americanii lucrează mai mult timp ca niciodată, oricum dorm mai puțin. Potrivit unui studiu de cercetare care a analizat datele din American Time Utilizează sondajul (ATUS), lucrările au fost schimbate pentru somn. Din cele 124.000 de persoane chestionate, cei care au dormit șase ore sau mai puțin au lucrat peste o oră, precum și o jumătate de mai mult în zilele săptămânii, precum și aproape două ore în weekend, precum și în vacanțe. Munca a fost principala activitate care a fost redusă, precum și nu ar trebui să vină ca o surpriză.

Într-o lume în care ne-am înnebunit cu smartphone-uri non-stop care zumzăie, precum și motivați să fim conectați la toate orele zilei, nu este surprinzător că mulți dintre noi rulăm cu rezervorul nostru de depozitare pe gol. Este timpul să încetați să acceptați să fiți obosit ca noua specificare a ființei. Chiar aici sunt cinci zone importante pe care le putem îmbunătăți pentru a stimula energia, toate fără a crește aportul de cafea.

1. Dormi

Mă asigur că toți clienții mei folosesc funcția de somn pe gadgeturile Fitbit pentru a determina nu doar lungimea, cu toate acestea etapele somnului lor. Încercați să obțineți cel puțin șapte ore de somn de înaltă calitate în fiecare seară. Asta înseamnă un amestec de somn profund, care, în general, ar trebui să dureze 10 până la 20 la sută din somn, somn REM, care ar trebui să dureze 20 până la 25 la sută, precum și un somn ușor, care ar trebui să dureze aproximativ 50 până la 60 la sută din noapte .

Unele dintre sfaturile mele pentru a intensifica lucrurile când vine vorba de somn: nu există cafeină după prânz, opriți electronica cu cel puțin 30 de minute înainte de culcare, precum și utilizați perdele de oprire pentru a vă asigura că nu există lumină în spațiul dvs. dimineata devreme. De asemenea, am descoperit că a avea o mașină de zgomot alb de zgomot m -a ajutat cu adevărat să înec orice tip de sunete ambientale, permițându -mi să dorm mai adânc, precum și mai mult.

2. Mutați -vă

Mișcarea este cel mai bun medicament pentru letargie, precum și oboseală! Activitatea fizică obține pomparea sângelui, precum și declanșează o eliberare de substanțe chimice înțelese ca endorfine care te pot energiza cu adevărat. De asemenea, exercițiile fizice pot ajuta la creșterea somnului (reducerea simptomelor de anxietate), precum și concentrarea pentru a vă lăsa ascuțit pe parcursul zilei. Îi fac pe toți clienții mei să lovească cel puțin 12.000 de pași pe zi, deși 10.000 de pași este un obiectiv fantastic. Mă motivez pe plimbări afară atunci când este posibil. Pe lângă creșterea stării de spirit, precum și pentru a -ți curăța mintea mai mult decât antrenamentele interioare, antrenamentele exterioare pot, de asemenea, să crească șopronul de calorii, deoarece ai de -a face cu factori precum rezistența la vânt.

3. Deconectați

Telefoanele noastre ne epuizează. Între toate alertele, timpul ecranului, precum și lumina albastră, ne păcălească creierul să credem că este ziua în care este noapte, perturbând ciclurile de somn declanșând creierele noastre pentru a opri producția de melatonină, hormonul care ne dezvăluie corpurile pentru odihnă . A fi acordat în inovație nu trebuie să găsească la un cost atât de abrupt. În primul rând, vă sugerez să opriți modul Blue Light pe telefon după ora 19:00. Aplicații precum „Twilight” pot ajuta la reducerea efectelor luminii albastre pe măsură ce soarele scade. În continuare, puneți o limită pe timpul de zi cu zi, urmărind să petreceți jumătate din timp defilând pe care îl faceți acum. În cele din urmă, faceți o pauză, precum și plecați (sau, mult mai bine, opriți -vă) toate echipamentele tehnologice pentru cel puțin o oră pe zi.

4. Mâncare

Le spun tuturor clienților mei să mănânce trei mese, precum și două gustări pe zi. Fiecare masă ar trebui să integreze cel puțin o dimensiune de mână a proteinei slabe, legume nelimitate, la fel de mult ca un palmier de cereale integrale sau fructe cu fibră bogată, precum și aproximativ o dimensiune de grăsime sănătoasă. Nu sunteți sigur de unde să începeți planul dvs. de consum sănătos? Pune-te pe piciorul drept cu acest plan Kickstart de 7 zile.

5. Hidrat

Mulți dintre noi suntem într -o constantă specifică de deshidratare, precum și acest lucru poate duce la epuizare. Le spun tuturor clienților mei să coboare o băutură electrolitică atunci când ajung la sala de sport. Electroliții, cum ar fi sodiul, potasiul, precum și clorura se pierd cu transpirația, astfel încât reîncărcarea lor după un antrenament deosebit de transpirat în centrul de fitness sau pe pistă are sens. Fii prudent pentru băuturile sportive care sunt ambalate cu exces de zahăr – este apa, precum și sodiul de care ai nevoie, nu zaharurile adăugate! Apoi, îmi motivez clienții să continue să bea cel puțin 2 litri de apă pe parcursul zilei pentru a -și păstra hidratarea.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Harley Pasternak

Instructorul de fitness de celebritate, precum și nutriționistul Harley Pasternak deține un master în știință în fiziologia exercițiului, precum și științe nutriționale de la Universitatea din Toronto, precum și o diplomă de onoare în kinesiologie de la Universitatea din Ontario de Vest. La fel deO fitness fizic, precum și specialist în nutriție, Harley a antrenat multe celebrități, printre care Adam Levine, Gwen Stefani, Jessica Simpson, Ariana Grande, John Mayer, Charlie Puth, Jordana Brewster, Rob Pattinson, Tobey Maguire, Woman Gaga, Megan Fox, ca bine ca Jennifer Hudson. A apărut pe MTV, VH1, The Oprah Winfrey Show, Dr. Oz, The View, The Tyra Banks Show, câștigați acces la Hollywood, Extra, Rachael Ray, America de top model, Great Morning America, The Today Show, de asemenea Ca cel mai recent, Body Revenge cu Khloe Kardashian pe E! De asemenea, Harley a ținut prelegeri pe tot globul, precum și interacțiunile de vorbire în mod regulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.