– Am obținut o copie a rechizitoriului oficial și a hotărârii și condamnării de către instanță, iar aceste lucrări arată, fără îndoială Mâinile, având în vedere antrenamentul său MMA, erau o armă mortală.

__________________________

Se raportează că autoritățile Tarrant County, Texas, a acuzat recent un bărbat cu antrenament MMA cu atac cu o armă mortală. Arma mortală în cauză escaladând acuzația de atac agravat? Mainile lui.

Avocatul adjunct al districtului, Bill Vassar, este citat după cum urmează în ceea ce privește desemnarea mâinilor unui artist marțial drept „Arme mortale” – „Este destul de neobișnuit, dar în acest caz – pentru că este un luptător MMA – am considerat că este potrivit să -l taxeze mâini ca arme mortale ”

Se pare că inculpatul, Jamual Edward Parks, se pledează vinovat pentru acuzație și a fost condamnat la șase ani de închisoare.

Pledoaria vinovată evită orice control judiciar dacă mâinile pot fi considerate o „armă”, un argument care întinde imaginația ca armă, prin definiție, este probabil destinată să necesite ceva extern din corpul uman. Codul penal din Texas definește arma mortală după cum urmează –

(A) o armă de foc sau orice altceva proiectat, făcut sau adaptat în mod evident în scopul de a provoca moarte sau vătămări corporale severe; sau

(B) Orice lucru care, în modul de utilizare sau utilizarea prevăzută, este capabil să provoace moarte sau vătămări corporale severe.

Mâinile instruite, probabil, pot îndeplini definiția largă în conformitate cu alineatul B, dar bănuiesc că o instanță ar avea puține dificultăți în a hotărâ că mâinile nu sunt un „lucru” care, probabil, face referire la un dispozitiv extern de un fel.

___________________

ACTUALIZARE – Un strigăt rapid către Michael Martin, JD, manager de conținut la DTLA’s Strong Sports Gym, care a adus Turner v. State, 664 SW 2D 86 (90) în atenția mea în care sistemul judiciar din Texas a avut următoarele să spună despre dacă pumnii sau mâinile sunt o armă mortală în conformitate cu Codul Penal al Texasului –

În Ray v. State, 160 Tex.Crim. R. numai în modul folosit.

De asemenea, în cazul de față, și în conformitate cu Codul Penal din 1974, concluzionăm că un pumn sau o mână nu sunt „arme mortale” în sine, ci pot deveni astfel doar în modul utilizat în funcție de probele prezentate.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Înregistrarea mâinilor ca arme mortale? 1 martie 2021
Bine ați venit BJPenn.com Cititori – Artiști marțiali mâini ca arme mortale! 12 noiembrie 2015 Cu 1 comentariu
Să vorbim despre Dada5000, insuficiență renală și responsabilitate personală în 21, 2016in „Texas Combat Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.