Bună! Vremea rece face greu să ieșiți. Este greu să fii motivat, plus că este nevoie de mai mult timp pentru ca corpul nostru să se încălzească, să se dezlipească și să intre în zonă. Prima parte a călătoriei mele în Florida a fost grozavă și caldă. Dar acum câteva zile, temperatura a scăzut și a devenit rece! În plus, este frig în California Ideal acum. Așadar, am reunit șase mișcări de bază pentru a vă încălzi înainte de a începe să alergați.

Am observat că șoldurile mele au nevoie de aceste mișcări la frig sau mă simt incredibil de strâns. Există, de asemenea, mișcări pentru brațe, quads și multe altele. Faceți fiecare pas timp de 30 de secunde laturi alternative. Apoi, lovește drumul!
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Antrenament de bază de 4 minute pentru alergători
Antrenament în picioare pe care îl puteți face acasă. Nu există exerciții de bază ale echipamentului pe care le puteți face în picioare înainte sau după o alergare. Tutorial rapid pe 5 mișcări de antrenament pentru un nucleu puternic și pentru a vă contesta echilibrul.

Mai multe videoclipuri

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 5
04:34

Trăi
00:00
08:21
04:31

1. Cercuri de brațe. Înainte și apoi înapoi Ward. (Îmi place să închei acest lucru cu câțiva transport din umeri în spate pentru a se termina cu umerii înapoi și înalți.)

2. Puncte și flexează picioarele pentru a slăbi gleznele. Faceți 15 secunde pe fiecare parte, adăugați mult mai mult dacă aveți nevoie.

3. Marșul drept al picioarelor drepte în loc. Picioare alternative timp de 30 de secunde.

4. Îmbrățișări ale picioarelor. Stând în sus, trageți un picior în sus și îmbrățișați -l ușor în corpul vostru. Faceți cealaltă parte. alternează timp de 30 de secunde.

5. Loviturile cu fundul, dar nu le place cele cu impact ridicat normal – ridicați încet un picior înapoi la fund, țineți -l acolo pentru o secundă și comutați.

6. Plimbările crabului. Începeți să stați înalt, apoi faceți un pas mare într -o parte, ca și cum veți ghemui. Pășește împreună și repetă 10 într -o direcție și 10 înapoi. Repetați dacă este nevoie.

Întrebare: Aveți nevoie de mult mai multă încălzire iarna?

Trimite -mi cartea de lucru

1 etave

Împărtășirea este grijulie!

1
Ac

Acțiune

Tweet

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să optați pentru acestea:

Antrenament Runner Forță B – Calendarul septembrie

Antrenament Runner Forță B – Calendarul septembrie

antrenament de forță la domiciliu Nu este nevoie de echipament. Antrenament rapid pentru alergători. Cum se face Sfaturi pentru exerciții pentru lungi și ghemuite

5 exerciții ale corpului inferior pentru alergători

5 exerciții ale corpului inferior pentru alergători

Antrenament de acasă pentru corp pentru alergători. Nu este nevoie de echipament. 5 exerciții pentru alergare mai repede, mai puternic și mai bun. rapid

Întinderea secretă pentru hamstrings strânse

Întinderea secretă pentru hamstrings strânse

Cum să vă întindeți hamstrings -ul pentru alergători. Secret pentru a întinde hamstrings strâns după o alergare. Tutorial de întindere a picioarelor

Antrenament de bază de 4 minute pentru alergători

Antrenament de bază de 4 minute pentru alergători

Exerciții în picioare pentru alergători. Antrenament de 4 minute puteți face acasă Nu este nevoie de echipament!

21 de zile Stretch Challenge Day cu 4 umăr

21 de zile Stretch Challenge Day cu 4 umăr

Salut! Cum stă treaba? Suntem în ziua 4 a provocării Stretch. Sper că veți intra într -o rutină de întindere la leas

5 minute de alergare la încălzire – a

5 minute de alergare la încălzire – a

Încălzire rapidă pentru alergători. 5 minute de alergare se încălzește înainte de alergare. cum săPregătește -te să alergi. idei pentru ce să facă înainte

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.