Amintiți -vă când am ajuns pe piața asiatică pentru ingredientele pentru supa mea de nucă de cocos thailandeză?

Ei bine, ridic și ceva nou pentru prânz – tofu copt. Am mai copt tofu înainte, dar acesta este primul tip pre-copt pe care l-am încercat. Am descoperit recent o dragoste pentru sandvișurile tofu coapte, așa că am crezut că voi economisi ceva timp încercând aceste lucruri.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Învățând dintr -o alergare proastă
Se întâmplă proaste – iată cum am trecut pe lângă ea și am învățat de la următoarea mea alergare. Sugestie care să te ajute să devii un alergător mai bun, fiind un observator neutru al antrenamentelor tale.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 3 minute, 48 de secunde

Urmatorul
5 minute de alergare încălziți un
05:34

Trăi
00:00
08:21
03:48

A venit într -o placă mare și am tăiat o bucată pentru a se potrivi perfect cu pâinea. Apoi, l -am îngrămădit într -un sandwich subțire cu hummus, muștar, salată, roșii și ceapă. Pare cam ciudat și am început să am a doua gânduri în timp ce mi -am despachetat prânzul pentru a mânca la serviciu. Darn. Dacă nu mi -ar plăcea, aș fi rămas blocat fără altă mâncare.

Din fericire, mi -a plăcut! Acest tip a fost nevăzut, așa că este puțin bland în comparație cu tofu -ul meu copt de casă. De obicei, îi condamne foarte mult pe al meu. Dar ceapa și hummus -ul au ajutat să facă din aceasta o experiență sandwich plăcută.

Încerc să am prânzuri mai mari, așa că nu vin acasă înfometat … dar mi -am dat seama că am adus 2 furci și nu 1 lingură. Nu este cel mai rău?

Plus o gustare după -amiază? Covrigi umpluti cu unt de arahide TJ!

Competiția pentru FoodBuzz Challenge 3 pare destul de grea! Sper că mă veți vota aici?

Gândurile mele din drama Marie Claire: În unele cazuri, primesc e -mailuri de la cititori care se luptă cu tulburări alimentare. Nu sunt medic sau RD (pe un drum foarte lung către acela). Și întotdeauna mă refer la oameni care se luptă să vadă un profesionist. Dar, nu o să mă prefac de parcă nu îmi dau seama că oamenii care au probleme alimentare îmi citesc blogul.

Dacă alergați, mâncați, repetați te face să te simți … rău, gras, obsesiv în ceea ce privește mâncarea, așa cum ar trebui să alergi mai mult, așa cum ar trebui să alergi deloc, așa cum ar fi trebuit să te naști cu părul roșu la o familie mexicană … te rog Don Don Nu citesc. Chiar nu sunt aici pentru a face pe nimeni să se simtă negativ în vreun fel. Promisiune.

Vorbesc despre corpul meu și despre problemele mele pentru a mă ajuta. Sunt o lucrare în desfășurare și, în unele cazuri, scriu foarte sincer, folosind cuvinte care ar putea face oamenii inconfortabili. La fel ca și Challenge 3 Post, trebuie să -l păstrez real. Sper că blogul meu și experiențele mele sunt utile sau cel puțin plăcute de citit?

Lucruri distractive: Mixul meu de traseu a fost prezentat în ziua femeii pentru Snack Smart Friday!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să le alegeți:

Cum să oprești un hack de practică proastă – 126

Cum să oprești un hack de practică proastă – 126

Truc să te oprești să mănânci, să mănânci sau un alt obicei prost. cea mai bună sugestie de alimentație intuitivă pentru a vă ajuta să ștergeți dieta a

rețetă ușoară de cartofi coapte la micul dejun

rețetă ușoară de cartofi coapte la micul dejun

Micul dejun ușor de copt rețetă de cartofi cartofi sunt o legumă delicioasă, densă în nutrienți și o opțiune excelentă pentru a vă alimenta WO

Alergarea este cea mai bună modalitate de a slăbi, dar …

Alergarea este cea mai bună modalitate de a slăbi, dar …

Cum să slăbești în greutate și să te bucuri în călătorie. Sugestii pentru a pierde în greutate cu alergarea. Cum să te bucuri să alergi și să te simți goo

Ce să mănânci după ce alergi

Ce să mănânci după ce alergi

Ce săMâncați după ce alergați pentru a vă recupera mai repede. 15 Idei de gustări post. Ce ar trebui să mănânc după o fugă? și sugestii pentru a vă ajuta

15 Idei de gustări rapide înainte de rulare

15 Idei de gustări rapide înainte de rulare

Ce să mănânci înainte de a alerga și când să mănânci. 15 Idei de gustări rapide înainte de alergare pentru noi alergători și antrenamente pentru o jumătate de maraton

Cartofi cu scoici ușoare cu rețetă de broccoli

Cartofi cu scoici ușoare cu rețetă de broccoli

Cartofi cu scoici ușoare cu swap -uri cu rețete ușoare de broccoli. Rețetă poluck pentru familie ambalată cu veggie

⚡ de Sharereaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.