conferințe

Webinarul prezintă un grup de avocați care au reprezentat cu succes mai multe femei și studenți de sex masculin și potențiali sportivi studenți sub titlul IX decât oricine din țară-Arthur Bryant, care a încercat primul caz de atletism al IX, Cary Joshi și Lori Taur. Numai în ultimii doi ani, acești parteneri Bailey Glasser și co-consilierul lor au câștigat așezări care aplică titlul IX și promovează echitatea de gen pentru studenți-sportivi și potențiali sportivi de la Brown University, Universitatea Clemson, Colegiul William & Mary, Universitatea din Carolina de Nord la Pembroke, Universitatea din Carolina de Est, Colegiul Dartmouth, Colegiul Dickinson și alții.

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a vă înregistra pe webinar.

Salutăm întrebările dvs. legate de acest program special. Vă rugăm să trimiteți un e -mail la întrebările și sugestiile dvs. la adresa jmai@baileyglasser.com.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.